Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αποφάσισα να ενεργοποιήσω μια υπηρεσία vpn  , δηλαδή να μην επεξεργάζεται ο οτε τα δεδομένα μου αλλα καποια ιδιωτική υπηρεσία σε καποια άλλη χώρα μακρυά απο το Ελλαδιστάν για 2 λόγους , πρώτον διοτι εχω αρχίσει να δεν αισθάνομαι ασφαλής σε αυτή την χώρα με όλα αυτά που ακούγοντε και συμβαίνουν στην Ελλάδα κοινόςθα ήθελα να είμαι ποιο ήσυχος για τα προσωπικά μου δεδομένα αλλα και για να παρακολουθώ την επικαιρότητα απο άλλες χώρες (π.χ με ενδιαφέρει το google να με βλέπει σαν να μπαίνω απο την Αμερική και να μου στέλνει Αγγλικές ειδήσεις ωστε να εχω καλύτερη πρωτογενή ενημέρωση αναλογα με τον σέρβερ θα ήθελα να μπορώ να επιλέγω) Ενας φίλος μου πρότεινε να βρώ καποια υπηρεσία vpn και να αλλάξω τα dns που θα μου δώσουν θα μπορουσε καποιος να με βοηθίσει με την επιλογή του server?  Eχω win 10.

Δημοσ.

λοιπόν εκανα μια συνδρομή στο express vpn και οντως λειτουργεί και αρκετά γρήγορα απλα εχω εγκαταστήσει ενα πρόγραμμα απο το site και το εκανα activator, αν τωρα συνδεθώ στο email μου google ενω ειμαι συνδεμενος σε server usa παιζει να κλειδωθεί το email μου?

Δημοσ.

Βαρια να σου ζητησει επιβεβαιωση στοιχειων

Με τη λογικη αυτη σε καθε ταξιδι στο εξωτερικο θα ρημαζαν τα παντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...