Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικιο Αλεξανδρε.. Απλα ειμαι 3-4 χρονια με το Xperia Arc και δεν την παλευω αλλο εχει παλιωσει και δεν με εξυπηρετει ουτε καν σαν τηλεφωνο.. 3-4 μηνες περιμενω το Xiaomi Mi5 Pro και ακομα δεν ειναι διαθεσιμο προς πωληση ουτε στην Κινα ουτε πουθενα αλλου.. Και επειδη δεν υπαρχουν πληροφοριες για το ποτε θα βγει στην αγορα της Κινας για ολους τους καταναλωτες ειπα να μην μεινω αλλο με το σαραβαλακι το Arc. Εγω βλεπω οτι η Xiaomi μας κοροιδευει. Εχθες εκανε Flash Sales και εδινε και το Mi5 pro και εβγαλε μονο 2000 κομματια να δωσει σε πανω απο 5 εκατομμυρια κοσμο και αυτο το εκανε 1 μηνα μετα την παρουσιαση του Mi5 δηλαδη αν καθε μηνα το κανει αυτο και βγαζει απο 2000 κομματια δεν θα το παρουμε ποτε!

Δημοσ.

αμα δεν σου αρεσει  η πολιτικη μιας εταιριας απλα αλλαζεις εταιρια...δεν πετας τα λεφτα σου καθε 3-4 μηνες...θα μου πεις βεβαια,εγω τα εχω και τα πεταω.Εκει παω πασο,μπορεις να το κανεις αλλα αυτο σημαινει οτι δεν σε ενδιαφερει η μεταπωλιτικη αξια του εν λογω κινητου...

Για παραδειγμα στο 1+1 οσοι δεν βρισκαν προσλησεις για να παρουν το κινητο απλα διαλεξαν αλλο κινητο και πηραν...

Δημοσ.

Γι αυτο και ρωτησα για να παρω γνωμες.. Τελος παντων ευχαριστω μαλλον θα περιμενω να δω και τι θα προσφερει η Oneplus και η LeEco

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...