Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σκεφτομαι για την παραπανω συνδεση. Μια απορια.

Επειδη ειναι φοιτιτικο, θα εχω καποιο περιορισμο;

Κοιταξα απο τη σελιδα διοδος για το πανεπιστημιο και αναφερει πως δεν υπαρχει κανενας περιορισμος.

Να ειμαι ησυχος; Η να αρχισω τα τσιγαρα αγωνιας;  :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε ενα θεμα που ειχε ανοιχτει πιο παλια ενας ειχε αρκετα μεγαλυτερο Ping λογω οτι ηταν φοιτητικη και εβγαινε διαμεσω αλλου Path Προς το εξωτερικο.οταν αλλαξε σε κανονικη οτενετ ειχε καλυτερα Ping.αν δεν σε νοιαζει το τρελλο online gaming u are ok.

Καλησπερα παιδια.

Σκεφτομαι για την παραπανω συνδεση. Μια απορια.

Επειδη ειναι φοιτιτικο, θα εχω καποιο περιορισμο;

Κοιταξα απο τη σελιδα διοδος για το πανεπιστημιο και αναφερει πως δεν υπαρχει κανενας περιορισμος.

Να ειμαι ησυχος; Η να αρχισω τα τσιγαρα αγωνιας;  :shock:

Δημοσ.

Poulinos τελικα γινοταν και αλλιως . φιλος πηγε στο ρουτερ εβγαλρ το . πανεπηστημιο και δουλευει χωρις να τον συνδεει στο σερβερ πανεπηστημιου

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Poulinos τελικα γινοταν και αλλιως . φιλος πηγε στο ρουτερ εβγαλρ το . πανεπηστημιο και δουλευει χωρις να τον συνδεει στο σερβερ πανεπηστημιου

υποτιθεται οτι το Username Κανονιζει αν θα βγεις απο το πανεπιστημιο ή απο αλλου και οχι το ρουτερ.οτι αναλογως το username που διαβαζει σε παει και απο αλλου.και θεωρητικα ενα Username που ειναι φοιτητικο δεν θα παιξει σαν κανονικο εκτος αν κανει αλλαγη στην συνδεση του και ζητησει κανονικο.οσο ξερω τουλαχιστον.ο αλλος εκανε αιτηση και τον εβγαλαν.και βεβαια αλλη τιμη αναλογως το προγραμμα που ειχες και θες να παρεις.

Δημοσ.

υποτιθεται οτι το Username Κανονιζει αν θα βγεις απο το πανεπιστημιο ή απο αλλου και οχι το ρουτερ.οτι αναλογως το username που διαβαζει σε παει και απο αλλου.και θεωρητικα ενα Username που ειναι φοιτητικο δεν θα παιξει σαν κανονικο εκτος αν κανει αλλαγη στην συνδεση του και ζητησει κανονικο.οσο ξερω τουλαχιστον.ο αλλος εκανε αιτηση και τον εβγαλαν.και βεβαια αλλη τιμη αναλογως το προγραμμα που ειχες και θες να παρεις.

Όπως το γράφεις είναι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη εχω το φοιτητικο οτε δλδ μεσα απο την ''διοδος'' εχω να πω πως γενικα καλα ειναι αλλα εχουν θεμα με τους DNS γτ καποιες φορες δεν ανταποκρινονται.

Δημοσ.

επειδη εχω το φοιτητικο οτε δλδ μεσα απο την ''διοδος'' εχω να πω πως γενικα καλα ειναι αλλα εχουν θεμα με τους DNS γτ καποιες φορες δεν ανταποκρινονται.

μπορεις να τους αλλαξεις με της google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...