romankonis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, είμαι στην Forthnet και στην γραμμή έχω Netgear d1500 n300, το αγόρασα πριν ένα χρόνο περίπου, γιατί όταν μου έδωσαν το zte είχα αποσυνδέσεις και προβλήματα, αγόρασα το Netgear d1500 n300 και για ένα χρόνο χωρίς προβλήματα. Τώρα, τελευτέες 2.5 μήνες, κάθε μέρα έχω αοσύνδεσεις, δηλαδή, μόνο νωρίς το πρωί γύρω στις πέντε με έξι και μπορεί αργά το βράδυ αλλά είναι σπάνια. Είμαι ηλεκτρολόγος και τσεκαρα την εσωτερική καλωδίωση και τον κατανεμητή και έκανα μετρήσεις πάνω και κάτω. Γραμμή καθαρή. Έρχεται τεχνικός από την forthnet και βλέπει τα ίδια, ότι η γραμμή μου είναι καθαρή. Λέει, ότι απουνδέσεις είναι user request και το πρόβλημα είναι του Netgear d1500 n300. Είναι αδύνατο αυτό,γιατί έχω δοκιμάσει και αλλά ρουτεράκια κι είχα αποσυνδέσεις και όταν έβαλα το zte ήταν χειρότερα. Ζήτησα να έρθει τεχνικός του ote και να κιτάξουν το καφαο παλιού τύπου. Τώρα περιμένω μέχρι να μου τηλεφωνήσουν από το κέντρο για ραντεβού με τον τεχνικό του οτε. Στο σπίτι έχω μια τηλεφωνική συσκευή με φίλτρο και το ρούτερ στην γραμμή χωρίς φίλτρο. συναγερμό δεν έχω. Ερωτηση - Τι γνώμη έχετε;
dbconan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δυστηχως πολλα μπορει να ειναι... Δοκιμασε να αλλαξεις προφιλ,ειτε μονος σου μεσα απο μοντεμ,η τηλεφωνικα... Ξεκινα και βαζε G.dmt και δοκιμασε και τα αλλα,adsl2&adsl2+.. Kανε ετσι μια δοκιμη και επειτα αλλαξε το σπλιτερ με ενα νεο...Καμια φορα τελειωνουν και αυτα με τον χρονο... Βαλε και στο μοντεμ ενα σπλιτερ η ενα διπλο καλο και για γραμμη και το μοντεμ μαζι... Μηπως αλλαξες θεση στο μοντεμ αυτον τον καιρο και το πηγες κοντα σε τιποτα που το χαλανε.?? Βγαλε το τηλ απο την μπριζα και παιξε μονο το ρουτερ μονο του... Ειδα νομιζω και 6αρι προφιλ,αν δεν κανω λαθος...Μηπως το αλλαξες οταν ξεκινησαν και οι αποσυνδεσεις.?? Επειτα δυστηχως θα πρεπει να περιμενεις την εταιρια... Μεταξυ μας πιστευω οτι 70% ειναι το φιλτρακι και λιγο μαζι και το 6αρι....
romankonis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 dbconan οκιμασε να αλλαξεις προφιλ,ειτε μονος σου μεσα απο μοντεμ,η τηλεφωνικα... Το έχουμε κάνει τηλεφωνικά, μου ανέβασαν snr στο 8 και έχασα το download. Δεν μου κάνει, και είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα το snr. G.dmt και δοκιμασε και τα αλλα,adsl2&adsl2+.. Γιατί να πάω στα χειρότερα; αλλαξε το σπλιτερ με ενα νεο...Καμια φορα τελειωνουν και αυτα με τον χρονο... Το έκανα, αλλά τίποτα. Βαλε και στο μοντεμ ενα σπλιτερ η ενα διπλο καλο και για γραμμη και το μοντεμ μαζι... Καλή ιδέα, θα το κάνω. Μηπως αλλαξες θεση στο μοντεμ αυτον τον καιρο και το πηγες κοντα σε τιποτα που το χαλανε.?? Ναι, το έβαλα πάνω στον τοίχο, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Βγαλε το τηλ απο την μπριζα και παιξε μονο το ρουτερ μονο του... Το έκανα, αλλά τίποτα. Ειδα νομιζω και 6αρι προφιλ,αν δεν κανω λαθος...Μηπως το αλλαξες οταν ξεκινησαν και οι αποσυνδεσεις.?? Με το snr 6 ήμουν πάντα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
dbconan Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 G.dmt και δοκιμασε και τα αλλα,adsl2&adsl2+.. Γιατί να πάω στα χειρότερα; Δεν ειναι σιγουρο οτι θα πας χειροτερα,τουλαχιστον οταν ειχα adsl,τις πιο πολλες φορες κλειδωνει πιο καλα...τεσπα τι να πω.. Μηπως αλλαξες θεση στο μοντεμ αυτον τον καιρο και το πηγες κοντα σε τιποτα που το χαλανε.?? Ναι, το έβαλα πάνω στον τοίχο, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Και οπως αλλαζει φιλε μου,αν στον τοιχο περνανε καλωδια απο την πισω πλευρα,τοτε εχεις θεμα... Μακαρι να το βρεις,εγραψα καποιες ιδεες,μακαρι να πας καλα και να ηρεμησεις..
romankonis Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Και οπως αλλαζει φιλε μου,αν στον τοιχο περνανε καλωδια απο την πισω πλευρα,τοτε εχεις θεμα.. Δεν εχει καλωδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα