Bourdoulas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν στο πουν αυτό και σου επιστρέψουν το παιχνίδι θα πας να κάνεις καταγγελία. Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα σου κάνουν το refund ή θα σου δώσουν την έκδοση που θες.
seatgiorgos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ps4 games απο amazon.com καλησπερα θελω να ρωτησω αν μπορω με paypal να αγορασω σε ψηφιακη μορφη παιχνιδια απο το amazon το αμερικανικο και να βαλω τον κωδικο στο ps4 το δικο μου που εχει ελληνικο λογαριασμο θα εχω καποιο προβλημα
Avatar_GR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ναι θα έχεις. Δεν θα δουλέψουν. Οι Αμερικάνικοι κωδικοί θέλουν Αμερικάνικο λογαριασμό PSN
Microkiller Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μαγαζια με φθηνες κονσολες και παιχνιδια ξερει κανενας μαγαζια μεσα στην αθηνα που να πουλανε κονσολες ps4 και xbox one s σε φθηνες τιμες??και οχι public,plaisio kai media markt
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δοκιμασμενο μαγαζι για ανταλλακτικα ps1/ps2/ps3 Παιδες επειδη τελευταια εχω μαζεψει αρκετες κονσολες με προβλημα στα cd/br drives,εχει καποιος να προτεινει μαγαζι εντος Ε.Ε για φθηνα cd/BD drive για psx,ps2 και ps3 ; Ψαχνω για δοκιμασμενο μαγαζι ή πωλητη για να αγορασω ποσοτητα και ποιοτητα,μη μου παραθεσετε αναζητησεις απο google. Αν παιζει και κανενας παλικαρος απο εδω μεσα με ανταλλακτικα δε θα πω οχι
theoritikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δεν έχω να σου προτείνω μαγαζί,αλλά στην περίπτωση του ps1 τα drives που υπάρχουν είναι κινέζικης αμφιβόλου προέλευσης..
webparts Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Στις 15/4/2018 στις 11:15 ΜΜ, theoritikos είπε Δεν έχω να σου προτείνω μαγαζί,αλλά στην περίπτωση του ps1 τα drives που υπάρχουν είναι κινέζικης αμφιβόλου προέλευσης.. Για αυτο ψαχνω δοκιμασμενο,εχω κανα 4ρι κονσολες που θελουν drives και δε θελω να ρισκαρω και πολυ. Ισα ισα που αξιζει η επισκευη,για να τα δωσω στους γνησιους gamers
mikele13- Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Οι βλάβες είναι όντως στα drives πχ μηχανισμοί, πλακέτα η στα laser? Αν κοιτάξεις εξωτερικό και πάρεις 4 πχ κομμάτια σίγουρα θα έχεις καλύτερη τιμή.
webparts Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, mikele13- είπε Οι βλάβες είναι όντως στα drives πχ μηχανισμοί, πλακέτα η στα laser? Αν κοιτάξεις εξωτερικό και πάρεις 4 πχ κομμάτια σίγουρα θα έχεις καλύτερη τιμή. Εχουμε ποικιλία στις βλαβες,καποια θα τα παντρεψω και σε καποια θα βάλω καινουργιο.Ψαχνω απλα καποιον που εχει ασχοληθει λιγο παραπανω για να μου πει για σιγουρο πωλητή.
theoritikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, webparts είπε Για αυτο ψαχνω δοκιμασμενο,εχω κανα 4ρι κονσολες που θελουν drives και δε θελω να ρισκαρω και πολυ. Ισα ισα που αξιζει η επισκευη,για να τα δωσω στους γνησιους gamers Δεν υπάρχει δοκιμασμένο μαγαζί, όλοι οι πωλητές έχουν την ίδια ποιότητα επειδή προμηθεύονται από το ίδιο εργοστάσιο. Είναι λαχείο τι ποιότητα laser θα σου τύχει 1
peterako Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Αναζήτηση Καταστήματος πώλησης παιχνιδίων για PS1/PS2 στην Αθήνα Σε λιγότερο από ένα μήνα κατεβαίνω Αθήνα για μερικές μέρες, και θεώρησα ότι είναι ευκαιρία να ψάξω κανένα παιχνίδι για PS1 και PS2. Γιαυτό θα ήθελα να μάθω αν και που υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε παλιά παιχνίδια, και πιο συγκεκριμένα PS1 και PS2. Θα μένω στην Καλλιθέα. Ευχαριστώ.
jerry banana Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, peterako είπε Σε λιγότερο από ένα μήνα κατεβαίνω Αθήνα για μερικές μέρες, και θεώρησα ότι είναι ευκαιρία να ψάξω κανένα παιχνίδι για PS1 και PS2. Γιαυτό θα ήθελα να μάθω αν και που υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε παλιά παιχνίδια, και πιο συγκεκριμένα PS1 και PS2. Θα μένω στην Καλλιθέα. Ευχαριστώ. https://www.theconsoleclub.gr/el/παιχνίδια
natsik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 GAMES ΚΑΤΑΣΤΗΜΑTA Καλησπερα απο Σαλονικα ειμαι απο τη θεσσαλονικη και συγκεκριμενα απο τουμπα κεντρο ψαχνω ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ RETRO GAMES Συγκεκριμενα Nintendo περιφερειακα KAI GAMES για SNES και GAMEBOY θεσσαλονικείς βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα