Hatsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν ήταν απλη συσκευή χωρίς αυτή την τιμή και την κάμερα όλοι θα λέγαμε "κινεζιά" κτλ. Όχι ότι δεν είναι κινεζιά αλλά είναι κάτι λίγο πιο πριμιουμ και με μια "καινοτομια" στην κάμερα. Και σε αυτό υπάρχει πρόβλημα? Για την ακτινοβολία σε κινεζιές ακόμα έχω απορείες. Πάντα φιλικά
LoufasGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ποιο ειναι υπεροχο? πιο τζενερικ σχεδιασμος δεν υπαρχει τα γκαλαξυ πριν το 6 πιο χαρακτηρα ειχαν κ ας ηταν για να απολυσεις τoν ντιζαινερ ps η αμηχανη στιγμη που πληρωνεις απλ κ παιρνεις χαουει Πληρώνω Apple? Αν δεν κάνω λάθος η Oppo είναι, από τα λεγόμενα τουλάχιστον, η Apple της Κίνας. Το γεγονός ότι η συσκευή μοιάζει με το Iphone 5s το οποίο είναι πλέον συσκευή 3ετίας δε νομίζω να χαλάει το πακέτο, ίσα ίσα που ,για τα δικά μου πάντα γούστα, η συσκευή είναι κομψή, minimal και μου αρέσει πολύ. Τώρα στα της τιμής εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου αλλά δεν ανησυχώ, σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του θα έχει πέσει τουλάχιστον 100 ευρώ. (Για Apple δεν το συζητώ, απορώ πως υπάρχει κόσμος που πληρώνει 700+ ευρώ για συσκευές που δεν σε αφήνουν να φέρει τη συσκευή στα μέτρα σου). Υ.Γ. Huawei κορυφή εδώ και χρόνια στην Κίνα, η Xiaomi έχει καιρό ακόμα μέχρι να πάρει την πρωτιά..!
LoufasGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν ήταν απλη συσκευή χωρίς αυτή την τιμή και την κάμερα όλοι θα λέγαμε "κινεζιά" κτλ. Όχι ότι δεν είναι κινεζιά αλλά είναι κάτι λίγο πιο πριμιουμ και με μια "καινοτομια" στην κάμερα. Και σε αυτό υπάρχει πρόβλημα? Για την ακτινοβολία σε κινεζιές ακόμα έχω απορείες. Πάντα φιλικά Δεν ισχύουν οι φήμες περί υψηλού SAR. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν και οι 2 κεραίες της συσκευής λειτουργούν, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε περιοχή με ελάχιστο ή και καθόλου σήμα. (Πάρε ένα Galaxy S6 και ένα Huawei P8 και δοκίμασε να μιλήσεις σε υπόγειο). 2
galimanas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πήρα p8 199 ευρώ και όταν πέσει το p9 με το καλό..κανένα κινητό δεν αξίζει 500 ευρώ για μένα..όσο για το sar έλεος στην ελλαδα...μόνο εμείς μιλάμε ...είναι μέσα στα όρια και εάν και όταν και οι 2 κεραίες προσπαθήσουν να πιάσουν σήμα ανεβάζει τιμή...του χρόνου λοιπόν πρώτα ο θεός p9. 2
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πήρα p8 199 ευρώ και όταν πέσει το p9 με το καλό..κανένα κινητό δεν αξίζει 500 ευρώ για μένα..όσο για το sar έλεος στην ελλαδα...μόνο εμείς μιλάμε ...είναι μέσα στα όρια και εάν και όταν και οι 2 κεραίες προσπαθήσουν να πιάσουν σήμα ανεβάζει τιμή...του χρόνου λοιπόν πρώτα ο θεός p9. Να το κραταγες κιολας το κινητο θα ειχε καποιο νοημα αυτο που γραφεις
damoclesword Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 O superman Μάλλον τον έφεραν για ένα live bend test του καινούργιου Huawei!
TheAccountant Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τουλαχιστον η Samsung δίνει και κάποιες σοβαρες συσκευες... η Huawei... lol... ξυπνησαν μια μέρα και ειπαν να την δουνε κάπως. Χωρις να υπάρχει αντικρισμα απο πισω...
L0k0p0k013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 @galimanas και το πουλάς 250? Λαμογιο φαση? 1
galimanas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 @galimanas και το πουλάς 250? Λαμογιο φαση? δεν το πουλαω φιλε....η αγγελια εχει κλεισει...αλλα δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις?ειχε προσφορα ο κωτσοβολος...εαν καποιος πηρε 5 κομματια ποσο ηθελες να στα δωσει?να μη βγαλει κατι?υπαρχει κατι κακο?αντε μη τα ακουσεις φιλε μου!παντου λαμογια βλεπετε αλλα οταν ψηφιζετε εκλογες ψηφιζετε ΛΑΜΟΓΙΑ !!! 2
Nikolo1991 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Huawei P9 είναι το μικρό bezel αριστέρα και δεξιά της οθόνης, που μετριέται στα 1,7 χιλιοστά έναντι 3,05 χιλιοστών του Galaxy S7 για παράδειγμα. Επειδη ειμαι δε μπορω να διαβαζω χαζες ανακριβειες, θα σχολιασω μονο αυτο. Το νουμερο 1,7 ειναι πληρως πλάσματικο. Οταν η οθονη ειναι αναμμενη υπαρχει μαυρο πλαισιο μεταξυ αυτης και των bezels. Μην αναμασαμε τις βλακειες των κινεζων επειδη τα λενε για να τα ακουνε αυτοι. Οχι και μικρο λοιπον...σαν ΚΑΔΡΟ ειναι! Επισης μ'αρεσει που λετε οτι εγινε Samsung στις τιμες, λες και οι Apple, HTC, Sony, Google και LG τα δινουν κοψοχρονια. EDIT: Τελικα σχολιασα και δευτερο...δεν αντεξα
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Huawei P9 είναι το μικρό bezel αριστέρα και δεξιά της οθόνης, που μετριέται στα 1,7 χιλιοστά έναντι 3,05 χιλιοστών του Galaxy S7 για παράδειγμα. Επειδη ειμαι δε μπορω να διαβαζω χαζες ανακριβειες, θα σχολιασω μονο αυτο. Το νουμερο 1,7 ειναι πληρως πλάσματικο. Οταν η οθονη ειναι αναμμενη υπαρχει μαυρο πλαισιο μεταξυ αυτης και των bezels. Μην αναμασαμε τις βλακειες των κινεζων επειδη τα λενε για να τα ακουνε αυτοι. Οχι και μικρο λοιπον...σαν ΚΑΔΡΟ ειναι! Επισης μ'αρεσει που λετε οτι εγινε Samsung στις τιμες, λες και οι Apple, HTC, Sony, Google και LG τα δινουν κοψοχρονια. EDIT: Τελικα σχολιασα και δευτερο...δεν αντεξα Και εχουν φαει αναλογο κραξιμο οι παραπανω εταιριες που λες ολως τυχαιως.
Inler Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Σοβαρη εταιρεια με διαρκη ανοδο..Και εγω κατοχος P8 και σε κανα 6μηνο που θα πεσει η τιμη με βλεπω για το P9...Και ελεος με το SAR οι τιμες αυτες ειναι για σημεια που δεν υπαρχει καλο σημα και ενεργοποιειται η 2η κεραια και παλι ειναι εντος οριων
mixalhspsomas Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 ακριβη η huawei φετος, φοβερο μεν το κινητo!!! θα πεσει γρηγρα οπως το p8 !! p.s σταματηστε να τα λετε κινεζικα λες και ειναι κατι κακο.... ελεος ποια μεχρι και σκατο ρατσισμος και στα smartphones !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα