fucile24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπερα,θα ηθελα να αγορασω ενα αυτοκινητο με δοσεις με τιμη στα 7.500 ευρω.η φορολογικη μου δηλωση ειναι 7.200 ευρω.κλεινω 2 χρονια στην εργασια μου.θα ηθελα η δοση να ειναι γυρω στα 150 ευρω το μηνα.θα μου εγκριθει το δανειο? Καλο ειναι να παω απευθειας στη τραπεζα η στον μαντρα?
fylatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τόσο μικρό εισόδημα και χωρίς εγγυητή δύσκολα θα εγκρίνουν οτιδήποτε. Αν μπορεί ο μαντράς να κάνει γραμμάτια είναι άλλη υπόθεση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολυ δυσκολο με τετοιο εισοδημα .Και οι μαντραδες ζητανε 30-50% προκαταβολη οσοι κανουν δοσεις με γραμμαατια και σε 24 μηνες εξοφληση. Με 9500 εκαθαριστικο της κορης μου το απεριπταν οι Τραπεζες και για αξια αυτοκινητου 5.000 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από Γιάννης Platano 2
solton57010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση ,ίσως με εγγυητή να έχεις μια ελπίδα αλλά και πάλι δύσκολα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση ,ίσως με εγγυητή να έχεις μια ελπίδα αλλά και πάλι δύσκολα.... Θα πρεπει ο εγγυητης να μην χρωστάει και να εχει εισοδημα πανω από 12.000+ και όπως λες και παλι δυσκολα .
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπερα,θα ηθελα να αγορασω ενα αυτοκινητο με δοσεις με τιμη στα 7.500 ευρω.η φορολογικη μου δηλωση ειναι 7.200 ευρω.κλεινω 2 χρονια στην εργασια μου.θα ηθελα η δοση να ειναι γυρω στα 150 ευρω το μηνα.θα μου εγκριθει το δανειο? Καλο ειναι να παω απευθειας στη τραπεζα η στον μαντρα? Που πας ρε Καραμήτρο;!! Χωρίς προκαταβολή για μεταχειρισμένο το ξεχνάς, με μια γερή προκαταβολή ίσως γίνει κάτι. Επίσης για να κάνεις αίτηση στην τράπεζα για δάνειο αυτοκινήτου πρέπει ήδη να έχεις βρει το αυτοκίνητο, οπότε κατευθείαν στον μαντρά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Χωρίς προκαταβολή για μεταχειρισμένο το ξεχνάς, με μια γερή προκαταβολή ίσως γίνει κάτι. Γερη προκαταβολή και λιγες δοσεις με γραμματια . Για αμαξι 4850 εδωσα 3500 μετρητα και 8 γραμματια από 176 ευρω το καθενα . Αυτό που δεν πολυκαταλαβα είναι το εξης . Το αμαξι ηταν της "μανταρς" εισαγωγή αλλα πρεπει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα να εχει πουληθεί και επειδή δεν ειχε το ειχε παρει ο ιδιοκτητης στο ονομα του και φαινομενικα μου το πουλησε αυτος με παρακρατηση κυριοτητας.
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γερη προκαταβολή και λιγες δοσεις με γραμματια . Για αμαξι 4850 εδωσα 3500 μετρητα και 8 γραμματια από 176 ευρω το καθενα . Αυτό που ήθελα να πω είναι πως οι τράπεζες δεν δίνουν δάνειο για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς προκαταβολή. Αυτό που δεν πολυκαταλαβα είναι το εξης . Το αμαξι ηταν της "μανταρς" εισαγωγή αλλα πρεπει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα να εχει πουληθεί και επειδή δεν ειχε το ειχε παρει ο ιδιοκτητης στο ονομα του και φαινομενικα μου το πουλησε αυτος με παρακρατηση κυριοτητας. Ούτε εγώ πολυκατάλαβα αυτό που έγραψες
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ούτε εγώ πολυκατάλαβα αυτό που έγραψες Δεν εχετε αδικο ...Κι εγω δεν πολυκαταλαβα Δεν ξερω με ποιο τροπο φερνει αυτος αμαξια εισαγωγης αλλα από ότι καταλαβα αν καταλαβα καλα δεν τα εκτελωνιζει αμεσα και εχει καποιο χρονικο περιθωριο να το κανει αυτό και το χρονικο οριο για αυτό που πηρα ειχε ληξει και το πηρε στο ονομα του και μου το πουλησε σαν ιδιώτης . Το πιο παραξενο ότι ειχε ένα αμαξι 600 ευρω πιο ακριβο (Yaris) αλλα δεν μπορουσε να μου το πουλησει για 4.500 που ηθελα εγω να φαινεται για να παρω αναλογο δανειο από την δουλεια μου με 1% επιτοκιο και 40 δοσεις ενώ το Aygo αφου ηταν στο ονομα του το εκανε . Θα εμπαινε μεσα μου ειπε αν μου πουλαγε το yaris 5400 . Δεν ξερω τι παιχνιδια παιζοντε...
Joshua21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν εχετε αδικο ...Κι εγω δεν πολυκαταλαβα Δεν ξερω με ποιο τροπο φερνει αυτος αμαξια εισαγωγης αλλα από ότι καταλαβα αν καταλαβα καλα δεν τα εκτελωνιζει αμεσα και εχει καποιο χρονικο περιθωριο να το κανει αυτό και το χρονικο οριο για αυτό που πηρα ειχε ληξει και το πηρε στο ονομα του και μου το πουλησε σαν ιδιώτης . Το πιο παραξενο ότι ειχε ένα αμαξι 600 ευρω πιο ακριβο (Yaris) αλλα δεν μπορουσε να μου το πουλησει για 4.500 που ηθελα εγω να φαινεται για να παρω αναλογο δανειο από την δουλεια μου με 1% επιτοκιο και 40 δοσεις ενώ το Aygo αφου ηταν στο ονομα του το εκανε . Θα εμπαινε μεσα μου ειπε αν μου πουλαγε το yaris 5400 . Δεν ξερω τι παιχνιδια παιζοντε... Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγεις αυτοκίνητα. Όταν μπαίνει στην Ελλάδα ένα αυτοκίνητο υποβάλλεται ΔΑΟ(δήλωση άφιξης οχήματος), και μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα πρέπει να έχει εκτελωνιστεί. Μάλλον για αυτό το χρονικό περιθώριο λες, το οποίο δεν είναι καθόλου παράξενο. Όσο για το yaris μάλλον είχε δηλώσει επίσημα πολύ μικρό ποσό αγοράς, και θα πλήρωνε τα μαλλιοκέφαλά του(φπα, φόρο εισοδήματος κτλ) αν σου έκοβε τιμολόγιο 4500€. Ούτε αυτό μου φαίνεται παράξενο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγεις αυτοκίνητα. Όταν μπαίνει στην Ελλάδα ένα αυτοκίνητο υποβάλλεται ΔΑΟ(δήλωση άφιξης οχήματος), και μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα πρέπει να έχει εκτελωνιστεί. Μάλλον για αυτό το χρονικό περιθώριο λες, το οποίο δεν είναι καθόλου παράξενο. Όσο για το yaris μάλλον είχε δηλώσει επίσημα πολύ μικρό ποσό αγοράς, και θα πλήρωνε τα μαλλιοκέφαλά του(φπα, φόρο εισοδήματος κτλ) αν σου έκοβε τιμολόγιο 4500€. Ούτε αυτό μου φαίνεται παράξενο. Μαλλον κατι τετοιο συνεβη !!!! Τωρα το ...καταλαβα κι εγω.
overpower Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Γνωμη μου να πιασεις μια 2η δουλεια για ΣΚ ως σερβιτορος και να τα μαζεψεις. Απλα οχι δανειο απο τραπεζα για κανεναν λογο.
Timour21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγεις αυτοκίνητα. Όταν μπαίνει στην Ελλάδα ένα αυτοκίνητο υποβάλλεται ΔΑΟ(δήλωση άφιξης οχήματος), και μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα πρέπει να έχει εκτελωνιστεί. Μάλλον για αυτό το χρονικό περιθώριο λες, το οποίο δεν είναι καθόλου παράξενο. Joshua εξ'όσων γνωρίζω, το αμάξι μπορεί να εκτελωνιστεί (στα χρονικά περιθώρια που αναφέρεις), χωρίς να βγούνε πινακίδες/άδεια κυκλοφορίας. Είναι πολλοί αυτοί που τα εκτελωνίζουν, και περιμένουν να πουληθεί το αυτοκίνητο προκειμένου να βγει η πρώτη (ελληνική) άδεια κυκλοφορίας στο όνομα του αγοραστή, έτσι ώστε να μην φαίνεται ως δεύτερο "χέρι" στην μεταβίβαση του αυτοκινήτου. Κάτι άλλο έπαιζε μάλλον.
kleo1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 δύσκολα τα πράγματα με τα δάνεια. κάποια προκαταβολή δε μπορείς να δώσεις;
Pokemon640 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Να ξέρεις το δάνειο θα σου πάει περισσότερο στο τέλος μετά τα επιτόκια. Καλύτερα κράτα στην άκρη χρήματα και μετά αγόρασε το. Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα