M2000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Θα μπεις στο Challenge...ή είναι θέμα εγωισμού, να γράφουμε προχωρημένο πρόγραμμα σε πληβείους;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν είσαι πληβείος. Troll είσαι. Και δεν θα σου κάνω τη χάρη να παίξω το παιχνιδάκι σου. Σου έδωσα ήδη δύο απαντήσεις, closures στη JavaScript και delegates στη C#. Αν πραγματικά ήθελες να μάθεις θα τα έψαχνες να δεις τι γίνεται. Αλλά δεν θες να μάθεις. Να κάνεις τον έξυπνο θες ως συνήθως και να πηδήξεις εντελώς τη συζήτηση.
M2000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Βρε ποιο παιχνιδάκι μου, εδώ είναι απλά τα πράγματα..Τι κάνεις εδώ στο θέμα; Τίποτα το καιρό σου περνάς! Σου βάζω ένα θέμα πιο προχωρημένο, έτσι λέω! Αν εσύ το βλέπεις δύσκολο μην το κάνεις.... Απλά πράγματα (όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες) (άσε που θα βοηθήσει και τον OP)
defacer Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σίγουρα πάντως είναι θέμα καραγκιοζισμού να λες τέτοια όταν βλέπεις πόσο χρόνο και κόπο είμαστε διατεθειμένοι να αφιερώσουμε προκειμένου να εξηγήσουμε "προχωρημένα πράγματα" σε "πληβείους". Πέρα του ότι ως συνήθως από την περιγραφή-παραλήρημα που έκανες δεν κατάλαβε κανένας τίποτα, για να δεχτείς οποιαδήποτε πρόκληση απαιτείται ένα μίνιμουμ επίπεδο σεβασμού προς αυτόν που την απευθύνει. Αλλιώς, απλά τον αγνοείς όπως ακριβώς θα κάνω και γω εδώ.
M2000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δικαιολογίες Defacer.. Εξαιρέσεις υπάρχουν που δίνουν κώδικα, και εσύ το έχεις κάνει...Κάτι άλλοι κάνουν τους μάγκες και αν τους βάλεις δύσκολο..σε λένε Troll και τρέχα γύρευε! Από την περιγραφή που έδωσα, της άσκησης, τι δεν έγινε κατανοητό;
defacer Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σήμερα πήγα στο βιβλιοπωλείο και κοιτούσα στα παιδικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εδώ βλέπουμε το site του Μ2000: http://fotodigitalshop.com/index.html Μιλάμε γι αριστούργημα, έτσι; Σε M2000 το έφτιαξες; Φυσάει λέμε.
M2000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Περνάει ο χρόνος και έρχεται και η δική μου απάντηση. Μετά θα κοιτάμε τις άσχετες φωτογραφίες του By Referenece Troll Defacer (γιατί αυτό κάνεις τώρα)..και τον κώδικα που θα δώσω! Εκτός και αν έχουμε κάποιους που ενδιαφέρονται...Δεν υπάρχει έπαθλο παρά μόνο η ικανοποίηση της προσφοράς...Προσφέρετε..ρε..όχι "διάβασε το 5ο τόμο της NASA"... Elorant..άλλα για άλλα... Εδώ πήγες: http://fotodigitalshop.com/page12.html (αλλά αυτό τώρα τι σχέση έχει με την άσκηση...στρίβουμε δια της html...)
defacer Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εδώ βλέπουμε το site του Μ2000: Since the age of 15, George has been perfecting his programming skills in a variety of computer languages. Στην αρχή το διάβασα αυτό και πραγματικά δε μπορούσα να το συνδέσω με την πραγματικότητα. Μετά από λίγο όμως μου ήρθαν στο μυαλό τα λόγια ενός σοφού άντρα και κατάλαβα. Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το είδα κι αυτό. Αριστούργημα επίσης. Με user interface που θα ζήλευε κι η Adobe. Χαραμίζεσαι εσύ παιδί μου.
M2000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είναι Dpi ανεξάρτητο...Από το 2005...(όσοι το αγόρασαν, έβγαλαν λεφτά γιατί τυπώνει γρήγορα και κάνει αυτόματη διόρθωση (έχω ένα δικό μου DLight, καθώς και αλγόριθμο που κάνει "φωτομέτρηση") - έχω πουλήσει, ακόμα και στην Olympus, στη τότε Fotomatic)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πούλα το στην Apple. Θα τους τρέξουν τα σάλια. Ή μάλλον καλύτερα κάντο app κι ανέβασε το στο App store. Θα τους πάρεις τα σώβρακα. Κι αν δεν βαριέσαι, το σαββατοκύριακο φτιάξε και μια mobile εκδοχή της M2000. Μην πάει χαμένος ο χρόνος.
M2000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Περνάει η ώρα όμως και δεν βλέπω απαντήσεις! Όταν το ξεκίνησα δεν υπήρχε το Lightroom, και ο σκοπός μου ήταν να είναι ένα Digital Lab. Και πράγματι κρατάει παραγγελίες!\ (τρέχει κανονικά δεν είναι DEMO, και είναι γραμμένο με VB5)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κάτσε να μαντέψω, εκτός από εσένα και τον μπατζανάκη σου δεν το χρησιμοποιεί κανείς άλλος.
defacer Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Όποιος δεν ήξερε μέχρι τώρα ότι όντως μπορείς να βγάλεις λεφτά πουλώντας technical facepalms, τώρα ξέρει. Θυμάμαι το thread πριν λίγο καιρό που μας έδινε τα φώτα του στους αλγόριθμους εγγύτητας χρωμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα