Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, συγγνώμη. Ναι, Σουηδία.

Θα μάθετε να κάνετε σάουνα εκεί ή θα είστε πάντα με τις φλώρικες θερμοκρασίες; :D

Επίσης, 30' για lunch break μόνο; 1 ώρα δεν είναι;

• Like 1
Δημοσ.

8-9 ωρες συνηθως, αλλα οτιδηποτε πανω απο 8 ωρες το παιρνω σε αδεια, πρεπει να πηρα κανενα 15ημερο εξτρα τον προηγουμενο χρονο.

Το πρωτο τριμηνο ξεκινησα με 48 ωρες την βδομαδα, αλλα σε ενα τριμηνο κερδισα την δυνατοτητα να το αλλαξω μαζι με μια καλη αυξηση. Η καλη δουλεια βλεπεται εδω αναγνωριζεται. Γερμανια, σε μικρη μαλιστα εταιρια. 

Δημοσ.

2450 ευρω καθαρα...9 ωρες την ημερα! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ομως για συμβολαιο 8 μηνων!

11 ώρες την ημέρα μισθός 784 ευρώ, μέχρι που έφυγα... Που τόσο καλά λεφτά ρε φίλος να το έχω υπόψην

Δημοσ.

60 ωρες την εβδομάδα 5 μέρες 1000 ευρω με εναν πονο μια ψυχη :)

60x4=240 ώρες τον μήνα

60:5=12ωρο

1000€:240=4,16€ την ώρα

Πολλοί παίρνουν λιγότερα την ώρα, 2-5 με 3,5€ και με 1 ρεπό μόνο.

Δημοσ.

60x4=240 ώρες τον μήνα

60:5=12ωρο

1000€:240=4,16€ την ώρα

Πολλοί παίρνουν λιγότερα την ώρα, 2-5 με 3,5€ και με 1 ρεπό μόνο.

Παρόλο που ισχύει το συγκεκριμένο το ποσό αυτό δεν είναι και αμάν και τι. 240 ώρες το μήνα είναι λιώσιμο με ελάχιστο χρόνο για την πάρτι σου για οτιδήποτε άλλο. Επίσης να είσαι σίγουρος ότι άπαξ και πάθεις κάτι ότι μάζεψες είναι πολύ πιθανόν να το φας στους γιατρούς...πίστεψε με...παθών και μαθών...

Δημοσ.

Συμφωνώ,οι 12 ώρες είναι πολλές.Βασικά μετά το 8ωρο δεν παλεύεται οτι και δουλειά να κάνεις.Αλλά υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που στο 12ωρο παίρνουν 600-700€(2,5-3€/ώρα ).Η στο 8ωρο πολλά λιγότερα.

Με τα σημερινά δεδομένα θα ήμουν ευχαριστημένος αν έπαιρνα στο 8ωρο 750-800€ αλλά δεν.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/4/2016 στις 7:59 ΜΜ, redhotstef είπε

Βρηκα μια δουλεια στην οποια ειμαι στανταρ 12ωρο ορθοστασια και τα λεφτα ειναι λιγα μαυρα χωρις ενσημα. Ισως ειμαι πακιστανος, ισως ζω στην Ελλαδα του 2016, ισως δεν ψαχτηκα καλα.

Ομως ειμαι οπωσδηποτε κουρασμενος και ανοιγω αυτο το θεμα για το αν υπαρχουν εδω μεσα κατι κουρασμενα παλικαρια..

Προτιματε να εχετε μεγαλο ελευθερο χρονο η περισσοτερες ωρες εργασιας(+more money);

Ναι είναι πολλές ώρες αλλά βλέπεις τα συν και τα μειων βάζοντας σαν κύριο γνωμωνα την υγεία και μόνο. Αν βλέπεις ό,τι τα καταφέρνεις συνέχισε διαφορετικά άστο. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Andrikos 17 είπε

Ναι είναι πολλές ώρες αλλά βλέπεις τα συν και τα μειων βάζοντας σαν κύριο γνωμωνα την υγεία και μόνο. Αν βλέπεις ό,τι τα καταφέρνεις συνέχισε διαφορετικά άστο. 

Απο τον απριλιο του 16 εσενα περιμενε να τον συμβουλεύσεις

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Πότε πέρασαν 5 χρόνια? Ναι με βρήκε μια κανονική δουλειά με ένσημα, αλλά και πάλι, στα τρία χρόνια που πέρασαν στην ίδια δουλειά, δεν υπήρξε μια εβδομάδα που να μην είπα από μέσα μου, αύριο θα παραιτηθώ. Δεν ψάχνω κιόλας κάτι άλλο βέβαια.. βαριέμαι να ψάχνω :(

• Like 1
Δημοσ.

Δούλευα 10 ωρες την ημέρα 5νθημερο και Σάββατο γυρω στις 5. Το ίδιο και ο αδερφος μου. Ένιωθα απαίσια. Ηταν στο αντικειμενο μου (χημικος). Ελεγα ωστε αυτο τελικα ήθελα στη ζωη μου; Να μαι ενας εργατης που αναμιγνύει 2 ζουμια; Ειχα τρελα με την ραδιοχημεια και εκανα κατι τοσο απλο. Τοση κβαντομηχανικη γιατι; Για να ανακατευω υγρα. Γυρναγα σπιτι και ενιωθα οτι η καρδια μου χτυπαει περιεργα. Ειχα θεμα γαστρεντερικο. Ειχα αφυδατωση. Σκεφτομουν οτι τα ιδια τραβαει και ο αδερφος μου και ηθελα να βαλω τα κλαματα. Ενιωθα ανικανος να τον προστατέψει. Τελικα ομως ειχε καλη καταληξη, βρηκαμε αλλες δουλειες και παμε με καλη διαθεση και δεν μας γαμ****. Του υποσχεθηκα δεν θα το ξαναπερασουμε ποτε αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/4/2016 στις 12:28 ΠΜ, Peleus17 είπε

4,5 ωρες την μερα, 1240€.

Γύρω στα 700€ έπαιρνα εγώ για τις ίδιες ώρες πριν μια 5ετια σαν δεύτερη δουλειά στην πόλη πού ζεις.. δεν ξέρω όμως και τί δουλειά κάνεις 

Υγ 700€ καθαρά μεικτά έβγαιναν από ότι θυμάμαι 900-950€

Τώρα είδα πώς το ποστ είναι από το 2016

Επεξ/σία από mak3don

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...