Προς το περιεχόμενο

Quantum Break Review (Xbox One)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλα το xbox one παιζει τα περισσότερα games σε 900p αναλυση, πραγμα τραγικο εν ετη 2016 και ναι το καταλαβαινεις μια χαρα σε σχεση με το 1080p.

Δεν είδα κανέναν να γκρινιάζει το 90-00 όταν το τα ps1-2 είχαν τα χειρότερα σπεκς, αλλά είχαν τα καλύτερα games. Αν θες σπεκς, μείνε στο pc, σαν παιχνίδια και ποικιλία το XONE έχει για όλα τα γούστα εκτός από hack n slash της προκοπής (εκτός και αν το Ryse θεωρηθεί συμπαθητικό).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είδα κανέναν να γκρινιάζει το 90-00 όταν το τα ps1-2 είχαν τα χειρότερα σπεκς, αλλά είχαν τα καλύτερα games. Αν θες σπεκς, μείνε στο pc, σαν παιχνίδια και ποικιλία το XONE έχει για όλα τα γούστα εκτός από hack n slash της προκοπής (εκτός και αν το Ryse θεωρηθεί συμπαθητικό).

Το PS2 ήταν η τελευταία κονσόλα που ξεπερνούσε τα PC σε δυναμική, από εκεί και πέρα το χάσμα είναι τεράστιο και η ψαλίδα δεν πρόκειται να κλείσει.

• Like 1

Οσο για αυτο που αναφερθηκε για το Playstation exclusives παραπανω

Ημερομηνια κυκλοφοριας το Playstation εχει Νοεμβριο του 2013.Τα 3 χρονια απο που προεκυψαν δεν καταλαβα.Αν σε αυτο βαζεις και το 2016 λοιπον για ξαναριξε μια ματια στο τι εχει να βγει απο μεριας Playstation

http://www.gamespot.com/articles/sony-lists-20-ps4-exclusives-set-for-2016-release/1100-6433490/

Τι σου κάνει ο φανμποισμός τελικά ε; Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακόμα προσπαθούν να υποστηρίξουν το xbox one και τη microsoft. Εγώ προσωπικά έχω πάρει όλα τα exclusive του ps4 + pro2016 + diablo 3 (από multiplatform. Όλα τα άλλα pc/steam) και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι όλα διαμάντια (αν εξαιρέσεις το driveclub, που βγήκε πολύ μέτριο σε gameplay). Έρχονται πολλά περισσότερα το 2016 σε ps4 exclusive τίτλους. Πέρα από όλα αυτά, το ps4 παίζει όλα τα multiplatform σε ελαφρώς μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και καλύτερο και σταθερότερο framerate.

Anyway...είπαμε...φανμποισμός. 

• Like 1

To xbox one έχει τα κορυφαία games και ακολουθουν και άλλα...γειά σου Ελλαδαρα μόνο pro και PlayStation

Θες να πεις πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικά γούστα απο σένα; Ντροπή και αίσχος

• Super Moderators

Έχουν βάλει φάτσες κανονικών ηθοποιών ή μου φαίνεται; Τι κάνει ο Aidan Gillen (game of thrones ) και ο Jimmmi Simpson (house of cards) εδώ; :P

βλέπε #2 :P

Τι σου κάνει ο φανμποισμός τελικά ε; Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακόμα προσπαθούν να υποστηρίξουν το xbox one και τη microsoft. Εγώ προσωπικά έχω πάρει όλα τα exclusive του ps4 + pro2016 + diablo 3 (από multiplatform. Όλα τα άλλα pc/steam) και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι όλα διαμάντια (αν εξαιρέσεις το driveclub, που βγήκε πολύ μέτριο σε gameplay). Έρχονται πολλά περισσότερα το 2016 σε ps4 exclusive τίτλους. Πέρα από όλα αυτά, το ps4 παίζει όλα τα multiplatform σε ελαφρώς μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και καλύτερο και σταθερότερο framerate.

Anyway...είπαμε...φανμποισμός.

Φανμποισμοσ και προκατάληψη υπάρχει...να το χαίρεσαι τώρα θα βάλεις και γυαλιά να παίζεται upscaling 4k.....κάτι άλλο η microsoft μας έμαθε pc..

Παρατήρησα πως τρώγεστε πολυ με το ps4 vs Xbox one σε εισαγωγικά : είμαι κάτοχος ps4 ,Xbox one, και δυνατού PC Με i7 ,2 Gtx 970, και 16gb ddr4 επάνω. Σας διαβεβαιώ πως οι μικροδιαφορές που έχουν οι δυο κονσόλες δεν ειναι άξιες κόντρας σε σχέση με τα ultra settings στο ίδιο multiplatform game που ειναι χαώδεις.!! Και οι δυο κονσόλες ειναι επάξια καλές στα exclusives τους .

• Like 1

Παρατήρησα πως τρώγεστε πολυ με το ps4 vs Xbox one σε εισαγωγικά : είμαι κάτοχος ps4 ,Xbox one, και δυνατού PC Με i7 ,2 Gtx 970, και 16gb ddr4 επάνω. Σας διαβεβαιώ πως οι μικροδιαφορές που έχουν οι δυο κονσόλες δεν ειναι άξιες κόντρας σε σχέση με τα ultra settings στο ίδιο multiplatform game που ειναι χαώδεις.!! Και οι δυο κονσόλες ειναι επάξια καλές στα exclusives τους .

Ευχαριστουμε για το ανουσιο σχολιο σου. Α και μπραβο που εδωσες κοντα 2000για Pc για να εχεις ιδιο αποτελεσμα με κονσολες.Κατα τα αλλα οπως λες το χαος :)

τιποτα ρε συ, αλλο ενα απλο console port.. αντε να εχουμε παραπανω fps και draw distance

οι τυπαδες απο οτι διαβασα ουτε καν exit δεν βαλανε στο menu, port level over 9000.

ειναι πιο ευκολο να κανουν port απο οτι φαίνεται τωρα που οι κονσολες εχουν την ιδια αρχιτεκτονική με του υπολογιστές..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...