Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά έχω ένα θέμα με το εξωτερικό δίσκο δεν μου το αναγνωρίζουν μερικές θύρες πίσω usb
Έχω περασμένους τους drivers για τους usb
O δίσκος είναι wd 500gb elements

mobo http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-970a-ud3-retail-p-PER.526916

Επεξ/σία από jason97
Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ίσως το πρόβλημα να μην είναι του δίσκου. Εμένα όπως το διαβάζω, μου φαίνεται οτι ενδεχομένως να μη δουλεύουν καλά οι συγκεκριμένες θύρες. Δοκίμασε άμα θέλεις να συνδέσεις στις θύρες αυτές κάποια άλλη συσκευή εκτός απ' αυτόν το δίσκο (π.χ flash drive ή web camera) και γράψε εδώ τα αποτελέσματα.

Φιλικά,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

ασπρε γατε που εισαι?

Είναι βράδυ και τέτοια ώρα κυνηγά ποντίκια  :D

Βάλε το HD Dentinel για την υγεία του δίσκου. 

Στις θύρες του κουτιού τον αναγνωρίζει?

Δημοσ.

Παρών κι ας είναι βράδυ !

Εγώ θα το έβαζα σε όλες τις άλλες θύρες του H/Y κι άμα το ανεγνώριζε, θα  'παιρνα αμέσως τα δεδομένα για να τα περάσω σε άλλο δίσκο. Άμα κάνει μία φορά νερά ένας δίσκος, μετά δεν είναι να του έχεις καμία απολύτως εμπιστοσύνη.

Φιλικά,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Η μια περίτωση είναι οτι ίσως αν στο usb hub που είναι κάποιες συγκεκριμένες θύρες έχεις κάποια άλλη συσκευή που τραβάει μερικά mA , τότε όταν πας να συνδέσεις το σκληρό δίσκο να μην μπορεί το hub να δώσει τα απαιτούμενα mA ώστε να δουλέψει σωστά ο δίσκος.

Η άλλη περίπτωση είναι κάποιες πίσω θύρες usb να μην είναι πάνω στη μητρική αλλά να βγαίνουν με καλώδιο από κάποιο header usb της μητρικής και να μην παίζει λόγω μήκους καλωδίου.Μου έχει τύχει σε συγκεκριμένο δίσκο 2,5άρι της WD να μην παίζει με το καλώδιο του όταν το έβαζα σε usb του front panel που έπαιρνε από header της μητρικής και επίσης να μην παίζει σε καμία θύρα usb ο δίσκος εαν του έβαζα καλώδιο μεγαλύτερο από το στοκ.

Δημοσ.

Αφού οι θύρες είναι πάνω στην μητρική δεν είναι σαν τις μπροστινες που συνδέονται μέσω καλωδίου

Από την δικιά μου πλευρά τη πρέπει να κάνω?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...