Προς το περιεχόμενο

Technicolor 5136v2 Generic Firmware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς κρατημένο από παλιά κανένα generic firmware για το παραπάνω μηχάνημα. Το καλύτερο που βρήκα είναι για 5130 αλλά δεν κάνει για το 5136. Ακόμα έχω ψάξει στο διαδυκτιο και δεν μπορώ να βρω τίποτα για το 5136, ούτε στο επίσημο site

Δημοσ.

η technicolor/thomson/speedtouch δεν δινει generic firmware γενικοτερα εξω στο κοινο για αυτο δεν υπαρχουν και στο Site της.ειδικα πλεον στα technicolor δεν βρισκεις ευκολα generic.υπηρχαν 2 site τα οποια εχουν κλεισει κιολας που ειχαν Firmware.κατι παρομοιο και με μενα.εχω το 784 technicolor και εχω demo premium firmware που ειναι σαν beta.δεν νομιζω να βρεις κατι ευκολα.

Δημοσ.

Τα είχα δει ήταν κάτι σαν modem-help.co.uk αν θυμάμε μπορεί να τα είχες αναφέρει και εσύ αλλά είχαν κλείσει. Έλεγα μήπως είχε κρατημένο κανένας firmware πριν κλείσουν. Ευχαριστώ παντως

Δημοσ.

Τα είχα δει ήταν κάτι σαν modem-help.co.uk αν θυμάμε μπορεί να τα είχες αναφέρει και εσύ αλλά είχαν κλείσει. Έλεγα μήπως είχε κρατημένο κανένας firmware πριν κλείσουν. Ευχαριστώ παντως

αυτο ηταν και το leoforeia.gr καπως ετσι.και οσο θυμαμαι υπηρχε Generic μονο για το 5130 και οχι για το 5136.

Εχεις καποιο συγκεκριμενο θεμα με το 5136?και ναι αλλα Firmware το 5130 αλλα το 5136.γενικως διαφορετικα μεταξυ τους.ειναι αλλο μοντελο αλλο Hardware 

Δημοσ.

Έχει κανείς κρατημένο από παλιά κανένα generic firmware για το παραπάνω μηχάνημα. Το καλύτερο που βρήκα είναι για 5130 αλλά δεν κάνει για το 5136. Ακόμα έχω ψάξει στο διαδυκτιο και δεν μπορώ να βρω τίποτα για το 5136, ούτε στο επίσημο site

Και εγώ έχω ψάξει για firmware αλλά δεν βρήκα κάτι.   Έχω της forthnet,  το ίδιο και εσύ ή απο hol??

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιησω το συγκεκριμένο για wireless καθώς δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτήν την λειτουργία (μικρή εμβέλεια, αποσυνδέσεις)

Έχω ακούσει οτι το συγκεκριμένο είναι καλό για την σύνδεση στο Adsl. Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Δημοσ.

Και εγώ έχω ψάξει για firmware αλλά δεν βρήκα κάτι.   Έχω της forthnet,  το ίδιο και εσύ ή απο hol??

σωστα το δινε και η Hol με δικο της custom firmware.

Forthnet και με εκνευρίζει που δεν  έχω το admin password και μπορώ να μπω μόνο με user

δεν θα κερδισεις και κατι αμα μπεις με admin.Καπου ειχαν γραψει τα admin εδωμεσα οποτε λογικα θα τα βρεις.

Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιησω το συγκεκριμένο για wireless καθώς δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτήν την λειτουργία (μικρή εμβέλεια, αποσυνδέσεις)

Έχω ακούσει οτι το συγκεκριμένο είναι καλό για την σύνδεση στο Adsl. Διορθώστε με αν κάνω λάθος

ναι αντεχει τις χαλια γραμμες και συμπεριφερεται πολυ σταθερα.

Ναι ακριβώς.   Από σήμα πώς είναι?    Μικρή εμβέλεια, αλλά δεν σε πετάει έξω.

δεν εχει το καλυτερο σημα δυστυχως.μικροτερη εμβελεια απο οτι τα thomson v7/v8 Που ειχαν εξωτερικη κεραια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...