Postmort3m Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Αγόρασα το Lenovo y50-70 (Model 20378) και ενώ στα specs του λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 16 GB RAM στο Lenovo Companion και στις επιδόσεις στην διαχείριση εργασιών μου λέει οτι χρησιμοποιεί τα 2 απο τα 4 slots και ότι κάθε slot παίρνει μέχρι 8 GB RAM!! (δηλαδή συνολικά 32!!) Τι παίζει ξέρει κανένας? Να σημειώσω ότι πάνω έχει 2Χ4 GB προς το παρόν. Επίσης κάτι άσχετο με την μνήμη, επειδή το laptop είναι εισαγωγή απο την πολωνία ενώ έχω αλλάξει την γλώσσα και είναι στα ελληνικά, σε κάποιες εφαρμογές και σε κάποια μενού (όχι σε όλα) μου δείχνει ακόμα πολωνικά, έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει πως να τα αλλάξω.. Εχει τα Windows 10 64-bit Home. Και κάτι τελευταίο, αν θέλω να κάνω format πως θα εγκαταστήσω τα original Windows 10 που έχει τώρα πάνω, κλειδί δεν βρήκα πουθενά, ούτε στην συσκευασία, ούτε πίσω σε sticker που είχαν παλιά..
corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Αγόρασα το Lenovo y50-70 (Model 20378) και ενώ στα specs του λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 16 GB RAM στο Lenovo Companion και στις επιδόσεις στην διαχείριση εργασιών μου λέει οτι χρησιμοποιεί τα 2 απο τα 4 slots και ότι κάθε slot παίρνει μέχρι 8 GB RAM!! (δηλαδή συνολικά 32!!) Τι παίζει ξέρει κανένας? Να σημειώσω ότι πάνω έχει 2Χ4 GB προς το παρόν. Επίσης κάτι άσχετο με την μνήμη, επειδή το laptop είναι εισαγωγή απο την πολωνία ενώ έχω αλλάξει την γλώσσα και είναι στα ελληνικά, σε κάποιες εφαρμογές και σε κάποια μενού (όχι σε όλα) μου δείχνει ακόμα πολωνικά, έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει πως να τα αλλάξω.. Εχει τα Windows 10 64-bit Home. Και κάτι τελευταίο, αν θέλω να κάνω format πως θα εγκαταστήσω τα original Windows 10 που έχει τώρα πάνω, κλειδί δεν βρήκα πουθενά, ούτε στην συσκευασία, ούτε πίσω σε sticker που είχαν παλιά.. ερώτημα 1) και στα specs την lenovo για 16gb ram γράφει dual channel (2 slot) ερώτημα 2) το produckt key είναι ενσωματωμένο στο bios εάν θες να το βρεις μπορείς να τρέξεις αυτήν την εφαρμογή, αν και όταν κανείς format θα το πάρει αυτόματα δεν θα χρειαστεί να το εισάγεις εσύ καλό θα ήταν να κάνεις ένα format για να σβήσουν εφαρμογές και προγράμματα άχρηστα !!
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μπορείς να κατεβάσεις ελληνικό iso με τα 10άρια και να περάσεις τούτα την ίδια έκδοση ώστε να αναγνωριστεί και το κλειδί και να είναι ολα στα ελληνικά. εφόσον λεει για 16 γιγα ραμ, μέχρι τοσο παιρνει απλα το κάθε σλοτ δέχεται εως 8αρα κάρτα συνεπώς εαν γεμίσεις και τα 4 σλοτ με 8αρες ναι μεν θα εχεις 32 αλλα το πιθανότερο ειναι το bios να δεσμεύει μόνο τα 16.
forgotten Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 παντως εχοντας αντιστοιχο gaming laptop της asus γνωριζω οτι σε update στο bios πολλα μοντελα ενεργοποιουν περισοτερες ελευθεριες πχ στις ραμ ,ή στο σκληρο δισκο ,ενημερωτικα το λαπτοπ μου ενω αρχικα εβλεπε μεχρι 8gb τωρα βλεπει 16gb
Postmort3m Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα