flyk Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Να πω καταρχάς ότι το θέλω για feature phone. Άρα δεν θέλω ίντερνετ, το κινητό το θέλω για κλήσεις μόνο. Δεν έχω την δυνατότητα για φοιτητικό. Προς Q καταλήγω λόγω χρέωσης ανά δευτερόλεπτο αλλά ανοίγω θέμα μήπως κάποιος ξέρει κάτι καλύτερο.
ziaba Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 το χουμε ξανασυζητηση και νομιζω οτι η Q ηταν καλυτερη αλλα για ιντερνετ και τηλεφωνα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ΜΗ πας Q.. πριν απο 1 χρονο ειμουν ευχαριστημενος. Απο κει και επειτα, με το που εβαζα την καρτα (10ευρη) σε 2 μερες ειχε αδειασει (χωρις χρηση ιντερνετ κλπ) και σε 1 μερα "ξοδευτηκαν" και τα "προγραμματα" που ειχα βαλει... Την μια μερα κιολας ειχα την εφαρμογη τους ανοιχτη και εβλεπα τα ευρώ της καρτας να κατεβαινουν 2-2 !! μπροστα στα ματια μου!. (Μην πειτε μερικοι οτι εχω δωσει το κινητο μου σε πονηρα site και διαφημισεις γιατι δεν ξερω και γω τι θα γινει.. Η νοημοσυνη μου φτανει τοσο και ειδικα οταν ασχολουμαι με υπολογιστες απο 7 χρονών...) Να μην αναφερω την ασχετοσυνη των υπαλληλων σε περιπτωση αρσης απορρητου κλησεων που χρειαστηκε επειτα απο κλοπη καποιας συσκευης μου.. (...Δεν πηγα μονο σε ενα υποκαταστημα...) Για να μην πουνε μερικοι οτι κανω διαφημιση , δεν θα αναφερω ποιον παροχο εχω τωρα (και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) , αν θες στειλε μου μηνυμα.
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ψάξε μήπως δίνουν ακόμα τα φοιτητικά wind και σε μη φοιτητές. 8€ 1500 λεπτά και 1500mb
flyk Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 αυτά όμως για πόσο καιρό θα είναι? και από που μπορώ να τα προμηθευτώ?
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για πάντα. Το μοιραζαν στην ομονοια. Ψάξε και σε αγγελίες και στο myphone
flyk Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 δεν μπορώ να μπω στις αγγελίες στο myphone, και είμαι από βόρεια ελλάδα. τέσπα θα δω μήπως μέσω κάποιου γνωστού κάνω δουλειά.
elenit24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 έχω Q και είμαι υπερ ευχαριστημένη , την έχω 3-4 χρόνια τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο, βάζεις 10 ευρώ και σου δίνει αυτομάτως 1000 λεπτα προς q ( δεν τα χρησιμοποιω γιατι κανενας δεν εχει q) και 500μβ ιντερνετ( που τα αδειαζω αλλα μου φτανουν ) και σου μενουν τα δεκα ευρω μεσα , εγώ προσωπικά βάζω με 3€ προς όλους 90 λεπτά κάπου βγαίνουν, και τα άλλα μου μένουν,είναι αξιόλογη εταιρία και η χρεωση ανα δευτερόλεπτο είναι ότι καλύτερο συναντάς γιατι δεν λές που πήγαν τα λεπτα μου, οπως γίνεται με την whats up την οποια την ειχα για πολλα χρονια μεχρι που ξεφτυλιστηκε πληρως το πραγμα και σε κοροιδευε. Αραιά και που η Q σου δίνει δωρεάν χρήση facebook και απο το messenger , οπως και τώρα που μιλάμε εχει απο την 1/4-8/4 δωρεάν χρήση.τον τελευταίο χρόνο έβγαλε και της κάρτες sim της σε micro/nano, μέχρι τότε όποιος είχε έπρεπε να την κόψει ,και έρχεται με 4g. Δεν έχω κανένα παράπονο θα το πρότεινα στον καθένα χωρίς αμφιβολίες ,και ειδικά είναι η καλύτερη εταιρία η WIND αμα θες πακέτα προς όλους. Το μόνο πρόβλημα όπως και σε όλες τις κάρτες πλέον είναι οτι αμα σου τελειώσει το ιντερνετ σου κρατάει 1€ απο μέσα, η δικαιολογία του "μα δεν ανοιξα καμια εφαρμογη πως εγινε" τη βρισκω πλεον χαζη με τα smartphones ,πολυ απλά πας στην περιαγωγη δεδομενων οταν ξερεις οτι θα σου τελειωσει μπαινεις στις ρυθμισεις και έχει δυο "δεδομενα κινητης τηλεφωνιας","περιαγωγη δεδομενων" τα απενεργοποιεις και τα δυο και βουαλα! 1
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Επιπλεων cosmokarta + vodafone δινουν 200 λεπτα προς ολους με 5 ευρω/μηνα. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι σε "χρεωνει" 3λεπτα ανα κληση ακομα και εαν μιλησεις 3 δευτερολεπτα. Προσωπικα ειμαι παλιος κατοχος cosmoκαρτας και με 4 ευρω μου δινει 400λεπτα ενεργοποιω και τα 100sms/120mb με αλλο ενα 5ευρω και βγαζω τον μηνα μου με 9 ευρω χωρις να μου ληφθει τιποτα ιδιατερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα