Pankar94 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια.Εχω ενα θεματακι με την καρτα γραφικων μου.Ε΅χω μια gtx 650 ti και εκει που παιζω τα παιχνιδια σε 60 fps οταν το pc μπαινει σε stand by και ξανα ανοιγει τοτε για καποιο λογο τα fps πεφτουν στα 20 max και δεν μπορω να τρεξω τα παιχνιδια.Αυτο μ το εμφανισε τωρα τελευταια.Τι παιζει?Πως μπορω να το λυσω?
Ghost007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια.Εχω ενα θεματακι με την καρτα γραφικων μου.Ε΅χω μια gtx 650 ti και εκει που παιζω τα παιχνιδια σε 60 fps οταν το pc μπαινει σε stand by και ξανα ανοιγει τοτε για καποιο λογο τα fps πεφτουν στα 20 max και δεν μπορω να τρεξω τα παιχνιδια.Αυτο μ το εμφανισε τωρα τελευταια.Τι παιζει?Πως μπορω να το λυσω? μπες στο πινακα ελενχου στης επιλογες ενεργειας βαλε υψιλες επιδοσεις και δεξια στης ρυθμισεις βαλε την αναστολη υπολογιστη στο "ποτε¨" μετα πατα απο κατω στης ρυθμισεις για προχορημενους ...εκει που λεει σκληρος δισκος και στο απενεργοποιηση σκληρου δισκου κατεβασε τον χρονο στο 0 να μπει και εκει η ρυθμιση "ποτε" και πατα εφαρμογη ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα