eemix Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 επώνυμο που?...στην κίνα? μπορεί και στην Ινδία. αγόρασε 12 τέτοια για να βγάλεις 1 χρόνο αλλιώς πάρε κάτι πραγματικά επώνυμο! Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουν ουσιαστικά εγγύηση, αν το ΜΧ4 είχε 2 πράγματα που με ενδιέφεραν θα ήταν ακόμη ατην κατοχή μου. Ποιοτικότατο. Μαζί με τα Xiaomi που επιπλέον υποστηρίζονται σε επίπεδο software καλύτερα και από όλα τα επώνυμα, είναι κάτι παραπάνω από vfm λύσεις. Προφανώς και έγραψες κάτι χωρίς να έχεις απολύτως καμία ιδέα. 2
Hatsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλο, σε καλή τιμή, με ωραίο σχεδιασμό άσχετα με το αν μοιάζει με iPhone. Δεν μου αρέσει όμως! Δεν έχει καινοτομία..... Άλλη μια φορά κανένας ευχαριστημένος. Χαχαχαχα. Ζω για την ημέρα που θα διαβάζω μόνο θετικά ποστ για κάποια συσκευή κτλ. Πραγματικά
Hatsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αλλά εγώ έρχεται αμέσως η απορία που είχα και σε ένα προηγούμενο ποστ. Και νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό και όχι τόσο αστείο. Ελέγχει κανένας την ακτινοβολία σε αυτές τις συσκευές? Ειλικρινά. Θα χεζ@@με trident από τα χέρια έτσι όπως πάμε.
ktsak Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 επώνυμο που?...στην κίνα? μπορεί και στην Ινδία. αγόρασε 12 τέτοια για να βγάλεις 1 χρόνο αλλιώς πάρε κάτι πραγματικά επώνυμο! Mαλλον δεν ξερεις τι γραφεις, η δεν εχεις παρει τελευταια Κινεζικη συσκευη. Και ναι δεν ειναι επωνυμη η Meizu μονο στην Κινα αλλα διεθνως. Προτειμνω να το ψαξεις λιγο το θεμα ...... 5
Razor333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 επώνυμο που?...στην κίνα? μπορεί και στην Ινδία. αγόρασε 12 τέτοια για να βγάλεις 1 χρόνο αλλιώς πάρε κάτι πραγματικά επώνυμο! Φθηνα ειναι γιατι δεν παιρνει την μιζα του ο εισαγωγεας, ο τελωνειακος, το Ελληνικο κρατος, δεν σκορπαει λεφτα η καθε εταιρεια σε διαφημιση μεχρι και σε forum (καλη ωρα), δεν πληρωνουν πατεντες τον καθε νταβα, οποτε βγαινουν να τα δωσουν πιο φθηνα, επισης απευθυνονται σε πιο αδυναμους οικονομικα λαους, οπως οι κινεζοι και οι ινδοι, δεν βαζουν καπελακι premium european edition ''το κοροιδο εχει λεφτα''. 5
hackerW32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Άλλο ένα iPhone 6 clone μπραβω ρε μαν, επιτελους καποιος το παρατήρησε.. βαζω και τα ονοματα για να μπορειτε να τα ξεχωρίσετε. [compimg]http://i65.tinypic.com/290ud1j.jpg|http://i65.tinypic.com/9gyc14.jpg|480|640|meizu|iphone|center [/compimg]
Bourdoulas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Υπέροχο φαίνεται. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι - σαν κινητό που απευθύνεται στην αγορά της Κίνας - δεν υποστηρίζει την 800άρα μπάντα 4G. Κακό κυρίως για συνδρομητές της Wind βασικά.
geoman87 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 επώνυμο που?...στην κίνα? μπορεί και στην Ινδία. αγόρασε 12 τέτοια για να βγάλεις 1 χρόνο αλλιώς πάρε κάτι πραγματικά επώνυμο! Καλα τα λεει ο φίλος ρε παιδια!! Από πότε είναι επώνυμο κάτι που είναι επώνυμο μόνο για 4 δισεκατομμύρια ανθρώπους..Αν δεν ειναι επώνυμο για χαζοαμερικανακια ή για ευρω-πέους τότε δεν είναι πραγματικα επώνυμο.... P.S : Ε ρε κατι μυαλα... 4
enigma84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ok σαν καταναλωτές μας νοιάζει το τι τελικά δίνουμε. Στην περιπτωση των κινέζικων όμως έχουμε συσκευές χωρίς εγγύηση ουσιαστικά, χωρίς ΦΠΑ, χωρίς επίσημη υποστήριξη, χωρίς επίσης και το κόστος προώθησης και με ανύπαρκτα logistics. Και τις περισσότερες φορές τα συγκρίνετε με τις συσκευές των μεγάλων εδώ καταστημάτων και όχι του skroutz. Το ποσό φθηνές είναι τελικά οι κινέζικων συσκευές το βλέπουμε στα Huawei, ZTE, oppo. Τουλάχιστον θέμα με μεταφράσεις δεν παίζει όπως έχουν κάποια meizu σε ορισμένα υπομενού. Στα του θέματος με μια καλή τιμολόγηση στην δική μας αγορά θα αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση
Balrog Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχει έστω και μία διαφορά από το Blue Charm Metal, εκτός από την μπαταρία και το SoC; (3140mAh, X10 για το Metal) - και τα 3GB στην έκδοση των 32GB. Θυμίζω για το Metal η τιμή ήταν ¥1099/ ¥1299 και τώρα το βρίσκεις ~190$/ 240$). Στην καλύτερη να πάει 140$ λοιπόν το μικρό, οπότε υπάρχει ανταγωνισμός και από xiaomi μετά.
maouris Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 το μονο αρνητικο οσο αφορα τα κινεζικα ειναι η εγγυηση,εχει καεί η οθονη του mi4i μου(yellow tint) και δεν θελω να ξαναπερασω αυτα που περασα με την simplyelectronics που για να μου αλλαξει οθονη στο g2 που χα,πηρε περιπου 3.5 μηνες.Αν ποτε καταφερουν και φερουν ευρωπαικο warranty καλα θα ναι
lampros66 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Υπέροχο φαίνεται. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι - σαν κινητό που απευθύνεται στην αγορά της Κίνας - δεν υποστηρίζει την 800άρα μπάντα 4G. Κακό κυρίως για συνδρομητές της Wind βασικά. Οι συνδρομητες της WIND εχουν 4g τουλαχιστον για την αθηνα στα 1800!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Άλλο ένα iPhone 6 clone ας σταματησει αυτο το iphone clone war...
PanosGolf Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παίδες επειδή δεν είναι iPhone δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επώνυμο.. Μη τρελενεστε επειδή είναι χαμηλή η τιμή. Αν το φέρουν εδώ θα είναι σίγουρα πιο ακριβο. Όσο γιατί την ακτινοβολία που λέει ένας φίλος πιο πάνω να σε ενημερώσω ότι το mx5 που έχω έχει sar 0.71,δηλαδη πολύ λιγότερο από οποιοδήποτε iPhone. Ψαξτο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα