Genki Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω ανταλλαγή το κινητό μου. Βρίσκομαι Αθήνα και η κοπελιά Θεσσαλονίκη. Πείτε μου κάποιο ασφαλή τρόπο για να γίνει η ανταλλαγή. Δεν θέλω να εξαπατηθω και να φτάσει στα χέρια μου κάποιος κλώνος για παράδειγμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω ανταλλαγή το κινητό μου. Βρίσκομαι Αθήνα και η κοπελιά Θεσσαλονίκη. Πείτε μου κάποιο ασφαλή τρόπο για να γίνει η ανταλλαγή. Δεν θέλω να εξαπατηθω και να φτάσει στα χέρια μου κάποιος κλώνος για παράδειγμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ετσι οπως εχουμε γινει φιλε η εσυ αυτοπροσωπως η καποιος φιλος - συγγενης σου...
Genki Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ετσι οπως εχουμε γινει φιλε η εσυ αυτοπροσωπως η καποιος φιλος - συγγενης σου... Άστα να πάνε... απλά ρωτάω μήπως γνωρίζεις αυτά που λένε για κουριερ εντολή αγοράς και τι παίζει να μου δώσεις τα φώτα σου.
newsformobiles Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τύπου dhl, όπου πληρώνεις αφού τσεκάρεις. Πάρε και ρώτα, γίνεται. 1
Genki Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τύπου dhl, όπου πληρώνεις αφού τσεκάρεις. Πάρε και ρώτα, γίνεται.Κάτι τέτοιο ψάχνω ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα