Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

9:30 με 8:30 αν δεν υπάρχει ραντεβού στο κλείσιμο. Με διάλειμμα 1 ώρα περίπου στη μέση και πάλι αν δεν έχει πέσει επική δουλειά. Συνήθως 60-70 ώρες την εβδομάδα. Σε δίκη μου επιχειρήση. Οι υπάλληλοι φεύγουν νωρίτερα πάντα φυσικά και αν μείνουν παίρνουν υπερωρία. Προσπαθώ να τους κρατάω χαλαρούς στο βαθμό που γίνεται για να μην υπάρχει στρες.

• Like 1
Δημοσ.

στην πολυεθνικη που δουλευα τυπικα φαινοταν οτι δουλευα 40ωρο πρακτικα δουλευα 48ωρο και βαλε, σε αλλη εταιρια που υπηρξα διευθυντης σινεμα σε πολυκεντρο δουλευα 54ωρες την βδομαδα  και τελικα τα τιναξα ολα και εφοσον πετυχα πηγα καπου που δουλευω 40ωρες την βδομαδα ενταση εχω μονο σε μια περιοδο του χρονου  ,και ειμαι κατα πολυ ευχαριστημενος εστω και εαν ο μισθος μου ειναι πολυ μικροτερος απο οτι επαιρνα 6-7 χρονια

Δημοσ.

Οταν λετε δουλευετε/αυτε "x" ωρες την βδομαδα, μπερδευετε λιγο το νοημα..

Ποσες μερες εννοειτε πχ;

Γιατι μπορει να δουλευετε 40 ωρες τη βδομαδα 8ωρο πενθημερο, και αλλιως 6ωρο εξαημερο +δυο ωρες πχ.

Σημασια εχει τη μερα ποσες δουλευετε και οχι τη βδομαδα. Αν κανω δωδεκαωρο πχ 3 φορες τη βδομαδα δεν δινω τοσο πολυ βαση στη κουραση.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλευω περιπου 60 ωρες/5μερες την εβδομαδα  πρωι-βραδυ.

Απλα να αναφερω πως στο παρελθον περασα απο μια δουλεια που για 30ω/6μ επρεπε να παραμεινω σε ενα δωματιο χωρις να κανω τιποτα.Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες,απλα να αναφερω πως επρεπε να μεινω σε ενα δωματιο με ενα γραφειο και ενα τηλεφωνο.Επρεπε να το σηκωσω σε περιπτωση που χτυπουσε(δεν χτυπησε) και μια φορα την εβδομαδα να το δοκιμαζω ωστε να σιγουρευτω πως δουλευει.Απαγορευοταν να εχω κινητο με καμερα και ουτε επιανε σημα εκει κατω.Επισης δεν υπηρχε πριζα,ο φωτισμος ηταν ακαταλληλος για διαβασμα και δεν μπορουσα να φυγω απο δωματιο για να παω τουαλετα(μην χασω το τηλεφωνημα).Αντεξα λιγους μηνες ωσπου επεστρεψα στις χειρωνακτικες εργασιες...

• Like 1
Δημοσ.

Ποσες μερες εννοειτε πχ;

Γιατι μπορει να δουλευετε 40 ωρες τη βδομαδα 8ωρο πενθημερο, και αλλιως 6ωρο εξαημερο +δυο ωρες πχ.

Σημασια εχει τη μερα ποσες δουλευετε και οχι τη βδομαδα. Αν κανω δωδεκαωρο πχ 3 φορες τη βδομαδα δεν δινω τοσο πολυ βαση στη κουραση.

9-6 Δευτερα-Παρασκευη, 1 ωρα διαλλειμα, υπερωριες πληρωνονται με την ωρα 2πλασια και τις παιρνουμε και σε ρεπο, τηλεφωνο εκτος εργασιμων ωρων για οποιοδηποτε λογο ειναι συγκεκριμενη ταριφα που προστιθεται στο τελος του μηνα στο μισθο.

Ολα καθαρα και δηλωμενα. Τα παραπανω απαντωντας μονο για το ωραριο.

Απο την αλλη, Ελλαδα παταω μονο για διακοπες που σημαινει οικογενεια (γονεις, αδελφια κλπ), στενοι φιλοι κλπ τους βλεπω ελαχιστα. Κι αυτο ειναι ενα ζορι τα πρωτα χρονια ειδικα, μεχρις οτου πλεον να παρουν αποφαση ολες οι πλευρες οτι ο καθενας ακολουθησε αλλη ζωη πλεον.

Γιαυτο λεω, ειτε θα αντιδρασετε προσωπικα στην αγορα εργασιας αναλαμβανοντας δυσκολες αποφασεις που ισως ομως να ειναι προς ωφελος σας (η αποχωρηση απο τη μπανανια ειναι μια απο αυτες για παραδειγμα-εξαλλου το μπαμ πλησιαζει αρα οποιος δε το εκανε μεχρι στιγμης πιθανως να αναγκαστει να το κανει με μια μορφη πιο σκληρη αποτι θα μπορουσε), ειτε αντιδρατε συλλογικα, ειτε θα ανοιγετε τοπικς στα φορουμ να λετε τον πονο σας μαζι με τους υπολοιπους. Ο καθενας αποφασιζει για την μοιρα του, και ολοι μαζι αποφασιζαν τοσες δεκαετιες και συνεχιζουν να αποφασιζουν για την μοιρα της Ελλαδας. Τα αποτελεσματα προφανη.

• Like 3
Δημοσ.

Απλα να αναφερω πως στο παρελθον περασα απο μια δουλεια που για 30ω/6μ επρεπε να παραμεινω σε ενα δωματιο χωρις να κανω τιποτα.Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες,απλα να αναφερω πως επρεπε να μεινω σε ενα δωματιο με ενα γραφειο και ενα τηλεφωνο.Επρεπε να το σηκωσω σε περιπτωση που χτυπουσε(δεν χτυπησε) και μια φορα την εβδομαδα να το δοκιμαζω ωστε να σιγουρευτω πως δουλευει.Απαγορευοταν να εχω κινητο με καμερα και ουτε επιανε σημα εκει κατω.Επισης δεν υπηρχε πριζα,ο φωτισμος ηταν ακαταλληλος για διαβασμα και δεν μπορουσα να φυγω απο δωματιο για να παω τουαλετα(μην χασω το τηλεφωνημα).Αντεξα λιγους μηνες ωσπου επεστρεψα στις χειρωνακτικες εργασιες...

ουτε στο στρατό αυτά

• Like 2
Δημοσ.

Ποσες μερες εννοειτε πχ;

It depends on the projects....και στα deadlines που υπαρχουν.... 

Συνηθως 6 days, περιπου 13-15 hours per day.....

Oταν πλησιαζουν τα deadlines εκει παιζουν και 17 hours per day.

:-)

• Like 1
Δημοσ.

8 μιση ωρες καθημερινα και 6 το σαββατο. τα χρηματα μπορω να πω πως ανταποκρινοντε στις ωρες. +οτι ειναι δουλεια γραφειου

Δημοσ.

Οι λιγότερες ώρες που έχω δουλέψει ήταν 40/βδομαδα οι περισσοτερες 64-66. Σαν φυση της δουλειας ειναι το να δουλευεις πολλες ωρες κλπ. Αναλογα την επιχειρηση, η πιεση μπορει να ειναι νορμαλ η να φτανεις σε φαση "αν δεν ειμαι πληρως focused τη γαμησα". Τα λεφτα ειναι (κατα τη γνωμη μου) μετριοτατα σε σχεση με τις απαιτησεις της δουλειας. Αυτα.

Δημοσ.

Στις χαλαρές περιόδους δουλεύω το 8ωρο Δευτέρα-Παρασκευή, εκτός αν τύχει κάτι έκτακτο.

Στις περιόδους αιχμής πάω στο σπίτι για μάμ-κακά-νάνι και πάλι πίσω τη δουλειά, ακόμα και τα Σ/Κ.

Όλες οι ώρες πληρώνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...