Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lazy boy.... πιστευω μπορεις και περισσοτερες.... Δεν δινεις το 100% του εαυτου σου.... :P

(just kidding ofc :) )

μλκ και ήταν 5 μερο :D

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν νομίζω οι περισσότεροι γράφετε τις ώρες που είστε στη δουλειά σας και όχι δουλεύετε. 

Σε μια εργάσιμη ημέρα πόση είναι η πραγματική δουλειά σας; 

ελα στην καινουρια μου δουλεια να σε δω 'σενα ;)

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην προηγούμενη δουλειά προ "κρίσης" 8ωρο Δευτέρα -Παρασκευή 07:00-15:00 με ΣΚ ελεύθερο.Υπερωρίες πληρωμένες +75%.Αδειες,δώρα και επίδομα άδειας κανονικά.Συν επίσημες αργίες πληρωμένες χωρίς να δουλεύουμε.Είχε σωματική κούραση αλλά άξιζε τα χρήματα.

Στην τωρινή δουλειά ήμουν την 1 εβδομάδα χαλαρά μόνο ΣΚ και την άλλη εφιάλτης,8 8ωρα σε 7 συνεχόμενες ημέρες με 6 βράδια και διπλοβάρδιες τα ΣΚ=64 ώρες.Επαιρνα 3ημερα ρεπό και ήθελα τουλάχιστον 1 ημέρα για να συνέλθω,είχα γίνει σαν ζόμπι.Ευτυχώς αν και άντεξα την ίδια δουλειά κάνω πολύ καλύτερο ωράριο 5ήμερο χ8 ώρες την εβδομάδα με 2 ρεπό.

Η ειρωνία είναι οτι στην 1η δουλειά που ήταν καλύτερη έβγαζα τα διπλάσια χρήματα.

Δημοσ.

Πού είναι η ειρωνία;

Εγώ π.χ. σήμερα δούλεψα 11μιση ώρες, από τις οποίες έκατσα μόνο για να φάω σάντουιτς και μεσημεριανό (~5 και ~10 λεπτά αντίστοιχα). Όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν κάθησα στιγμή.

Φυσικά αυτό γίνεται κάθε μέρα, και στις χειρότερες δεν κάθομαι ούτε μισό λεπτό χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι.

Δημοσ.

40 ώρες τη βδομάδα (ευέλικτο ωράριο).

Δούλευα και 8ωρο ημερισίως αλλά όταν είχα και 2η, 12 ώρες. Σε άλλη μία επίσης 12ωρο κάθε μέρα, ευτυχώς που αυτη ήταν με σύμβαση για 1 μήνα. Έχω περάσει και από 4ωρη όταν σπούδαζα πρώτο έτος.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν νομίζω οι περισσότεροι γράφετε τις ώρες που είστε στη δουλειά σας και όχι δουλεύετε.

Σε μια εργάσιμη ημέρα πόση είναι η πραγματική δουλειά σας;

Κατι τετοια γραφονται στο ιντερνέτ, τα ψαχνουν οι αλλοι απο την βουλη και λενε το γραφει στο google.

• Like 4
Δημοσ.

2450 ευρω καθαρα...9 ωρες την ημερα! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ομως για συμβολαιο 8 μηνων!

Τι δουλεια κανεις?  :-D  :-D  :-D 

Εγω 8μισαωρο, 5 μερες την εβδομαδα. 850 καθαρα :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

Στην Ολλανδία δουλεύουν 1300 ώρες τον χρόνο, το λιγότερο παγκοσμίως. Η Ελλάδα είναι κάπου στις 1900 και την ξεπερνάνε μόνο κάτι ασιατικές χώρες (Κορέα κλπ).

Τρου

• Like 1
Δημοσ.

Aυτοί οι Ολλανδοί πρέπει να είναι τα μεγαλύτερα φίδια στη δουλειά τους.

Δλδ δουλεύουν λίγο και παίρνουν και καλά λεφτά σε αντίθεση με τον Έλληνα που σκοτώνεται στη δουλειά για να πάρει στο τέλος (και να παράγει) άχυρα...

Δημοσ.

εγω δουλεύω 4 ώρες την ημέρα με Φούλ ένσημα και περνώ 620 ευρω καθαρά ..και ειμαι εδώ Ελλάδα ...

Πες μου τι δουλεια κανεις και που να αφησω cv!

• Like 1
Δημοσ.

Πού είναι η ειρωνία;

Εγώ π.χ. σήμερα δούλεψα 11μιση ώρες, από τις οποίες έκατσα μόνο για να φάω σάντουιτς και μεσημεριανό (~5 και ~10 λεπτά αντίστοιχα). Όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν κάθησα στιγμή.

Φυσικά αυτό γίνεται κάθε μέρα, και στις χειρότερες δεν κάθομαι ούτε μισό λεπτό χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι.

Μάλλον η λέξη ειρωνία δεν είναι σωστός ορισμός.Εννοώ σε τι κατάσταση ήμουν πρίν και σε ποιά τώρα.Δουλεύω τις ίδιες ώρες περίπου με την προηγούμενη δουλειά,ΣΚ,αργίες,απογεύματα και βράδια που δεν τα δούλευα πρίν,δηλαδή πολύ χειρότερο ωράριο.Στην πρώτη δουλειά έβγαζα 1000-1200€ και σε αυτήν 550-650€.Επίσης εδώ και χρόνια δεν μου δίνουν ποτέ άδεια καλοκαιρι,Χριστούγεννα η Πάσχα,μόνο χειμώνα.Δίνουν μόνο στους γνωστούς και σε όσους έχουν μέσον.

Ο λόγος που κάθομαι σε αυτή την δουλειά είναι ότι πληρώνει τα νόμιμα,δώρα,επίδομα και μισθό πάντα στην ώρα του,συν τα ένσημα.Ούτε 30€ δεν παίρνω καθαρά στο 8ωρο βράδυ(ξενύχτι).Αν βρώ δουλειά σταθερή με τα ίδια η περισσότερα χρήματα η με πρωινό ωράριο θα φύγω.Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή,μόνο χειρότερη.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλεύω γύρω στις 15 ώρες την εβδομάδα part time. Γύρω στα 3-3.5 ευρώ την ώρα και γενικά είναι εύκολη δουλειά (τεχνική υποστήριξη σε δίκτυα). Μαζί με άλλα λίγα που μου στέλνουν οι γονείς μου (φοιτητής) τη βγάζω, αλλά μάλλον θα πρέπει να βρώ και δεύτερη δουλειά γιατί χρειάζεται να μαζέψω πέντε φράγκα να έχω στην άκρη.

Το πρόβλημα είναι ότι με τη δεύτερη δουλειά και τα πήγαινε-έλα  θα χτυπάω 12-14 ώρες την ημέρα. Ευτυχώς έχω τα ν+2 πριν με πετάξουν έξω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρωτη νορμαλ δουλεια 9-10 την ημερα με 1 εβδομαδα (7μερες) το μηνα 24ωρο support (με καποια contracts να απαιτουν response time 15λεπτων εκτος εργασιμου ωραριου). σε περιοδο αδειων μπορει και 2-3 βδομαδες το μηνα.. υπερωριες δεν πληρωνονταν, support 60 ευρω τη βδομαδα σε κουπονια σουπερ-μαρκετ.

στη δευτερη δουλεια 10 στανταρ τη μερα με 2 βδομαδες το μηνα 24ωρο support. ευτυχως δε χτυπαγε σχεδον καθολου. υπερωριες παλι δεν πληρωνονταν, support κανα 200αρι το μηνα κασερι.

εδω που ειμαι τωρα αυστηρα 8,5 τη μερα με 30 λεπτα lunch brake. μισθος 5,5 φορες πανω απο τον τελευταιο ελληνικο (ο οποιος θεωρω οτι με βαση ηλικια/εμπειρια/qualifications ηταν αρκετα καλος). αλλη ηπειρος, αλλα ηθη, αλλα εθιμα!

Επεξ/σία από Rabican
  • Like 1
Δημοσ.

8.30 με 30 λεπτα διαλειμμα για φαγητο, 5ημερο. Οκ, μπορει να παει 9 και 9.30 μερικες φορες, το οποιο δεν πληρωνεται εφημερια, αλλα γραφεται σαν εξτρα χρονος, οποτε αν μια μερα τελειωσω νωρις μπορω να φυγω στις 7 ωρες ή και στις 6.30. Εφημεριες πληρωνονται εξτρα και δινουν επιπλεον κανονικη αδεια.

Μισθος περιπου 5 φορες πανω απο τον τελευταιο ελληνικο. 3-4 φορες πανω απο το μισθο του ειδικευομενου. Κοστος ζωης πιο ακριβο, αλλα και παλι δε συγκρινεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...