manthes Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχω το Zyxel VMG1312-B10D και wifi adaptor to level one wua-o614 v1Δεν εχω πιασει ταχυτητες download μεγαλυτερες απο 1,7 οτι και αν εχω δοκιμασει στις ρυθμισεις του ρουτερ. Το παραξενο ειναι αυτο το στοιχειο καθως με την εντολη netsh wlan show interfaces μου εμφανιζει Τύπο ραδιοφώνου 802.11g ενω την ιδια ωρα γραφει πως η ταχυτητα ληψης και μεταδοσης ειναι στα 150 οποτε θα επρεπε να ειναι 802.11n. Τύπος ραδιοφώνου : 802.11gΈλεγχος ταυτότητας : WPA2-ΑτομικόΚρυπτογράφηση : CCMPΤρόπος σύνδεσης : ΠροφίλΚανάλι : 3Ταχύτητα λήψης (Mbps) : 150Ταχύτητα μετάδοσης (Mbps) : 150Σήμα : 100%Καμια ιδεα τι σημαινουν ολα αυτα και τι μπορει να φταιει; Το ρουτερ το εχω πλεον ρυθμισμενο να εκπεμπει μονο ως 802.11n
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 α.με ethernet κατεβαζεις κανονικα για να δουμε οτι δεν φταιει κατι στο pc? β.στα ποσα συγχρονιζεις? γ.πιο νεους Drivers για την ασυρματη καρτα, πιο νεο Firmware για το ρουτερ αν υπαρχει. δοκιμη με αλλο καναλι στο ασυρματο δοκιμη με αλλο wifi stick να δεις αν εχεις το ιδιο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα