Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάσου πώς μου φαίνεται εμένα που ο ένας εργοδότης είναι φίλος (παλιότερα) και περίπου συνομηλίκος (30 τώρα) και ο άλλος ο μικρός αδελφός του (27).

Το καλύτερο είναι που μετά το σκίσιμο, θέλει και να κάνουμε και πράγματα μαζί.

Φίλοι - φίλοι,

σου

tumblr_nmkncip8J11qa8ibao1_1280.gif

το

assets_LARGE_t_11761_725030_type13145.jp

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα μέσο όρο 9,5 ωρες αλλα έχουν τυχει και 10 ωρα και 12 ωρα και 14 ωρα .... χωρίς πληρωμενές υπερωρίες φυσικά , ευτυχώς τα λεφτα ειναι κάπως καλά και χωρίς καθυστερήσεις.

Δημοσ.

Πλεον το διάλλειμα δεν υφίσταται.

Το 8ωρο, εγινε 9+ χωρις να καθεσαι.

Παλια που δουλευα,45+ χωρις υπερωρίες, τιποτα.

Βρισκουν και τα κανουν. Οι κυριακες θεωρουνται πλεον καθημερινη

Δημοσ.

Οταν δουλευα ειμουν γυρω στην 50 με 60 ωρες την βδομαδα,ποτε υπερωριες φυσικα.

Τωρα βεβαια που δεν δουλευω μου φαινονται καλα ακομα και αυτα...

Δημοσ.

μια περιοδο της ζωης μου πριν καποια χρονια , για περιπου 7 μηνες κι ενω σπουδαζα κιολας , δουλευα περιπου 70 ωρες την βδομαδα σε καφε-μπαρ(μαζι με σκ). δεν ειχα σχεδον ποτε ρεπο κι ειχα μηδεν ελευθερο χρονο. τα χρηματα ηταν 50-60 ευρω την ημερα +καποια εξτρα.

ομως τοτε ηταν μια περιεργη περιοδος στη ζωη μου και δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο , δεν ηθελα να σκεφτομαι τιποτα για την ακριβεια , οποτε και γιαυτο το εκανα αυτο. αν μου ελεγες να το κανω τωρα,ακομη και με διπλασια χρηματα δε θα το εκανα με τιποτα.

Δημοσ.

Καλα ενα ακραιο που ειχα ακουσει, ηταν πως ο εργοδοτης εβαζε λογια στους υπαλληλους για να μην εχουν καλη σχεση και να μη μιλανε μεταξυ τους κλπ. Ποτε δεν καταλαβα τι διαλο εξυπηρετει αυτο, αντε και το κανεις, αν το μαθουν (που δεν παιζει να μην το μαθουν) δε θα στα σκισουν ολα μετα?

Θεωρώ πως η λογική τους είναι να μην μαλακίζονται οι υπάλληλοι μεταξύ τους και μειώνουν έτσι την παραγωγικότητα.

Ή είναι απλά κάλος στον εγκέφαλο.

Δημοσ.

Στην εταιρία που βρίσκομαι, πολλοί βαράνε κάτι 10-12ωρα και στο καπάκι τους έχουν υποχρεώσει να μπαίνουν με remote access και να συνεχίζουν την δουλειά και απο το σπίτι (είτε καθημερινές, είτε Σ/Κ, είτε αργιες... στα @@ τους). Φυσικά πληρωμένες υπερωρίες, μηδέν.....

Δημοσ.

Ας πούμε 7:30 ώρες σύμφωνα με το συμβόλαιο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αλλά καμία φορά πάω και καμία Κυριακή για να προλάβω τίποτις έκτακτο.

Στην Ελ επικράτεια συνήθως 9-10 ώρες(δίχως φυσικά να παίρνω υπερωρίες).

Δημοσ.

Φίλε αφού λες ότι τα λεφτά είναι λίγα για 12ωρο κάτσε σπίτι σου και βρες μία δουλειά που θα παίρνεις τα ίδια λεφτά με λιγότερες ώρες. Να ελεγα οτι ησουν μανατζερ με 1500 το μηνα θα σου ελεγα σκυψε το κεφαλι και χτυπα και 15ωρα. Επίσης το ότι είναι και μαύρα σημαίνει ότι από του χρόνου θα είσαι ανασφαλιστος και θεός φυλαξοι αν παθεις κάτι θα πρέπει να πληρωσεις αναγκαστικά για περίθαλψη. Καμιά φορά εμένα μου ανεβαίνει η πίεση και αλλιώς αισθανομουν το φλεβαρη που ήμουν ακόμα ανασφαλιστος και αλλιώς αισθάνομαι τώρα που ανανεώθηκε το βιβλιάριο. Μην κάνεις επιπολαιοτητες.

Δημοσ.

4,5 ωρες την μερα, 1240€.

τόσο έπαιρνα και εγώ αλλά κουραζόμουν.

Τώρα 8 ώρες στα 600€ και εκπαιδεύω πόκεμον ;)

pro gamer της nintendo :-D

η αλήθεια είναι ότι τώρα απλά δεν μπορώ να πω : τι ωραία ας τσιμπήσω 5x JVC X900 σε array με μερικές Quadro και να παίξω flight simulator. Αλλά το 99% σε hardware το έχω αγοράσει.

Δημοσ.

Κάθε μέρα και ΣΚ είμαι 15 ώρες alert αλλά οι πραγματικές εργάσιμες ώρες είναι σαφώς λιγότερες με ελάχιστη φυσική παρουσία 

Δημοσ.

Κάποτε δούλευα 15 ώρες το 24ωρο για κάποια χρόνια. Βέβαια έπαιρνα περισσότερα χρήματα από όσα μου χρειάζονταν. Μετά διαπίστωσα πως περνάνε τα χρόνια και για κανένα λόγο δεν αξίζει να δουλεύεις τόσες ώρες ανεξάρτητα από το οικονομικό όφελος. Ούτως ή άλλως μόλις περάσουν τα χρόνια οι αναμνήσεις θα σου μείνουν και όχι τα λεφτά.

Εξαιρούνται οι δουλειές που είναι το χόμπι καθενός και περνάνε ουτως ή άλλως καλύτερα απο το να κάθονται σπίτι

Στην περίπτωση που κάποιος δουλευει για 600€ 12 ώρες σήμερα, προφανώς και είναι αλητεία. Η λογική που υπάρχει είναι πως στη δουλειά σου πρέπει να παράγεις τουλάχιστον σταθερό έργο απο τα 20 χρόνια σου μέχρι να πάρεις σύνταξη. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και πίνουν το αίμα στους <27 (επειδή αυτοί έχουν τη διάθεση / τις αντοχές / την απηρεία να το αποδέχονται) και μετά όλοι οι υπόλοιποι φαίνονται άχρηστοι, προφανώς και δεν είναι σωστό.

• Like 2
Δημοσ.

τόσο έπαιρνα και εγώ αλλά κουραζόμουν.

Τώρα 8 ώρες στα 600€ και εκπαιδεύω πόκεμον ;)

pro gamer της nintendo :-D

η αλήθεια είναι ότι τώρα απλά δεν μπορώ να πω : τι ωραία ας τσιμπήσω 5x JVC X900 σε array με μερικές Quadro και να παίξω flight simulator. Αλλά το 99% σε hardware το έχω αγοράσει.

Αυτα νουμερα που ανεφερα, δεν ειναι για ελλαδα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...