Runner25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μπορείτε να προτείνετε ένα καλό ποντίκι για fps Ευχαριστώ παιδιά 1
parlapipas25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Budget δεν γραφεις αλλα προτεινω logitech g502.Δεν υπαρχει κατι αλλο (μονο αν εχεις αρκετα μεγαλα χερια μπορει να μην σε βολεψει) 1
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Competitive fps η οτι να ναι?? Αν ειναι οτι να ναι κανει το g502... Πρεπει να γινει κανα sticky με τα mouse παντως συνεχεια τα ιδια γραφουμε.. 3
SoFGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 προτεινω logitech g502.Δεν υπαρχει τιποτα αλλο rival 700 αμα δεν σε νοιαζει το βαρος ( και το κοστος) τσεκαρε g900 αμα θες ασυρματο http://www.overclock.net/t/1595865/review-of-logitech-g900-chaos-spectrum-wireless-gaming-mouse-by-ino 2
iCyd Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 rival 700 αμα δεν σε νοιαζει το βαρος ( και το κοστος) τσεκαρε g900 αμα θες ασυρματο http://www.overclock.net/t/1595865/review-of-logitech-g900-chaos-spectrum-wireless-gaming-mouse-by-ino Aυτη η Κομοτηνη ειναι παντου ρε γαμωτο Πρεπει να βρεις τι σου κανει,ο καθεμας μπορει να σου προτεινει το μακρυ του και το κοντο του εδω. Και γω οταν εψαχνα για ποντικι για CSGO,μου προτειναν το G502,ε το ποντικι για το δικα μου δεδομενα και δικα μου χερια ηταν χαλια. Πρεπει να δεις τι σε βολευει στο χερι και σε βαρος. 1
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το g502 ειναι bad για competitive fps, περιμενω το g900 απο amazon αν θελετε θα σας κανω ενα mini review για csgo και low sens πρωτα και μετα για general οταν και αν ερθει γιατι μου κανει κατι περιεργα το amazon.
parlapipas25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 To g502 γιατι ειναι κακο?Και πιο ειναι καλο δηλαδη?Το DA να υποθεσω ε?
satafaka Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγώ έχω αυτό http://www.skroutz.gr/s/2579240/Roccat-Kone-XTD.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι για μεγάλα χέρια βέβαια, αλλά είναι σούπερ.
iCyd Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 To g502 γιατι ειναι κακο?Και πιο ειναι καλο δηλαδη?Το DA να υποθεσω ε? Σε καμια περιπτωση το DA ,αν και παιζει να εχει το ιδανικο shape και βαρος. Το G502 πρωτα απο ολα ειναι μικρο για μεγαλα χερια. Δευτερον και ολα τα βαριδια να βγαλεις παραμενει βαρη αρκετα για fps games(αν παιζεις σοβαρα μιλαμε παντα). Απο κει και περα υπαρχουν αρκετα ποντικια oπως zowie,final mouse κλπ. Εγω προτιμησα το Asus ROG Gladius,ειναι σαν το DA,δεν το μετανιωσα καθολου.
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 To g502 γιατι ειναι κακο?Και πιο ειναι καλο δηλαδη?Το DA να υποθεσω ε? Θα σου πω γιατι ειναι κακο, καταρχην σαν sensor και clicks ειναι top οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις για να μη νομιζεις οτι το βγαζουμε γενικα κακο, οχι ειναι ενα αριστο all around mouse, απο κει και περα ομως εγω που το πηρα για csgo δεν μπορεσα να παιξω γιατι: 1. Οι περισσοτεροι παιζουμε csgo με χαμηλο sensitivity οποτε 100-110g και αυτα με καλη κατανομη βαρους θεωρω οτι ειναι το upper limit για το βαρος ενος ποντικιου, για τον λογο οτι θελουμε γρηγορα flicks/180s και πολυ συχνα lift offs. Αυτος ειναι και ο λογος που κανενας pro ακομα και sponsored απο logitech δεν χρησιμοποιει το g502 αλλα το ελαφρύτερο g303. To g502 ειναι 126g χωρις τα weights και μικροτερο πχ απο DA που ειναι 105g καθως εχει και κακη κατανομη βαρους. 2. To scroll wheel σε fast swipes κανει rattle το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο και γενικα κανει skips και δεν μπορεις να κανεις ευκολα bunny hops με αυτο το wheel. Αυτοι ειναι οι λογοι που δεν κανει για competitive fps για αυτο υπαρχει το g303 και τωρα το g900, ενω το g502 ειναι αριστο all arounder δυστυχως για εμενα και για πολλους αλλους ειναι unusable για competitive fps. Το DA απο την αλλη που κοροϊδεύεις εχει καλο shape, καλουτσικο βαρος, παρα πολυ καλο sensor επισης(πιο snappy απο τον 3366 απο προσωπικη εμπειρια αλλα οχι all around καλυτερος) οποτε βολευει αρκετους χωρις να λεμε οτι ειναι το top mouse. Εμενα προσωπικα με βολευει πολυ το shape του και ο sensor του για το playstyle μου ειναι ιδανικος, για να δουμε αν θα αλλαξω mouse με το g900 η θα φυγει πισω στο amazon. 1
parlapipas25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 To εγραψα για μεγαλα χερια μπορει να μην βολευει.Απο κει και περα εχει πολυ καλο παραμετροποιησιμο λειτουργικο,εχει μεγαλη ακριβεια και το βαρος του προσωπικα το βρισκω μια χαρα. Θα σου πω γιατι ειναι κακο, καταρχην σαν sensor και clicks ειναι top οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις για να μη νομιζεις οτι το βγαζουμε γενικα κακο, οχι ειναι ενα αριστο all around mouse, απο κει και περα ομως εγω που το πηρα για csgo δεν μπορεσα να παιξω γιατι: 1. Οι περισσοτεροι παιζουμε csgo με χαμηλο sensitivity οποτε 100-110g και αυτα με καλη κατανομη βαρους θεωρω οτι ειναι το upper limit για το βαρος ενος ποντικιου, για τον λογο οτι θελουμε γρηγορα flicks/180s και πολυ συχνα lift offs. Αυτος ειναι και ο λογος που κανενας pro ακομα και sponsored απο logitech δεν χρησιμοποιει το g502 αλλα το ελαφρύτερο g303. To g502 ειναι 126g χωρις τα weights και μικροτερο πχ απο DA που ειναι 105g καθως εχει και κακη κατανομη βαρους. 2. To scroll wheel σε fast swipes κανει rattle το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο και γενικα κανει skips και δεν μπορεις να κανεις ευκολα bunny hops με αυτο το wheel. Αυτοι ειναι οι λογοι που δεν κανει για competitive fps για αυτο υπαρχει το g303 και τωρα το g900, ενω το g502 ειναι αριστο all arounder δυστυχως για εμενα και για πολλους αλλους ειναι unusable για competitive fps. Το DA απο την αλλη που κοροϊδεύεις εχει καλο shape, καλουτσικο βαρος, παρα πολυ καλο sensor επισης(πιο snappy απο τον 3366 απο προσωπικη εμπειρια αλλα οχι all around καλυτερος) οποτε βολευει αρκετους χωρις να λεμε οτι ειναι το top mouse. Εμενα προσωπικα με βολευει πολυ το shape του και ο sensor του για το playstyle μου ειναι ιδανικος, για να δουμε αν θα αλλαξω mouse με το g900 η θα φυγει πισω στο amazon. Oταν μιλαμε για competitive fps ενοoυμε μονο cs go?Δεν το παιζω το συγκεκριμενο αλλα ασχολουμαι με αλλα. Επισης runner25 μπορεις να googlαρεις ας πουμε "best mouse for fps" να δεις διαφορα reviews και αρθρα και πιο εχουνε πρωτο
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Competitive fps εννοω το csgo που εχω αποψη και το quake το οποιο απο οσο γνωριζω ειναι και αυτο "picky" σε sensor/sensitivity/aim τα υπολοιπα τυπου battlefield/cod δεν τα θεωρω competitive. Απο την αποψη μου το g502 δεν κανει για αυτα, μπορεις να δεις ενα review απο quake veteran ο οποιος επισης δεν μπορει να χρησιμοποιησει το mouse για τους λογους που σου ειπα: Εχω 7-8 mice atm το g502 ειναι το μοναδικο που σκεφτομαι να πουλησω οσο πιο χαμηλα γινεται και να μην κρατησω αν και εχω παραγγειλει ηδη αλλα feet, τοσο bad ειναι για competitive fps.. Μπορει να ειναι η αποψη μου και αλλος να βολευεται σιγουρα αλλα υπαρχουν καποια facts οπως το βαρος το κακο scroll wheel και τα dpi buttons τα οποια δεν μπορεις να αγνοησεις πριν το προτεινεις σε καποιον. 1
Runner25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 λοιπον παιδια εχετε δικιο δεν εδωσα αρκετα στοιχεια ημουν και στη δουλεια και εγραψα βιαστικα λοιπον παιζω πολυ κυριως single player fps οπως medal of honor call of duty quake 4 doom 3 και τωρα παιζω το jericho του clive barker τα χερια μου δεν ειναι μικρα αλλα ουτε και μεγαλα εχω χερι μετριο με κανονικα δαχτυλα τωρα η τιμη δε με πολυενδιαφερει αρκει να αξιζει τα λεφτα του αναμενω guys προτασεις ευχαριστω πολυ
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 To g502 θα σε καλυψει για αυτα που θες απλα δεν ειναι wireless, θα σε βολεψει και το sniper button για casual fps και να μη χαλασουμε και το circlejerk του insomnia γυρω απο αυτο αν θες οπωσδηποτε wireless δες το g900 αλλα ambi shape και λιγοτερα χρήσιμα buttons.. Γενικα τα logitech ειναι πολυ ποιοτικά τουλαχιστον σε αυτο το θεμα δεν θα σε απογοητευσει.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 2. To scroll wheel σε fast swipes κανει rattle το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο και γενικα κανει skips και δεν μπορεις να κανεις ευκολα bunny hops με αυτο το wheel. Στο εχω ξαναγραψει νομιζω, rattle κανει οταν εχεις κλειδωμενη τη ροδελα και πας να κανεις γρηγορο scroll. Αμα bindαρεις το jump εκει τοτε ξεκλειδωνεις τη ροδελα και μετατρεπεται στην καλυτερη ever γι αυτη τη δουλεια. Οχι οτι εχει εφαρμογη στο comp το bunny hopping αλλα τεσπα(εκτος αμα βαλεις script). Γενικα επειδη την κραζεις τη ροδελα του ολο, το κουμπι του κλειδωματος ξεκλειδωματος μηπως δεν το χεις βρει? Επισης το software ειναι τρελο και το ποντικι εχει 3 onboard profile για να το παιρνεις οπου θες χωρις να χανεις config
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα