Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, όπως λέει επιγραμματικά και ο τίτλος, υπάρχει τρόπος σε κάποια εφαρμογή να κάνει κάποιος export τα data (game progress εν προκειμένω) και μετά να τα κάνει import σε άλλη συσκευή; αν το έχει προσπαθήσει κανείς, χρειάζεται root access; ευχαριστώ!
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν ειναι εφαρμογη που συνδεει το progress με google account ή facebook, στυλ candy crash, τοτε δεν χρειαζεσαι τιποτα.. Απλα να συνδεθεις με εναν απο αυτους τους λογαριασμους....
chios Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το Titanium θέλει ρουτ, για ποιο ενδιαφερεσε; δεν έχει Google account; 1
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το Titanium θέλει ρουτ, για ποιο ενδιαφερεσε; δεν έχει Google account; Σε προλαβα....λολ
Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 λεγεται mystery society αν θυμαμαι καλα.. οταν μπαινω στο παιχνιδι στην "παλια" συσκευη, φαινεται το google account μου (γράφει δηλαδη οτι ο Χ google user παιζει). εγκατέστησα το app στο καινουργιο κινητο, αλλα φορτωνει απλα το παιχνιδι. ποτε δε φαινεται το google account μου. titanium μονο με root ε;
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Υπαρχει και το Helium - App Sync and Backup που ειναι σαν το Titanium Backup που το οποιο κανει και για μη ρουτ συσκευες.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν αυτο ειναι το παιχνιδι, εχει συγχρονισμο με google... Εσυ ισως δεν εχεις εγκατεστημενο το google play...
ziaba Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν αυτο ειναι το παιχνιδι, εχει συγχρονισμο με google... Εσυ ισως δεν εχεις εγκατεστημενο το google play... τα παιχνιδια που συγχρονίζονται στο google play δεν τρεχουν χωρις αυτο
Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 βασικα δεν ειναι αυτο, ειναι ενα παρομοιο. απο google play το κατεβασα. δοκιμασα αυτο το helium αλλα δε δουλεψε. τραβηξα κανονικά backup απο το παλιο τηλεφωνο, το εριξα στο pc, το εριξα στο καινουργιο, εκανα restore αλλα ξεκινωντας τo game ξεκινησα απο το 0. δεν ειδα να υπαρχει καποιου ειδους manual η οδηγιες να ακολουθησω. απλα προτου κανω restore σταματησα το app στο καινουργιο κινητο, εκανα clean up cache/data και μετά restore... το δοκιμασα και χωρις clean up/force start και παλι δε δουλεψε...! γκαου ειμαι η απλα δε γινεται;
chios Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Όταν πας στο παιχνίδι και κάνεις σύνδεση με Google δεν σου δίνει την επιλογή να κάνεις load;; τουλάχιστον εγώ στα περισσότερα παιχνίδια π.χ clash of clans, boom beach τα μεταφέρω σε οποιαδήποτε συσκευή έχω.
Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 βασικα δεν εχει.. οχι. παροτι, οπως ειπα, οταν φορτωνει το παιχνιδι στο παλιο κινητο, φαινεται να ειναι συνδεδεμενο το google account μου (δειχνει το ονομα μου και καλα). στο καινουργιο, δεν... τους εστειλα και ενα email και μου ειπαν οφφισιαλυ οτι δε γινεται να μεταφερθει το progress σε αλλη συσκευη.. γιαυτο και το ψαχνω με πλαγιους τροπους.
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Προσπαθησε με το SHAREit: File Transfer,Sharing αλλα εκτος το παιχνιδι(apk)να στειλεις και τα αρχεια του παιχνιδιου(data). Υποψειν να το εχουν και οι δυο συσκευες. Αυτη την στιγμη εκανα ενα test ενα παιχνιδι που εχω σε ενα αλλο κινητο και πετυχε.
Rabican Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 χμ.. μαλλον επειδη το παλιο τηλ δεν ειναι ρουταρισμενο, δε με αφηνει να φερω τιποτε αλλο παρα το apk..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα