Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

αγορασα αυτο το σετ 2 φωτων LED ημερας αυτοκινητου

2lalnm.jpg

πριν τα εγκαταστήσω μου ειπαν να αγορασω και αυτο...

k9x5kh.jpg

το οποιο αποτι γραφει ο πωλητης αναβει με το που ανοιξει το αυτοκινητο... εχει την ασφαλεια του και με το κλεισιμο της μηχανης κραταει ακομα 12 δευτερολεπτα ανοιχτα τα φωτα ημερας.

τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:

1) Πανω σε αυτο συνδεω και τα 2 φωτακια ημερας ή πρεπει να αγορασω 2 τετοια ενα για καθε λαμπα λεντ?

2) Βλεπω ενα ΜΟΝΟ καλωδιο που λεει συνδεεται στο dashboard η στα φωτα τα κανονικα. Τι ειναι αυτο? τι ρολο βαραει και γιατι ειναι μονο ενα?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Το dashboard/headlight είναι για να πάρει εντολή να ανάψουν. Αν ήταν να αναβεις τα πορείας (άρα και τα φώτα του ταμπλό)..ουσιαστικά θα ηταν σαν να είχες φώτα ημερας :D

Την εντολή θα την δώσεις είτε από το Acc ή το Οn στη μίζα.

Η έξοδος (drl +/-), είναι αρκετή και για τα δύο φώτα, μιας και η κατανάλωση ρευματος των led είναι της πλάκας.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε... να εισαι καλα

Να κάνω ένα update. Αυτά που σου έγραψα ίσχυαν με άλλο τέτοιο σύστημα ρελέ για drl που είχα δει.

Αυτό που εβαλες, είδα νωρίτερα ότι λέει ότι το headlight/dashboard καλώδιο είναι για να ντιμαρει τα drl όταν αναψεις τα άλλα.

Κόκκινο και μαύρο λέει πάνε στην μπαταρία και τα drl ανάβουν με το που βάλεις μπροστά.

Ένσταση πρωτη: πως και γιατί δεν ανάβουν συνέχεια αφού είναι απευθειας πάνω στην μπαταρία; Εκτός αν έχει συστήματακι και "ανιχνεύει" την πτώση τάσης μόλις μιζαρεις και δίνει εντολή να αναψουν..μου ακούγεται δύσκολο αυτό για ένα συστημα που φθηνότερη τιμή στο ebay κοστίζει 3.10€. Αν ήμουν εσύ, το κόκκινο της μπαταρίας θα το συνδεα στο Acc η στο Οn της μιζας για να έχω το κεφάλι μου ησυχο.

Ένσταση δευτερη, σχετικά με το ντιμαρισμα. Τα led σου θα επιδέχονται ντιμαρισμα; Κι αυτό ψιλοχλωμο για σετακι που φθηνότερη τιμή στο ebay παίζει στα 2.80€. Αυτό σύνδεσε το αν θες και δες...αν δουλέψει σωστά οκ, το κρατας έτσι, αλλιώς αποσυνδεσε το κι άστα να ανάβουν κανονικά μαζί με τα άλλα φωτα.

Δημοσ.

και μενα αυτο μου κανει εντυπωση....

πως ΔΕΝ θα αναβει συνεχεια αφου θα συνδεθει στην μπαταρια με μονο ενδιαμεσο μια ασφαλεια?

το ντιμαρισμα δεν το θελω και δεν θα το συνδεσω καν... εκτος αν απο εκει καταλαβαινει οτι πηρε ρευμα το αμαξι και αναβει τα φωτα ημερας....

μπελας και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη για κατι τοσο απλο

Δημοσ.

Όχι, δεν μπορεί να το καταλαβαίνει από εκεί, εκεί βλέπει ρεύμα μόνο όταν αναψεις πορείας/μεσαία (ότι συνδέσεις από το καλώδιο που πάει στο φανάρι) ή γενικα το φωτισμο του ταμπλό (αν συνδέσεις αυτόν).

Αν αφήσεις εκτός το ντιμαρισμα (αφού δεν το θες anyway) και δώσεις ρεύμα από On ή Acc της μιζας θα σαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...