Προς το περιεχόμενο

Open with - Choose default program πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ως γνωστό, όταν πατάμε δεξί κλικ σε ένα αρχείο για να ανοίξει και στη συνέχεια από το μενού δίνουμε "Choose Default Program", τότε μας δίνει εμφανίζει τον file browser και τη δυνατότητα να επιλέξουμε το εκτελέσιμο που θέλουμε να μας ανοίγει το συγκεκριμένο τύπο αρχείων.

Στη δική μου την εγκατάσταση των Windows 7 η συμπεριφορά αυτή έχει αλλάξει από το Baidu Antivirus.

Έτσι, όταν επιλέγω "Choose Default Program" τότε ψάχνει να βρει ένα πρόγραμμα στο App Store.

Αν βρει, μου το εμφανίζει (βλ. συννημένο) και μετά μπορώ να το παραβλέψω και να επιλέξω το exe που θέλω.

Το πρόβλημα είναι ότι 9 στις 10 φορές δε βρίσκει κάτι στο app store οπότε και δε μου εμφανίζει το συγκεκριμένο μενού. Με συνέπεια να πατάω "Choose Default Program" και να μην κάνει τίποτα.

Το antivirus δε θέλω να το απεγκαταστήσω γιατί μου αρέσει κατά τα άλλα.

Αυτό που θα ήθελα είναι να πάω στο registry και να αλλάξω τη συμπεριφορά αυτή.

Δεν μπόρεσα να βρω όμως σε ποιο σημείο ακριβώς θα κάνω την αλλαγή και τι ακριβώς θα αλλάξω.

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.

Ευχαριστώ,

Νίκος

post-84767-0-25631800-1459888090_thumb.jpg

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα Mp3 κάνε δεξί κλίκ και κάνε επιλογή "άνοιξε με" εκεί ψάξε το πρόγραμμα που έχει και δήλωσέ το!

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει ελπίδα να βγεις από το Internet, Να κλείσεις αυτό που σου δημιουργεί πρόβλημα, και να ορίσεις ένα πρόγραμμα που θες να παίζει Mp3, τότε άνοιξε το πρόγραμμα αναπαραγωγής Mp3 και δοκίμασε από τις επιλογές να κάνει αυτό συσχετισμό επέκτασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...