thimiosvalakas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 γεια σε ολους...θελω να μοιραστω και αν υπαρχεις καποιος που ξερει να μ απαντησει...εχω ενα εξοχικο στο οποιο τα καλωδια του δικτυου ειναι ποντικοφαγομενα και το κακο ειναι πως δεν ειναι μονο στα καφαο αλλα και κατο απ την γη...δεν ειχα καλη επενδειση αφησαν ανοιχτους σωληνες πιος ξερει..στο θεμα τωρα θελω να παρω ιντερνετ απ το κοντινο ξενοδοχειο..ειδα στο εσηοπ κατι μηχανιματα ονοματι access point..αν μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποσα χμ ειναι αυτα τι αλλο χρειαζεται να κανω καμια κεραια η κατι τετιο....Αυτα λοιπον απο εμενα περιμενω απαντησεις
dbconan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Aν μιλας για χιλιομετρα,δεν νομιζω οτι θα κανεις δουλεια με τα μικρα access point.... Μαλλον πας για κεραια και για (ψησιμο)... Καλο διαβασμα... http://users.otenet.gr/~sr-wifi1/wifi/wifi_tech_more.htm
soteras Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το ξενοδωχείο πως έχει ιντερνετ μήπως το καφάο που βλέπεις είναι κανένα προπολεμικό ξεχασμένο.Το ξενοδοχείο το έχεις ενημερώση ότι θες να παίρνεις ίντερνετ από αυτούς το λέω γιατί ν έχουν κανά σύστημα με χρέωση ή να θες κωδικό τίποτα η περιορισμό ότι μπορείς να είσαι μέσα μόνο 1 ώρα και μετά πληρωμή τότε πεταμένα λεφτά οι κεραίες Επίσης για να πιάνεις σωστά πρέπει και στις 2 πηγές να υπάρχει μια πολύ δυνατή πηγή που να εκπέμπει και να λαμβάνει
thimiosvalakas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ρε γαμωτο η περιοχη εχει και πολα δεντρα και πολλα σπιτια μαλον οπως διαβασα μαλλον με κανα καλο acces point στα 5ghz θα την βγαλω...το οποιο να φανταστω ενα θα μπει στο ξενοδοχειο και ενα στο σπιτι τα φωτα σας παιδια απο δικτυα εχω μαυρα μεσανυχτα και αν ξερει κανεις κανα καλο ηλεκτρονικο -ηλεκτρολογο για θεσσαλονικη μεσα απο το ξενοδοχειο εχω φιλο που εργαζεται εκει...αρα και στο ξενοδωχειο κεραια οπως καταλαβα γαμησετα...ειχα ψαξεις και σε κατι ετεριες οπος η toway που δινουν δορυφορικο αλλα ειναι πανακρυβο...ε ρε σε τι χωρα ζουμε πανε αμερικη παιδια και πειτε μου αν θα βρειτε τετια...εκει και η καλυβες εχουν ιντερνετ
soteras Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τα άλλα σπίτια πως έχουν ιντερνετ εκεί πέρα???Υπόψιν η κεραίες θα πρέπει να έχουν καθαρή καθαρή οπτική επαφή και ένα δέντρο να υπάρχει μπροστά για τόσο μεγάλη απόσταση οι απώλεις θα είναι πολλές.Για εμένα κάνε μια έρευνα τι παίζει εκεί γύρω ρώτα γείτονες και έτσι τι παίζει αποκλείεται να μην υπάρχει κάλυψει εκει πέρα δικτίου
thimiosvalakas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μεσα απο το ξενοδοχειο εχω φιλο που εργαζεται εκει...αρα και στο ξενοδωχειο κεραια οπως καταλαβα γαμησετα...ειχα ψαξεις και σε κατι ετεριες οπος η toway που δινουν δορυφορικο αλλα ειναι πανακρυβο...ε ρε σε τι χωρα ζουμε πανε αμερικη παιδια και πειτε μου αν θα βρειτε τετια...εκει και η καλυβες εχουν ιντερνετ δυστηχως εχω ρωτησει και κανεις δεν εχει ολοι την βγαζουν με τα κινητα δυστηχως εχω ρωτησει και κανεις δεν εχει ολοι την βγαζουν με τα κινητα
soteras Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εεε πάρε κανά stikaki με πολλά πολλά πολλά δεδομένα και κάνε δουλειά αλλιώς βάλε κανα δορυφορικό πακέτο τίποτα σε συνδιασμό με κανά γείτονα αλλά θα είναι όχι για πολλά πολλά
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 πολλα θεματα στο ινσομνια στα δικτυα για wifi σε μεγαλη αποσταση. https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+%CF%83%CE%B5+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+insomnia
bill2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έχει βγάλει η comote 2 play μεσω κινητης ειναι σαν το κανονικο με ρουτερ αλλα αντι για dsl γραμμη εχεις mobile γραμμη να και το link https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Home_DP_SIM
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έχει βγάλει η comote 2 play μεσω κινητης ειναι σαν το κανονικο με ρουτερ αλλα αντι για dsl γραμμη εχεις mobile γραμμη να και το link https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Home_DP_SIM to μεγαλο θεμα ειναι οτι υπαρχει ογκοχρεωση και ειναι λιγα τα gbz.ενω ακομα και δορυφορικο να βαλει και να περασεις το οριο απλα χαμηλωνει η ταχυτητα και το βραδυ καποιες ωρες οσο και να κατεβασεις δεν προσμετρατε στα giga σου.το καλυτερο βεβαια ειναι linkμε καποιον που εχει adsl η vdsl
bill2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ναι αλλα απο το καθολου καλο ειναι και αυτο αλλα δεν γινεται δεν μπορει να μην εχεις καλυψη
sphinxgr Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν τα σπίτια είναι φτιαγμένα παράνομα και εκτός σχεδίου τότε είναι αρκετά πιθανό να μην υπάρχει δίκτυο. Αν όχι, ίσως κάτι δεν ξέρεις καλά. Για το ασύρματο δίκτυο χιλιομέτρων, εκτός του ότι πρέπει να υπάρχει να υπάρχει ανοιχτό οπτικό πεδίο στα δύο σημεία, εκτός του ότι πρέπει να σπαταληθούν πολλά χρήματα, εκτός του ότι δεν εχεις ιδέα απο δίκτυα, τότε αν κάποιος περάσει ανάμεσα στο σημείο Α-Β τότε μάλλον θα φάει τόση ακτινοβολία που θα έχει άλλα θέματα. Φυσικά μόλις το μάθουν απο το ξενοδοχείο θα απολύσουν και τον γνωστό σου (εκτός αν καταλάβει εξαρχής για τι μιλάμε και απλά αποκλείεται να ασχοληθεί.) Μάλλον πρέπει να δεις πιο υπευθυνα τι γίνεται με το δίκτυο της περιοχής σου. Κινητής και σταθερης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα