Blacktan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια , την βοηθεια σας , εχω δοκιμασει τα παντα (και ultrex) μα δυστυχως τιποτα ... Σε android multimedia οθονη (erisin μαρκας) με kitkat 4.4 μου εμφανιζει συνεχεια την ειδοποιηση δυστυχως η διαδικαδι com.google.process.gapps.com εχει σταματησει . Αυτο εμποδιζει την λειτουργεια της συσκευης και μου δημιουργει τεραστιο θεμα. Θα εκτιμουσα τα φωτα σας. Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Φιλε μου πρεπει να περασεις τα gapps Kitkat 4.4
sarpan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δοκιμασε να κανεις το εξης. Ψαξε στις εφαρμογες το "Google Services" και κανε clear cache
Blacktan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα πως ? Δεν ειμαι πολυ expert , Σημειωτεον προκειται για multimedia οθονη αυτοκινητου . <p>Δοκιμασε να κανεις το εξης. Ψαξε στις εφαρμογες το "Google Services" και κανε clear cache</p> Το εκανα , δυστυχως καμια προοδος ...
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δοκιμασε να κανεις το εξης. Ψαξε στις εφαρμογες το "Google Services" και κανε clear cacheΑλλο οθονη και αλλο κινητο.
sarpan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ρυθμισεις --> διαχειριση εφαρμογων --> ολες οι εφαρμογες --> google services --> εκκαθαριση δεδομενων μνημης
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα πως ? Δεν ειμαι πολυ expert , Σημειωτεον προκειται για multimedia οθονη αυτοκινητου . Το εκανα , δυστυχως καμια προοδος ... Αυτο θελει τεχνικο.Αμα ηταν κινητο θα ηταν ποιο ευκολα τα πραγματα.
sarpan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αλλο οθονη και αλλο κινητο. Απ'ότι ειδα με ενα προχειρο search μενου android εχει...Αν κανω λαθος συγνωμη
Blacktan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Βεβαια εχει μενου android , απλα δεν "δουλευει" το κολπο με την εκκαθαριση cache ... Για οποιαδηποτε cache ...
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Απ'ότι ειδα με ενα προχειρο search μενου android εχει...Αν κανω λαθος συγνωμηΑυτο το ειδα και γω.Αλλα πεσμου πως θα κατεβασει τα gapps και πως θα τα περασει μεσω recovery η καποιο flash tool που θελει....οεο!!!
sarpan Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτο το ειδα και γω. Αλλα πεσμου πως θα κατεβασει τα gapps και πως θα τα περασει μεσω recovery η καποιο flash tool που θελει....οεο!!! Δεν εννοουσα να περασει τιποτα. Απλα υπεθεσα πως θα ειχε ηδη built in gapps και τα google services
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα