Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,μετά απο ένα blue screen που έφαγα δεν φορτώνουν τα windows....ξεκινάει κανονικά ο υπολογιστής,βγαίνει το λογότυπο και δείχνει οτι φορτώνει,για μια στιγμή σκουραίνει λίγο η οθόνη και μετά βγαίνει σε μαύρη οθόνη ο κέρσορας απο το ποντίκι χωρίς τίποτε άλλο...μετά απο 3-4 δευτερόλεπτα σκουραίνει πάλι η οθόνη σε σημείο που ο κέρσορας ίσα που φαίνεται και αυτό ήταν...μέχρι εκεί πάει...repair  μου γράφει πως δεν μπορεί να κάνει ενώ αν κάνω boot απο άλλο σκληρό που έχω  τα xp μπάινει κανονικά...πρίν τον πάρει το pc το hard disk sentinel έδειχνε την υγεία του σκληρού στο 98%...καμιά ιδέα μήπως και σώσουμε τον ασθενή παρακαλώ...ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βγάλε το δίσκο και βάλτον σε ένα άλλο μηχάνημα να σώσεις τα αρχεία σου αν έχεις κάτι που χρειάζεσαι και κάνε ένα φορμάτ για αρχή να δεις αν θα φτιάξει. BIOS φορτώνει κανονικά ε;

Δημοσ.

Τι έκανες τελευταία και έφαγες blue screen. Λογικά κάτι έχει κάνει corruption στο φάκελο εγκατάστασης των windows. Αν δε μπορείς να κάνεις repair δηλαδή δε σε αφήνει τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Δημοσ.

Τίποτα δεν έκανα...σto internet ήμουν...δεν είναι οτι δεν με αφήνει,ξεκινάει την επιδιόρθωση αλλά μου γράφει πως τα windows δεν μπορούν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα....και σε safe mode το ίδιο μου κάνει...άλλο pc δεν παίζει,σκέφτομαι μήπως τον βάλω ως εξωτερικό στο laptop και να κάνω boot απο εκεί...γίνεται?

Δημοσ.

Το DVD των Windows το έχεις; Μπορείς να κάνεις repair από εκεί.

Δημοσ.

Όχι format ρε άνθρωπε! Μπορείς να στήσεις τα windows από πάνω και να κρατήσει όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου.

Δημοσ.

Τώρα έγινε...μου θυμίζετε σας παρακαλώ πως κάνω ορατό το δεύτερο partition γιατί μετά το φορμάτ εξαφανίστηκε...

Δημοσ.

Θα μπεις στη διαχείριση θα πατήσεις διαχείριση δίσκων και θα το ενεργοποιήσεις από εκεί. Τα αρχεία σου θα μπορούσε να τα πάρεις με μια live έκδοση linux ή ακόμα και να τον έβαζες όπως είπες σαν εξωτερικό αλλά όχι να μπουτάρεις απλά να ξεκινήσεις κανονικά και να το ανοίξεις να σώσεις τα αρχεία σου. Αφού έγινε η δουλειά όμως με φορμάτ δε μπορείς να κάνεις κάτι τώρα απλά πληροφοριακά τα αναφέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...