Missionary Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και από εμένα. Ερχόμενος από Nexus 4/ Moto G 1st Gen ήρθε η ώρα να πάρω καινούργιο κινητό. To budget μου είναι 250-300€ και κάνω μια εξαίρεση στα +30€ για την έξτρα sim του LG G4 Dual. Είμαι μεταξύ των τριών: LG Nexus 5X (32GB) - 275€ LG G4 (H815) - 307€ LG G4 Dual (H818) - 327€ Από το ψάξιμο που έχω κάνει τα δύο (τρία) κινητά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά (ίδιο CPU/GPU), και πολύ καλή κάμερα. Το Nexus 5X έχει το stock android πλεονέκτημα και τις άμεσες αναβαθμίσεις, καθώς και το Nexus imprint που οκ δεν είναι deal breaker αλλά είναι όπως να το κάνουμε ένα συν. Το G4 έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά με 3GB RAM και επεκτάσιμη μνήμη (το οποίο με ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να κόψω το spotify λόγω €), καθώς και αποσπώμενη μπαταρία. Επίσης επειδή μένω εξωτερικό δεν με χαλάει να δώσω 20€ παραπάνω για να πάρω το Dual μοντέλο (αν και χάνω έτσι το wireless charging), και να απαλλαγώ από το να κουβαλάω δύο κινητά (που πρέπει να κάνω τώρα λόγω ελληνικής/ολλανδικής sim). Οι προβληματισμοί μου: - Τα 2GB RAM του Nexus 5x ιδιαίτερα σε βάθος χρόνου, η μη επέκταση μνήμης και η μη αποσπώμενη μπαταρία. - Το bloatware της LG, και τα bootloops (ειδικά στο H815), κατά πόσον θα μπορώ να το rootάρω εύκολα αν βαρεθώ το UI και θέλω πιο γρήγορα upgrades (πχ CM). Ειδικά με τον φόβο του bootloop στην γωνία. - Η μικρότερη υποστήριξη στο LG G4 Dual (H818) σε θέμα εγγύησης (μιας και δεν εισάγεται επίσημα από την LG Hellas), καθώς και η καθυστέρηση στις επίσημες αναβαθμίσεις σε σχέσεις με το LG G4 (H815), και τέλος η δυσκολία να κάνω unlock τον bootloader και να το rootάρω.
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ηθελα να ηξερα γιατι σονυ και καλα να το ρουταρεις! Μια χαρα κινητο ειναι. Στο αναλογο θεμα του G4 bootloop θα βρεις αναλογες απαντησης. http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/
Missionary Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ saruman123. Το ξέρω ότι είναι μια χαρά κινητό, αλλά σε βάθος χρόνου (μετά από 1-2 χρόνια) ίσως θα το βαρεθείς και θα θέλεις να πειραματιστείς με custom roms. Το έχω διαβάσει όλο το θέμα με τα bootloops, αν και δεν υπάρχει μεγάλη κάλυψη στο dual μοντέλο (φαντάζομαι λόγω σπανιότητας).
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στο dual επειδη το περνεις απο εξω,δεν σε καλυπτη η εγγυηση. Μετα απο δυο χρονια ποιος ζει ποιος πεθενει Εξαλλου το βλεπω να περνει και την σειρα Ν οποτε τα δυο χρονια τα εχεις στο τσεπακι. Παρε τωρα το κινητο να το χαρεις και βλεπεις μετα. Εξαλλου ρουτ για το G4 υπαρχει. Αν ψαξεις στο XDA "βρομαει" ο τοπος.
Missionary Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Για τα παραεισαγωγής δεν ισχύει ότι και να πάρεις το G4 από skroutzομάγαζο που δεν είναι επίσημος συνεργάτης της LG Hellas? Δηλαδή σε καλύπτουν σε επίπεδο service, αλλά όχι και αντικατάσταση συσκευής?
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για τα παραεισαγωγής δεν ισχύει ότι και να πάρεις το G4 από skroutzομάγαζο που δεν είναι επίσημος συνεργάτης της LG Hellas? Δηλαδή σε καλύπτουν σε επίπεδο service, αλλά όχι και αντικατάσταση συσκευής?Το σκρουτζαδικο δεν ειναι μαγαζι ειναι site Ελληνικο με Ελληνικα μαγαζια που τα πουλανε ποιο φτηνα.Ναι δεν εχεις κανενα προβλημα και απο εγγυηση και απο service. 1
Missionary Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το σκρουτζαδικο δεν ειναι μαγαζι ειναι site Ελληνικο με Ελληνικα μαγαζια που τα πουλανε ποιο φτηνα. Ναι δεν εχεις κανενα προβλημα και απο εγγυηση και απο service. Αυτή ήταν και η δικιά μου εντύπωση, αν και έψαξα λίγο την νομοθεσία και δεν βρήκα ακριβώς το άρθρο (και άκρη γενικότερα). Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ειναι σαν το Kimovil για τα Κινεζικα. Τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα