Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε σε φίλο το κουμπί στο πλαι που κλειδώνει\ξεκλειδώνει το κινητό. 

Για να μην το στείλει αρβατο και εκείνη με τη σειρά της 'εξω στη microsoft και μείνει αρκετό καιρό χωρίς κινητό, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνει\ξεκλειδώνει αλλιώς;; Πχ διπλό κλίκ στην οθόνη;;

post-182562-0-00592900-1459942442_thumb.jpg

Εdit:

Από ότι βλέπω, δεν μπορεί το 635 (μάλλον) να υποστηρίξει το double tap για κλείδωμα\ξεκλείδωμα.

http://forums.windowscentral.com/ask-question/328817-how-do-i-turn-double-tap-wake-my-nokia-lumia-635-a.html

https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/2j6ol5/how_do_i_enable_the_double_tap_to_wake_up_my/

Κάτι άλλο σας έρχεται στο μυαλό που θα μπορούσα να κάνω;

Δημοσ.

Αν δεν ανοίγει με double tap δεν υπάρχει κάτι άλλο!

Υπάρχει μόνο εφαρμογή για να κλειδώνεις την οθόνη όταν είναι ανοιχτή.

Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι επέμβαση στο λογισμικό για να μπορεί να ξεκλειδώνει με τα κουμπιά της έντασης, αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό.

Δημοσ.

Και εγώ δεν βλέπω κάτι άλλο.

Από λίγο που έψαξα, το εμφανίζουν και άλλα lumia που έχουν τον ίδιο τύπο κουμπιών στο πλάι και υπάρχει και ένα φιξ:

Aπό ότι φαίνεται και το πρόβλημα στο lumia του φίλου αυτό είναι, βάζω 2 φωτό, μια από το volume down και μια από το power για να φανεί η διαφορά:

Power button (έχει κενάκι ανάμεσα):

post-182562-0-93027900-1459946891_thumb.jpg

Volume down button:

post-182562-0-92622100-1459946898_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλιστα. Αν δεν υπάρχει εγγύηση και για να μη μείνει χαλασμένο ή δοκιμάζεις αυτό που ανέβασες, ή το πας σε κανα μάστορα να στο κολλήσει με κολλητήρι. Ρωτάς πριν βέβαια την τιμή, αλλά δεν νομίζει να ζητήσει περισσότερα απ'ότι η Microsoft.

Βέβαια, το επίσημο σέρβις είναι πάντα προτιμότερο.

Φυσικά, το ότι δούλεψε σε αυτόν στο βίντεο δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει και σε σενα!

Δημοσ.

Υπάρχει εγγύηση κανονικά, απλά θα σταλεί Ουγγαρία το κινητό είτε από arvato είτε από nokia care και θα κάνει μέρες, γιαυτό και ρώτησα μπας και μπορούμε με άλλο τρόπο.

Κατα τα άλλα, μίλησα πριν λίγο με την nokia care και μου είπε ότι το επισκευάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα (αν δεν θέλουμε να περιμένουμε να σταλέι Ουγγαρία και να επισκευαστεί από την εγγύηση) σε μισή ώρα με κόστος 20 ευρώ.

Δημοσ.

Το έκανα και μάλιστα δεν δούλεψε με ένα χαρτί (έβαλα αυτό από τα πουκάμισα) και έβαλα και δεύτερο χαρτί μαζι και πάλι δεν δούλεψε.. :P

post-182562-0-16217100-1459962059_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπα, δεν μπαίνει το αλουμινόχαρτο, θέλει κάτι λεπτό σχετικά και άκαμπτο.. 

Θα το στείλει για σερβις να είμαστε οκ.

Δημοσ.

Αφού θα πάει με εγγύηση στη θέση σου δεν θα πείραζα έτσι το κινητό, μη στο βγάλουν εκτός!

Τα Nokia Care δεν είναι πλέον επίσημο service, να ξέρεις! Δεν είναι εξουσιοδοτημένα, οπότε αν στο φτιάξουν δεν ξέρω εάν χάνεται η εγγύηση.

Δημοσ.

Μηπως εαν το ψεκαζες με κανενα καθαριστικο επαφων να εστρωνε?

Εχω φτιαξει παρομοια κουμπακια απο αλλες συσκευες ετσι.

Δημοσ.

Δεν γινότανε τίποτα και δεν ήθελα να το ζορίσω πολύ. Το έστειλε ο φίλος με την εγγύηση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...