Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα παλιό PC του 2005 με μητρική sis761gx.

Έχει πάνω μια RAM DDR 1GB 800

Βλέπω ότι έχει χώρο για άλλη μία, αλλά διαβάζω στο νετ http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1887&page=2 ότι" The SiS 761GX supports up to a 1 GHz (2 GHz in full duplex mode)" αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρω 2 dual

Ποιο σετάκι θα κάνει?

Δημοσ.
ανοιξε το και ψαξε για ακομα μια ολοιδια με αυτη που φοραει τωρα ή καποια αλλη με ακριβως τα ιδια specs
Δημοσ.

Καλημέρα,

ddr στα 800 δεν νομιζω οτι βγηκαν ποτε... εισαι σιγουρος ? μηπως ειναι 400αρα?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Βλέπω ότι έχει χώρο για άλλη μία, αλλά διαβάζω στο νετ http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1887&page=2 ότι" The SiS 761GX supports up to a 1 GHz (2 GHz in full duplex mode)" αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρω 2 dual

Ποιο σετάκι θα κάνει?

To sis761gx είναι το chipset της μητρικής και όχι η μητρική. Κατέβασε και τρέξε το CPU-Z και ανέβασε screenshots απο τις καρτέλες για να δούμε το μηχάνημά σου...

Δημοσ.

pc3200 ειναι ddr1 με 400ΜΗΖ συχνοτητα οποτε θα πας στις αγγελιες μεταχειρισμενων εδω στο site και θα ψαξεις για αυτες τις μνημες . καινουργιες δεν θα βρεις λογικα

Δημοσ.

Μπορούν να μπουν και 2 Χ 1GB?

θα μπεις στο site της μητρικης σου και θα δεις αν εχει περιορισμο στο μεγεθος. Λογικα δεν θα εχει.

Δημοσ.

Είδα ebay αλλά δεν είναι dual channel με τα 4 ευρώ.

ΟΙ μνήμες δεν είναι dual channel αλλά παίζουν σε dual channel όταν είναι ίδιες ή γενικά με ίδια specs. Η κάθε μνήμη μόνη της είναι σε single channel.

Δημοσ.

Ποιο οικονομικές δεν έχει?

ή από eshop ή από plaisio ή από egate?

Δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένες γιατί θέλω το τιμολόγιο.

Βοήθα please γιατί δεν σκαμπάζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...