Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σου εχω βαλει ενα λινκ παραπανω , το πρωτο που βρηκα , σε 10 δευτερολεπτα αναζητηση στο σκρουτζ. Έλεος. Πραγματικά έλεος. Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν να ποστάρω το must shop. Ειλικρινά. Ή θα ζητούσα συγγνώμη για τη μακακία που έγραψα ή θα έψαχνα να βρώ κάτι καλύτερο. Δηλαδή όταν έγραφα ''μαγαζιά για υπολογιστές'' ο μέσος χρήστης θα σκεφτόταν το must shop ή κάποιο εξίσου πασαγνωσταδιάφορο. Σε παρακαλώ αν θες ξόδεψε 60 δευτερόλεπτα να μου βρεις έξι. Γνωριζω οτι η πλειοψηφια στο φορουμ χρησιμοποιει αποκλειστικα ακριβα εξαρτηματα π.χ. Titan σε SLI . Γι'αυτο δεν βλεπεις αναφορες σε φτηνοδουλειες (cpu amd π.χ.) , ουτε ... παθος με αυτες! Ωστοσο ολα τα pc , καποια στιγμη , οταν δεν αγοραζεις ολοκληρο ενα νεο pc, χρειαζονται μικρα εξαρτηματα οπως οι ram κτλ. Στο πλαισιο παω με το αμαξι μου, στο κεντρικο της μεταμορφωσης και το παρκαρω απο κατω , στο παρκιγκ του , ΤΣΑΜΠΑ. Αποφευγω τα αντιστοιχα σε εμπορικα κεντρα, γιαυτο ακριβως το λογο , γιατι δεν εχουν τσαμπα παρκιγκ. (Σε ενα ρημαδι σκρουτζομαγαζο που πηγα ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, αφου εκανα βολτες 20 λεπτα για παρκαρισμα , μοναδικη θεση σταθμευσης βρηκα μπροστα σε ενα γιαπι , με αποτελεσμα ενα σκασμενο λαστιχο , κοστος 150€ . Στο πλαισιο το ιδιο σμαρτφοουν , ειχε +30€ ). Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί η πλειοψηφία. Σίγουρα όχι 980ti sli. Το ίδιο σίγουρα την πλειοψηφία δεν την απασχολούν αγορές του 20άρικου. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το αμάξι σου πάει ΤΣΑΜΠΑ μέχρι το Πλαίσιο? 2
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σου εχω βαλει ενα λινκ παραπανω , το πρωτο που βρηκα , σε 10 δευτερολεπτα αναζητηση στο σκρουτζ. Γνωριζω οτι η πλειοψηφια στο φορουμ χρησιμοποιει αποκλειστικα ακριβα εξαρτηματα π.χ. Titan σε SLI . Γι'αυτο δεν βλεπεις αναφορες σε φτηνοδουλειες (cpu amd π.χ.) , ουτε ... παθος με αυτες! Ωστοσο ολα τα pc , καποια στιγμη , οταν δεν αγοραζεις ολοκληρο ενα νεο pc, χρειαζονται μικρα εξαρτηματα οπως οι ram κτλ. Στο πλαισιο παω με το αμαξι μου, στο κεντρικο της μεταμορφωσης και το παρκαρω απο κατω , στο παρκιγκ του , ΤΣΑΜΠΑ. Αποφευγω τα αντιστοιχα σε εμπορικα κεντρα, γιαυτο ακριβως το λογο , γιατι δεν εχουν τσαμπα παρκιγκ. (Σε ενα ρημαδι σκρουτζομαγαζο που πηγα ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, αφου εκανα βολτες 20 λεπτα για παρκαρισμα , μοναδικη θεση σταθμευσης βρηκα μπροστα σε ενα γιαπι , με αποτελεσμα ενα σκασμενο λαστιχο , κοστος 150€ . Στο πλαισιο το ιδιο σμαρτφοουν , ειχε +30€ ). Βασικα ζητημα να εχω δει 1 ατομο με TitanX στο insomnia και χλωμο εσως αδυνατο να εχω πετυχει ατομο με Sli TitanX.Αρα δεν ξερω τι εννοεις οταν λες οτι ''γνωριζεις'' κιολας αλλα σε καμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. 3
CrimsonSky_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Επειδη ειναι παρεμφερες με το που εχει καταληξει το θεμα και θελω να ακουσω αποψεις, θα παραθεσω ενα περιστατικο πολυ προσφατο: >Θελω να παρω την 390 nitro >Στο σκρουτζ την εχει πιο φτηνα το guaranty, αλλα εγω θελω απο visionstudio γιατι μπορω να περασω με το αμαξι >Στελνω mail το βραδυ και ζηταω price matching >Μου στελνουν το απογευμα της επομενης οτι το εκαναν >Μπαινω στο σκρουτζ και οντως εχουν κανει, αλλα το guaranty ειναι παλι πρωτο αφου εριξε αλλα 3-4 ευρω την τιμη(προφανως αυτοματα) I mean..απο τη μια ο καπιταλιστης μεσα μου δεν εχει θεμα με το να βαζουν web crawler τα μαγαζια να τους εξασφαλιζει καλυτερη τιμη, και λεει μπραβο για την ιδεα Απο την αλλη ειναι λιγο ανηθικο και διεγειρει ερωτηματα σχετικα με την σταση του σκρουτζ στο ζητημα Τι λετε?
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Απο την στιγμη που το eshop εδω και πολυ καιρο εχει βγει απο το σκρουτζ και ολως τυχαιως τα τελευταια χρονια εχει ανεβασει και κατακορυφα τις τιμες σε σχεση με παλια ειναι απλα οτι να ναι. Οσο για τα σκρουτζομαγαζα δυστηχως το ξερουν οι ιδιοκτητες τους οτι ετσι επιβιωνεις μονο.Αν δει ο αλλος οτι εχεις απο τις χαμηλοτερες τιμες και εισαι και σε καλο σημειο βεβαια αν θελει να παει να παραλαβει. Αυτο το βλεπεις ακομα και στα παιχνιδια.Εσυ μου μιλας για διαφορα μερικων ευρω.Δες εδω πχ για τι διαφορες μιλαμε και παντα απο τα γνωστα καταστηματα https://www.skroutz.gr/s/7332898/Dark-Souls-III-PS4.html Δεν μπορω να το συνεχισω αυτο γιατι ηδη ψιλο βγαινουμε εκτως θεματος.
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τι λες τώρα ? Δηλ. διαψεύδεις αυτούς που έχουν φάει την αγορά με το κουτάλι ? Δεν τα είπαμε ? Ο προμηθευτής κάνει καλές τιμές στους μεγάλους βλέπε Public, media markt, eshop πλαισιο, κώτσος (το λεγόμενο καρτέλ της πληροφορικής) και τα μικρά τα μαγαζιά τα γονατίζει. Τώρα βέββαια πως γίνεται στο skrutz οι μεγάλοι να φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις και κάποιοι ήδη να έχουν αποχωρήσει (βλέπε eshop-plaisio επειδή έχουν τις τιμες στο θεό) και μικρά φυσικά καταστήματα να είναι από πάνω και με μεγάλη διαφορά οι γνώσεις μου και η ηλικία μου (07) δεν μπορούν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση στο βασίλειο του Ελλαδιστάν. Και ένα παράδειγμα μέσα από την αγορά (το προϊόν τυχαίο) https://www.skroutz.gr/s/7136829/MSI-GeForce-GTX980-Ti-6GB-GTX-980Ti-GAMING-6G.html?from=catspan http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-GTX-980Ti-Gaming-6GD5.htm http://www.e-shop.gr/vga-msi-geforce-gtx980ti-gaming-6g-6gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514607 Ξεκινά από 725Ε και ο μεγαλοκαρχαρίας που είναι εκτός skroutz 896E... * Προσέξτε την τιμή του καρτέλ.Δεν διαφέρει ούτε στο 10δικό. Εντελως ατυχες παραδειγμα.Στην Ελλαδα της κρισης που υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να φανε,μας δειχνεις προιον που η φτηνοτερη τιμη αρχιζει απο 730 ευρω,για να αποδειξεις τι? Ο καταναλωτης που καιει κατοσταρικα για την πλακα του,δεν θα παει στο συνοικιακο μαγαζι η σε μικροτερο ,θα παει καπου κεντρικα σε μεγαλο μαγαζι που θα το βρει ετοιμοπαραδοτο.Γιατι απο αυτα τα καταστηματα με τις φτηνοτερες τιμες που εδωσες,ουτε ενα δεν την εχει ετοιμοπαραδοτη. Και ξερεις γιατι? Γιατι 700 ευρω μπορει να ειναι ολος ο τζιρος της εβδομαδας για ενα μικρομαγαζο,ετσι οπως εχει η κατασταση σημερα,οποτε θελουν πρωτα να τους κανουν παραγγελια και μετα θα την φερουν στον πελατη. Αν καποιος λοιπον εχει την φουρια και την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει κατι ακριβο,επειδη δεν εχει προβλημα,θα παει να το παρει αμεσα. Πριν μερες σε ενα καταστημα της περιοχης,που παλευει να επιβιωσει ρωτησα τιμη για ενα Haswell celeron και μου ειπε 10 ευρω παραπανω απο το e-shop. Οταν του το ανεφερα, μου ειπε,''αυτη ειναι η τιμη του προμηθευτη για μαγαζια οπως εγω που του κανουμε παραγγελιες μονο αν μας γινουν και εμας,αν το εδινα οσο το e-shop θα εχανα κιολας.'' Ο συγκεκριμενος επιβιωνει απο το service που κανει σε κοσμο που δεν ξερει καλα απο υπολογιστες,αλλιως θα ειχε κλεισει. Αν θελεις δινουμε ραντεβου,να σε ξεναγησω στα 2 καταστηματα που ξερω,να σου πουν ατομα που κανουν αυτη την δουλεια απο την εποχη της amiga και να σου εξηγησουν πως εχουν τα πραγματα. Σε ενα καπιταλιστικο συστημα απλα δεν γινεται ο μικρεμπορος να ανταγωνιστει στις τιμες το μεγαλο καταστημα,αυτο απλα δεν γινεται. Εκει που μπορει να το κανει ειναι στην εξυπηρετηση και στο τεχνικο τμημα και στις προσωπικες σχεσεις. Να σου δωσω αλλο ενα παραδειγμα. Πριν μηνες αγορασα μια καρτα γραφικων παλια αλλα σχετικα καλη για εναν φιλο μου που δεν ειχε πολλα χρηματα απο εδω απο το ινσομνια και δυστυχως μετα απο 2 μηνες χαλασε. Την πηγα στον φιλο μου που εχει καταστημα στο Γαλατσι.Αμεσως την κοιταξε στο μικρο του εργαστηριο,ελεγξε τους πυκνωτες ειδε οτι ενας ειχε χαλασει,τον αλλαξε και ολα ενταξει με 5 ευρω. Ετσι κερδιζεις τους απλους πελατες που δεν εχουν να δινουν 700 και 800 ευρω για μια καρτα γραφικων.Ο φιλος μου χαρηκε,του τηλεφωνησε προσωπικα και τον ευχαριστησε και μου ειπε οτι οταν μαζεψει χρηματα για να αγορασει μια καινουργια καρτα θα την παρει απο αυτον στο Γαλατσι και ας την εχει 10 ευρω παραπανω γιατι αξιζει να υποστηριζουμε τετοιους ανθρωπους. Υπηρχε περιπτωση να εχω τετοια εξυπηρετηση σε εστω ενα καταστημα μεγαλο? Ουτε σε ενα. 2
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εντελως ατυχες παραδειγμα.Στην Ελλαδα της κρισης που υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να φανε,μας δειχνεις προιον που η φτηνοτερη τιμη αρχιζει απο 730 ευρω,για να αποδειξεις τι? Ο καταναλωτης που καιει κατοσταρικα για την πλακα του,δεν θα παει στο συνοικιακο μαγαζι η σε μικροτερο ,θα παει καπου κεντρικα σε μεγαλο μαγαζι που θα το βρει ετοιμοπαραδοτο.Γιατι απο αυτα τα καταστηματα με τις φτηνοτερες τιμες που εδωσες,ουτε ενα δεν την εχει ετοιμοπαραδοτη. Και ξερεις γιατι? Γιατι 700 ευρω μπορει να ειναι ολος ο τζιρος της εβδομαδας για ενα μικρομαγαζο,ετσι οπως εχει η κατασταση σημερα,οποτε θελουν πρωτα να τους κανουν παραγγελια και μετα θα την φερουν στον πελατη. Όταν τα βρίσκουμε σκούρα θυμόμαστε την κρίση ? οκ. Θα κάνω και εγώ ένα γενικό-άσχετο σχόλιο.Στην Ελλάδα της κρίσης, του 24% ? ανεργίας των 3 μνημονίων ακόμα και τα είδη 1ης ανάγκης είναι ακριβότερα από την ανεπτυγμένη και ισχυρή οικονομικά Ευρώπη. Ορίστε το ίδιο προϊόν "πολυτελείας" πόσο έχει στην Γερμανία της Μέρκελ και του βασικού μισθού των 1200Ε+ http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-MSI-GeForce-GTX-980-Ti-Gaming-6G-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1004671.html
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Στα περι διαθεσιμοτητας παλι διαφωνω.Δες πχ για την εν λογω καρτα αλλη εκδοση https://www.skroutz.gr/s/7136386/Gigabyte-GeForce-GTX980-Ti-6GB-Gaming-OC-WindForce-3X-GV-N98TG1-GAMING-6GD.html Οπως βλεπεις ακομα και Msystems και You την εχουν αμεσα διαθεσιμη(αν και ακριβοτερα)αλλα και παλι μιλαμε για κοντα 100ευρω διαφορα το Msystems πχ απο το plaisio και το Eshop. Επισης ειναι καρτα που εχει καιρο στην αγορα και η τιμη της συνεχιζει να εχει πτωση(αν θυμαμαι καλα πρωτοηρθε με αρχικη τιμη κυκλοφοριας γυρω στα 820ευρω τις πρωτες μερες και τωρα ξεκιναει απο τα 670) και μαλιστα οι φημες περι νεων καρτων γραφικων δεν βοηθανε στο να υπαρχει και μεγαλη ζητηση για να υπαρχει και μεγαλη διαθεσιμοτητα. Βεβαια για τα πιο μικρα μαγαζια αυτο που γραφεις ισχυει περι τζιρου. 1
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Όταν τα βρίσκουμε σκούρα θυμόμαστε την κρίση ? οκ. Θα κάνω και εγώ ένα γενικό-άσχετο σχόλιο.Στην Ελλάδα της κρίσης, του 24% ? ανεργίας των 3 μνημονίων ακόμα και τα είδη 1ης ανάγκης είναι ακριβότερα από την ανεπτυγμένη και ισχυρή οικονομικά Ευρώπη. Ορίστε το ίδιο προϊόν "πολυτελείας" πόσο έχει στην Γερμανία της Μέρκελ και του βασικού μισθού των 1200Ε+ http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-MSI-GeForce-GTX-980-Ti-Gaming-6G-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1004671.html Μετα μιλας εσυ αγαπητε μου για σεβασμο στον συνομιλητη,οταν αντι να προσπαθησεις να βρεις την αληθεια μεσα απο μια συζητηση στο φορουμ,προσπαθεις να κερδισεις φτηνα ποντακια οτι εχεις δικιο? Εσυ τα εχεις βρει σκουρα ,ο μονος που πιστευει οτι εχει δικιο στο συγκεκριμενο θεμα εισαι εσυ. Δηλαδη στα 656 ειναι φτηνο προιον?Χαχαχα! Ενταξει δεχομαι οτι ειναι πολυ φτηνοτερα στην Γερμανια,δε υπαρχει θεμα,αλλα το θεωρεις φτηνο? Αν μου ειπτρεπεις τι δουλεια κανεις? Γιατι η πλειοψηφια του νεαρου κοσμου που ξερω αν εχουν εργασια,αν ειναι τοσο τυχεροι,βγαζουν 700 ευρω το μηνα.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αν καποιος λοιπον εχει την φουρια και την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει κατι ακριβο,επειδη δεν εχει προβλημα,θα παει να το παρει αμεσα. Πριν μερες σε ενα καταστημα της περιοχης,που παλευει να επιβιωσει ρωτησα τιμη για ενα Haswell celeron και μου ειπε 10 ευρω παραπανω απο το e-shop. Οταν του το ανεφερα, μου ειπε,''αυτη ειναι η τιμη του προμηθευτη για μαγαζια οπως εγω που του κανουμε παραγγελιες μονο αν μας γινουν και εμας,αν το εδινα οσο το e-shop θα εχανα κιολας.'' Ο συγκεκριμενος επιβιωνει απο το service που κανει σε κοσμο που δεν ξερει καλα απο υπολογιστες,αλλιως θα ειχε κλεισει. Στην προσπαθειά σου να μου την πεις εκτίθεσαι. Γιατί τα 2 καταστήματα του καρτέλ την έχουν διαθέσιμη ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (το eshop λέει 2 μέρες). Άρα αυτό που λες υψηλή τιμή λόγω διαθεσιμότητας δεν ισχύει. Και μην μου απάντήσεις τώρα ότι έχουν καλύτερο service γιατί γιατί θα γελάνε και οι πέτρες.
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Στα περι διαθεσιμοτητας παλι διαφωνω.Δες πχ για την εν λογω καρτα αλλη εκδοση https://www.skroutz.gr/s/7136386/Gigabyte-GeForce-GTX980-Ti-6GB-Gaming-OC-WindForce-3X-GV-N98TG1-GAMING-6GD.html Οπως βλεπεις ακομα και Msystems και You την εχουν αμεσα διαθεσιμη(αν και ακριβοτερα)αλλα και παλι μιλαμε για κοντα 100ευρω διαφορα το Msystems πχ απο το plaisio και το Eshop. Επισης ειναι καρτα που εχει καιρο στην αγορα και η τιμη της συνεχιζει να εχει πτωση(αν θυμαμαι καλα πρωτοηρθε με αρχικη τιμη κυκλοφοριας γυρω στα 820ευρω τις πρωτες μερες και τωρα ξεκιναει απο τα 670) και μαλιστα οι φημες περι νεων καρτων γραφικων δεν βοηθανε στο να υπαρχει και μεγαλη ζητηση για να υπαρχει και μεγαλη διαθεσιμοτητα. Βεβαια για τα πιο μικρα μαγαζια αυτο που γραφεις ισχυει περι τζιρου. Ενταξει αλλα το Msystems δεν ειναι μικρομαγαζo,εχουν μεγαλο σχετικα κεφαλαιο,εχω παει και αγορασει απο αυτους και εχουν πολυ μεγαλο στοκ. Ειναι μικρομεσαιοι,σε καμμια περιπτωση δεν ειναι συνoικιακο μαγαζι. Στην προσπαθειά σου να μου την πεις εκτίθεσαι. Γιατί τα 2 καταστήματα του καρτέλ την έχουν διαθέσιμη ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (το eshop λέει 2 μέρες). Άρα αυτό που λες υψηλή τιμή λόγω διαθεσιμότητας δεν ισχύει. Και μην μου απάντήσεις τώρα ότι έχουν καλύτερο service γιατί γιατί θα γελάνε και οι πέτρες. Ο μονος που εκτιθεται με το υφος και το περιεχομενο αυτων που λεει εισαι εσυ. Εγω αναφερομαι σε μικρα μαγαζια που προσπαθουν να τα βγαλουν δυσκολα περα (Τι σχεση εχει το e-shop?).Τα παραδειγματα σου ειναι ατυχη και το προιον που παραθετεις ενδιαφερει μονο ευπορους μεγαλοαστους στην συντριπτικη πλειοψηφεια των καταναλωτων που θα ενδιαφεροταν για αυτο.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μετα μιλας εσυ αγαπητε μου για σεβασμο στον συνομιλητη,οταν αντι να προσπαθησεις να βρεις την αληθεια μεσα απο μια αυζητηση στο φορουμ,προσπαθεις να κερδισεις φτηνα ποντακια οτι εχεις δικιο? Εσυ τα εχεις βρει σκουρα ,ο μονος που πιστευει οτι εχει δικιο στο συγκεκριμενο θεμα εισαι εσυ. Δηλαδη στα 656 ειναι φτηνο προιον?Χαχαχα! Ενταξει δεχομαι οτι ειναι πολυ φτηνοτερα στην Γερμανια,δε υπαρχει θεμα,αλλα το θεωρεις φτηνο? Αν μου ειπτρεπεις τι δουλεια κανεις? Γιατι η πλειοψηφια του νεαρου κοσμου που ξερω αν εχουν εργασια,αν ειναι τοσο τυχεροι,βγαζουν 700 ευρω το μηνα. Κάτσε τώρα θα τρελαθούμε. Σε έθιξε η φράση που είπα τα βρίσκουμε σκούρα ? Να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν νομίζω να σε πρόσβαλα (ειδικά με το ύφος που γράφεις εσύ στους άλλους). Για το προϊόν σου επαναλαμβάνω τυχαίο παράδειγμα. Αλλά σε όλες της κατηγορίες τα ίδια χάλια έχει η αγορά. Τι σχέση έχει η δουλειά και οι ηλικίες στην κουβέντα ? Ο μονος που εκτιθεται με το υφος και το περιεχομενο αυτων που λεει εισαι εσυ. Εγω αναφερομαι σε μικρα μαγαζια που προσπαθουν να τα βγαλουν δυσκολα περα.Τα παραδειγματα σου ειναι ατυχη και το προιον που παραθετεις ενδιαφερει μονο ευπορους μεγαλοαστους στην συντριπτικη πλειοψηφεια των καταναλωτων που θα ενδιαφεροταν για αυτο. Μην τα γυρίζεις τώρα. Ξεκίνησες την κουβέντα εξηγώντας σε εμάς τους αδαής πως έχουν τα πράγματα στην αγορά ως σύνολο. ¨ότι οι προμηθευτές κάνουν καλύτερες συμφωνίες με τις αλυσίδες από ότι με τα συνοικιακά μαγαζιά. Αυτό στην πράξη σαν εικόνα δεν ανταποκρίνετα. Έβαλες το αντεπιχείρημα ότι όσα μικρά έχουν καλύτερες τιμές από τους μεγάλους δεν έχουν διαθεσιμότητα επίσης δεν ανταποκρίνεται. H συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών δεν μπαίνει insomnia. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Ελευθερία λόγου υπάρχει ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί υπερασπίζεται την αποψή του με λογικά επιχειρήματα και χωρίς προσβολές. Τελευταίο ποστ γιατί έχουμε χαλάσει το θέμα του TS.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αλλα λεει ο ενας, αλλα λεει ο αλλος, απο οτι καταλαβαινω δεν διαφωνειτε καν απλα λετε διαφορετικα πραγματα και πατε παλι να γυρισετε το thread σε flame war ενω χθες επεσε σκουπα απο mod
benign Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Κάτσε τώρα θα τρελαθούμε. Σε έθιξε η φράση που είπα τα βρίσκουμε σκούρα ? Να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν νομίζω να σε πρόσβαλα (ειδικά με το ύφος που γράφεις εσύ στους άλλους). Για το προϊόν σου επαναλαμβάνω τυχαίο παράδειγμα. Αλλά σε όλες της κατηγορίες τα ίδια χάλια έχει η αγορά. Τι σχέση έχει η δουλειά και οι ηλικίες στην κουβέντα ? Το υφος μου ειναι αναλογο με αυτο του συνομιλητη μου παντα.Δεν με εθιξες,δεκαρα δεν δινω προφανως,απλα στο ανεφερα γιατι σε προηγουμενο post σου,ειπες οτι εχω επιθετικο υφος ανω αντιθετα το εχεις εσυ,οταν χωρις να εχεις εργαστει στον χωρο για τον οποιο συζηταμε, αμφισβητεις την εμπειρια αλλων,που ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την δικη σου. Αν θελεις πραγματικα να συζητησεις εποικοδομητικα με καποιον εστω και αν εχεις αλλη αποψη,πρεπει να περιοριζεσαι στα επιχειρηματα σου,χωρις προσωπικες αναφορες. Κάτσε τώρα θα τρελαθούμε. Σε έθιξε η φράση που είπα τα βρίσκουμε σκούρα ? Να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά δεν νομίζω να σε πρόσβαλα (ειδικά με το ύφος που γράφεις εσύ στους άλλους). Για το προϊόν σου επαναλαμβάνω τυχαίο παράδειγμα. Αλλά σε όλες της κατηγορίες τα ίδια χάλια έχει η αγορά. Τι σχέση έχει η δουλειά και οι ηλικίες στην κουβέντα ? Μην τα γυρίζεις τώρα. Ξεκίνησες την κουβέντα εξηγώντας σε εμάς τους αδαεις πως έχουν τα πράγματα στην αγορά ως σύνολο. ¨ότι οι προμηθευτές κάνουν καλύτερες συμφωνίες με τις αλυσίδες από ότι με τα συνοικιακά μαγαζιά. Αυτό στην πράξη σαν εικόνα δεν ανταποκρίνετα. Κανεις λαθος,καταστηματα σαν το Msystems,δεν ειναι συνοικιακα,μικρομαγαζα. .Απλα δεν ξερεις ποσο μικρο budget και περιθωρια εχουν τα μικρα μαγαζια.Τα περισσοτερα καταστηματα του Skroutz, κατα 90%,ειναι ατομα που εχουν αξιολογο κεφαλαιο,αλλα δεν επιθυμουν να εχουν μεγαλο προσωπικο,αγοραζουν στοκ μεν αλλα οχι τοσο μεγαλο οσο το Πλαισιο, η το E-shop, και προσπαθουν να διαφημιστουν μεσω internet και να χτυπησουν τις τιμες ετσι.Αυτα δεν ειναι τα καταστηματα που αναφερομαι εγω. Τελος παντως,οντως ας μην το συνεχισουμε,ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
La_MoRt Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μια ερώτηση γιατί θέλετε να κλειδώσετε το θέμα του TS με τα off-topic? Θα μπει πάλι mod θα τα σβήσει όλα και θα κλειδώσει και το θέμα του παιδιού. Γιατί γίνεται αυτό συνέχεια ρε παιδιά;;; 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Οποτε καλα που το bumpαρες γραφοντας αλλο ενα οφφτοπικ και ησουν τοσο χρησιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα