Προς το περιεχόμενο

Suzuki Jimny cabrio or not

zer_raiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το jimny είναι από τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει για κίνηση σε άσφαλτο, γιατί δεν είναι φτιαγμένο γι' αυτή τη χρήση. Πολύ καλό από άποψη δυνατοτήτων σε κακοτράχαλους δρόμους (πχ νησιά, βουνά), αλλά στην πόλη είναι μαρτύριο και χοροπηδάει. Το είχα με leasing και, πίστεψέ με, δεν είναι το τζιπάκι που φαντάζεσαι. Επίσης γέρνει πολύ, κοπανάει, είναι θορυβώδες και έχει υψηλή πραγματική κατανάλωση, παρά το ότι είναι 1.3. Ο συμπλέκτης του μετά από λίγο καιρό γίνεται πολύ βαρύς/κουραστικός. Κοίταξε κάτι άλλο, κατά τη γνώμη μου. Εγώ με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πάντα φοβόμουν ότι θα έρθει τούμπα στις στροφές.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαζοντας τα ολα κατω, κι επειδη πραγματικα δεν με συμφερουν τα αυτοκινητα που θα ηθελα να παρω καταρχην λογω καταναλωσης και φθορας επειδη κανω 1100+ χλμ το μηνα κατεληξα να παρω ενα μικρο αυτοκινητο. Βρηκα ενα grande punto του '10, 1.4cc, 95 αλογα, 6ταχυτο, βενζινη, 3πορτο. Το αυτοκινητο εχει 38 χιλ χλμ πανω του, και ειναι φιλος φιλου (εμπιστο ατομο) αυτος που το δινει με δικο του συνεργειο. Μου το δινει στα 5μιση χιλιαρικα μαζι με ολα, κτεο, ασφαλεια, μεταβιβαση κλπ οτι χρειαζεται για να το παρω ετοιμο για να το κυκλοφορησω. Βεβαια κολλαω στο γεγονος οτι ειναι fiat. Το ειδα, το οδηγησα ολα κομπλε φαινονται. Θα ηθελα μερικες αποψεις πανω σε αυτο γιατι προφανως δυσκολευομαι να παρω την αποφαση.

Βαζοντας τα ολα κατω, κι επειδη πραγματικα δεν με συμφερουν τα αυτοκινητα που θα ηθελα να παρω καταρχην λογω καταναλωσης και φθορας επειδη κανω 1100+ χλμ το μηνα κατεληξα να παρω ενα μικρο αυτοκινητο. Βρηκα ενα grande punto του '10, 1.4cc, 95 αλογα, 6ταχυτο, βενζινη, 3πορτο. Το αυτοκινητο εχει 38 χιλ χλμ πανω του, και ειναι φιλος φιλου (εμπιστο ατομο) αυτος που το δινει με δικο του συνεργειο. Μου το δινει στα 5μιση χιλιαρικα μαζι με ολα, κτεο, ασφαλεια, μεταβιβαση κλπ οτι χρειαζεται για να το παρω ετοιμο για να το κυκλοφορησω. Βεβαια κολλαω στο γεγονος οτι ειναι fiat. Το ειδα, το οδηγησα ολα κομπλε φαινονται. Θα ηθελα μερικες αποψεις πανω σε αυτο γιατι προφανως δυσκολευομαι να παρω την αποφαση.

στροφη 360 μοιρων ε? λοιπον για μενα οτι και να παρεις (με την προυποθεση οτι ειναι ελεγμενο και απροβληματιστο) καλο θα ειναι ΟΜΩΣ να μην το σκιζεις (κοφτες κλπ) και γω πριν παρω το focus που εχω , ειχα ακουσει τα χιλια μοιρια περι αναξιοπιστις της ford κλπ.δοξα το θεο εχω κανει εως τωρα 18.000ΧΛΜ απροβληματιστα χιλιομετρα ομως και τα σερβις στην ωρα τους και ουτε το σκιζω....καλες αγορες σου ευχομαι

Στροφη 180 μοιρών. Ε τα έβαλα κάτω και είπα να λειτουργησω με τη λογική και οχι με το θέλω. Αν έπαιρνα για να πάρω θα πηγαινα ξεκάθαρα στο pinin αλλά δυστυχώς για τη δουλειά κάνω πολλααα χλμ. Και θέλω αυτοκίνητο το οποίο να αντέχει αλλά να μου αρέσει κιόλας. Ισως να μπορουσα να κατεβασω και απο Γερμανία βέβαια αλλά δεν βλέπω τίποτα κι εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...