Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες έχω μια-δυο απορίες όσο αφορά τα Led στις κάρτες γραφικών...Επειδή το κουτί που αγόρασα είναι το http://www.e-shop.gr/case-corsair-graphite-series-760t-arctic-white-full-tower-windowed-p-PER.812237 ,θέλω να το κάνω όσο πιο ωραίο γίνετε εσωτερικά όσο αφορά τα Led έχω μαύρα μεσάνυχτα στα led της κάρτας γραφικών....μπορείς να προσθέσεις led στις κάρτες γραφικών π.χ. ή να αλλάξεις αυτό που γράφει στο πλάι??θα σας δείξω μερικά παραδείγματα να μου πείτε κι εσείς αν ξέρετε κάτι επί του θέματος...post-379679-0-72438400-1459865695_thumb.jpgpost-379679-0-44716300-1459865696_thumb.jpgpost-379679-0-05712400-1459865698_thumb.jpg
Φέρνω ως παράδειγμα τις 3 εικόνες χωρίς να ξέρω αν είναι κάποια συγκεκριμένα μοντέλα που είναι έτσι ή αν μπορείς να το κάνεις στις περισσότερες ή αν το έχουν όλες...Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Αυτά είναι φτιαγμένα απο τις εταιρίες, δεν νομιζω οτι μπορείς εσύ να βάλεις led. Και σίγουρα δεν μπορείς να αλλάξεις αυτά που λένε.

Δημοσ.

Σε καποια μοντελα αλλαζουν ευκολα, σε καποια δυσκολα, σε καποια καθολου. Ολα χαλωντας την εγγυηση.

Οι reference της nvidia εχουν το πρασινο της εικονας.

Οι msi και η gigabyte αυτο το λευκο που βρηκες.

Καποια πραγματα ρυθμιζονται απο το geforce experience(δεν νομιζω το χρωμα)

Σε amd δεν εχω δει led plate, μπορει να εχει καποιο custom που θα σου χαλαει την εγγυηση παλι

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει μοντέλο της gtx 960 που να έχει ένα από τα παραπάνω??

Με ένα γρήγορο google search, η G1 της Gigabyte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...