s2117 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, είδα σε προσφορά το Lenovo yoga tab 2 pro (13.3")στο ehsop με 427 που τρέχει αυτή την εβδομάδα, ενώ υπάρχει και το Lenovo yoga tab 3 pro(10") αλλά δεν έχω βρει κάποια καλή προσφορά σε αυτό. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του ενσωματωμένου projector για καμιά σειρούλα και ταινιούλα το βράδυ, η ανάλυσή του από ότι διαβάζω δεν είναι προφανώς HD αλλά είναι μια χαρά για να δεις άνετα σειρές κλπ. Σκεφτόμουν ότι θα βόλευε πολύ να έπαιζε και το ote tv go αλλά από ότι διαβάζω, τουλάχιστον με την official rom, δεν τρέχει καν στο tab 2 pro. Έχει κανείς μήπως κάποιο από τα παραπάνω να μου πει γνώμη?
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Και γιατι να παρεις το ταμπλετ? Κινητο δεν εχεις? Τη δουλεια σου την κανεις και με το chromecast 2015. Ενα 50αρικο θα σκασεις και θα βλεπεις ταινιες και οτι αλλο θες απο την τηλεοραση. Αν παλι δεν εχεις κινητο ή ταμπλετ παρε ενα ποιο φτηνο(γυρο στα 200-250€)και κανεις την δουλεια σου.
s2117 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν εννοείς σχετικά με ote tv και nova, νομίζω ότι με το που πας να στριμάρεις κόβεται το σήμα. Κατά τ'άλλα, προφανώς δεν είναι ίδια η συσκευή ενός κινητού με ένα tablet 13,3" με φοβερή ανάλυση, το οποίο όπως καταλαβαίνεις δε σκέφτομαι να αγοράσω ΄μονο και μόνο για να παίζω oteTV...
Fubar.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αυτοί οι ενσωματωμένοι προτζέκτορες είναι λίγο μούφα. Είναι πολύ αδύναμη η λάμπα τους οπότε πρέπει στο δωμάτιο να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι ωστε ίσα ίσα να μπορείς να δείς κάτι. Σκοπός τους είναι να κάνεις κάποια πρόχειρη παρουσίαση σε κοινό, όχι να βλέπεις ταινίες, θα είναι πολύ κουραστικό. 1
s2117 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αυτοί οι ενσωματωμένοι προτζέκτορες είναι λίγο μούφα. Είναι πολύ αδύναμη η λάμπα τους οπότε πρέπει στο δωμάτιο να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι ωστε ίσα ίσα να μπορείς να δείς κάτι. Σκοπός τους είναι να κάνεις κάποια πρόχειρη παρουσίαση σε κοινό, όχι να βλέπεις ταινίες, θα είναι πολύ κουραστικό. Διάβασα και review και γνώμες παιδιών από το απέναντι forum και όλοι λένε ότι μια χαρά είναι για ταινίες (φυσικά πρέπει όντως να έχει σκοτάδι στο δωμάτιο..)
Stauros99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή το αγόρα το tablet αυτό ισχυεί αυτό που λένε ότι η λάμπα δεν είναι και η πιο δυνατή που θα μπορούσαν να βάλουν. Πολλές φορές παλεύω με την εστίαση αλλά γενικά είναι οκ ο projectoras. Όσο αφορά το tablet είναι πολύ ωραίο με φανταστική εικόνα και υπέροχο ήχο.
kostasbm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 και θα εχεις στη τηλεοραση την αναλυση του ταμπλετ ??? αυτο θα ειναι τρομερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα