Unabomber Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οι λιγότερες ώρες που έχω δουλέψει ήταν 40/βδομαδα οι περισσοτερες 64-66. Lazy boy.... πιστευω μπορεις και περισσοτερες.... Δεν δινεις το 100% του εαυτου σου.... (just kidding ofc )
kathytherion Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οταν λετε δουλευετε/αυτε "x" ωρες την βδομαδα, μπερδευετε λιγο το νοημα.. Ποσες μερες εννοειτε πχ; Γιατι μπορει να δουλευετε 40 ωρες τη βδομαδα 8ωρο πενθημερο, και αλλιως 6ωρο εξαημερο +δυο ωρες πχ. Σημασια εχει τη μερα ποσες δουλευετε και οχι τη βδομαδα. Αν κανω δωδεκαωρο πχ 3 φορες τη βδομαδα δεν δινω τοσο πολυ βαση στη κουραση. Χα, τωρα μου θυμισες μια δουλεια οπου δουλευα 40 ωρες την εβδοαμδα, αλλα πως: καθε μερα 10 με 2 και 6 με 9 απο δευτερα ως και σαββατο. Ουσιαστικα μια κυριακη δηλαδη. Εμένα λες; Απλά απαντάω στο ερώτημα του TS. Θα μπορούσα να σκοτώνομαι και να βγάζω τα διπλά. 32 ωρες τη βσο,αδα τι δουλεια κανεις? Κι εγω προτιμω λιγοτερες και βολικοτερες ωρες δουλειας και μικροτερο μισθο πσρα το αντιθετο.
e-tic Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 32 ωρες τη βσο,αδα τι δουλεια κανεις? Κι εγω προτιμω λιγοτερες και βολικοτερες ωρες δουλειας και μικροτερο μισθο πσρα το αντιθετο. Και εγώ το προτιμούσα αυτό στα νιάτα μου, άλλωστε απο τα 18 μέχρι να πάω φαντάρος στα 22 δούλευα ημιαπασχόληση. Σπούδαζα βέβαια ταυτόχρονα αλλά και πάλι μου έμενε αρκετός ελεύθερος χρόνος. Μετά ξεκινήσανε οι υποχρεώσεις και τα 400γιούρα της ημιαπασχόλησης δεν φτάνανε, πόσο δε μάλλον όταν κάνεις και οικογένεια που ένας πλήρης μισθός φτάνει-δεν-φτάνει.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν έχεις οικογένεια και λοιπές σοβαρές υποχρεώσεις, δε σε παίρνει για πολλά.
chill Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 40 ώρες per week με εξαιρέσεις (συχνότερες το τελευταίο διάστημα λόγω ανέλιξης). Και σαφώς ημέρες που μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο και να πρέπει να εργαστώ από το σπίτι. Τον προηγούμενο μήνα υπήρξε βδομάδα που το τερμάτισα και γενικά ο μήνας πήγε αίμα. Πληρώνομαι υπερωρίες κανονικά.
girologos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αυτα νουμερα που ανεφερα, δεν ειναι για ελλαδα εγω δουλεύω 4 ώρες την ημέρα με Φούλ ένσημα και περνώ 620 ευρω καθαρά ..και ειμαι εδώ Ελλάδα ...
Soufesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν νομίζω οι περισσότεροι γράφετε τις ώρες που είστε στη δουλειά σας και όχι δουλεύετε. Σε μια εργάσιμη ημέρα πόση είναι η πραγματική δουλειά σας; 1
Muchacho Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ουτε στο στρατό αυτά Χμ ναι,γραφτηκε καπως περιεργα για σασπενς. TL'DR με πληρωνε ενας υπαλληλος που ειχε μια θεση ευθυνης να καθομαι για να τα ξυνει αυτος.Το συγκεκριμενο τηλεφωνο ηταν απο τα λιγα ελευθερα που δεχοταν εξωτερικες κλησεις,ωστε να αποφυγει το τηλεφωνικο κεντρο σε περιπτωση που ηθελε να επικοινωνησει μαζι μου. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν νομίζω οι περισσότεροι γράφετε τις ώρες που είστε στη δουλειά σας και όχι δουλεύετε. Σε μια εργάσιμη ημέρα πόση είναι η πραγματική δουλειά σας; Δεν υπαρχουν στανταρ εργασιμες ωρες.Ο αλλος μπορει να πληρωνεται για 8ωρο και να βαραει μυγες. Εγω δουλευω τα πρωινα εξω και το απογευμα καθομαι χαλαρα στο μαγαζι και απλα σερφαρω,τρωω και αν ερθει καποιος πελατης τον εξυπηρετω. 1
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Έχω την οικογενειακή επιχείρηση και δουλεύω τώρα γύρω στις 14 ώρες καθημερινά,ο κόπος μου αποδίδει και κάνω μια ψιλό ντολτσε βιτα,Unabomber δεν έχω γίνει ακόμη βέβαια.με αφορμή αυτά που διάβασα από φίλους σερβιτόρους σε προηγούμενες σελίδες για το τι παίζει, δούλευα στα μπουζούκια σερβιτόρος κάποιο φεγγάρι για 35 ευρώ εφτά το βράδυ με οχτώ το πρωί συν κάνα φιλοδώρημα άμα τύχαινε.τα δύο πράγματα που είδα και την παράτησα την δουλειά και γύρισα στην δικιά μου δουλειά είναι το εξής: πλακώθηκαν στα σούτια αυτοί που σπάγαν τα λεφτά που μας τα μοίραζαν, για το ποιος θα το πάρει και το ότι είδα τον γιο του μαγαζάτορα που ερχόταν 3 το πρωί να πάρει λεφτά με την corvette.Εκεί με γύρισε το μυαλό 1
alex_000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν νομίζω οι περισσότεροι γράφετε τις ώρες που είστε στη δουλειά σας και όχι δουλεύετε. Σε μια εργάσιμη ημέρα πόση είναι η πραγματική δουλειά σας; είναι λάθος λογική αυτή. Δηλαδή ένας security που μπορεί να κάθεται όλο το βράδυ χωρίς να κάνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει κάποιο incident δεν δουλεύει καθόλου? Το να είσαι on call και στην θέση σου όταν πρέπει να είσαι δεν είναι δουλειά? 2
bedazzled Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στην Ολλανδία δουλεύουν 1300 ώρες τον χρόνο, το λιγότερο παγκοσμίως. Η Ελλάδα είναι κάπου στις 1900 και την ξεπερνάνε μόνο κάτι ασιατικές χώρες (Κορέα κλπ). Βέβαια άλλο ώρες/ποσότητα και άλλο παραγωγικότητα/ποιότητα. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται Ολλανδία με Ελλάδα σε ΑΕΠ/κατά κεφαλήν εισόδημα. Είναι και θέμα τεχνολογίας. Ο δυτικοευρωπαίος που πληρώνεται όσο 10 Αφρικανοί είναι γιατί παράγει έργο μέσω της τεχνολογίας όσο 10 Αφρικανοί που δουλεύουν με πρωτόγονα μέσα. Με λίγα λόγια, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Νομίζω Ολλανδία είναι η τοτέμ, αλλά μπορεί και να θυμάμαι λάθος.
redhotstef Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 είναι λάθος λογική αυτή. Δηλαδή ένας security που μπορεί να κάθεται όλο το βράδυ χωρίς να κάνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει κάποιο incident δεν δουλεύει καθόλου? Το να είσαι on call και στην θέση σου όταν πρέπει να είσαι δεν είναι δουλειά? Σωστο. Στη δικη μου περιπτωση η πραγματικη δουλεια αρχιζει στις 8. Ομως απο τις 4 βρισκομαι στο ποδι, για τις αναγκες της επιχειρησης. Απο τη στιγμη που δεν κοιμαμαι ουτε καθομαι σε αναμονη ομως, πιανεται σαν χρονος εργασιας.
Soufesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καθαρά στατιστική ήταν η ερώτηση μου. Ο security και κάθε δουλειά που πρέπει να είναι alert εννοείται ότι δουλεύει, αλλά ήθελα να δω τον παραγωγικό χρόνο ενός υπαλλήλου που δουλεύει για παράδειγμα σε ένα λογιστήριο . Στην εταιρεία μου τα τελευταία χρόνια που άλλαξε ο τρόπος από 8ωρο και όποιες υπερωρίες σε ελεύθερο ωράριο που ο καθένας φεύγει όταν τελειώνει η δουλειά του ( πάντα με ρεαλιστικούς στόχους) έχουμε και μεγαλύτερη αποδοτικότητα, όλοι σχεδόν σε 6 ώρες έχουν φύγει και λιγότερο κόστος σε υπερωρίες. 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 είναι λάθος λογική αυτή. Δηλαδή ένας security που μπορεί να κάθεται όλο το βράδυ χωρίς να κάνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει κάποιο incident δεν δουλεύει καθόλου? Το να είσαι on call και στην θέση σου όταν πρέπει να είσαι δεν είναι δουλειά? Ακριβώς αυτό, λες και το stand by δεν είναι δουλειά. Από τη στιγμή που είσαι εκεί έτοιμος για το οτιδήποτε πάει να πει ότι δουλεύεις, τέλος. Γιατί δηλαδή πρέπει να είναι όλα σαν τα επαγγέλματα εστίασης που οι υπάλληλοι δεν κάθονται λεπτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα