corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 καλημέρα πρόσφατα έλαβα ένα τηλέφωνο από τον ΟΤΕ για μια προσφορά για να αναβαθμίσω την σύνδεση μου από 4 στα 24mbps αλλά η ταχύτητα δεν ξεπερνά ποτέ 15mbps ο γείτονας δίπλα μου είναι στα 21mbps σας παραθέτω τα στατιστικά του modem για να μου πείτε την άποψή σας και να σημειώσω πως όταν ήταν στα 4mbps τα έπιανε διότι απέχω 10 μέτρα από το καφαο και 200-300 μέτρα από το dslam ευχαριστώ
rfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ε τοσο κλειδωνεις. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Αν και αυτο το 3db line att. σημαινει οτι εισαι πολυ κοντα στο κεντρο. Ετσι ειναι?
corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ναι αυτό με παραξενεύει και μένα στην άλλη άκρη του χωριού και έχουν 17mbps
corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δοκίμασες με άλλο router; Ποιο έχεις τώρα; έχω το speedport αλλά δοκίμασα και ένα zte τα ίδια ακριβώς
tsakonas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τους πηρες τηλεφωνο; Ισως σε εχουν εκει κλειδωμενο...
tsaptsap Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ναι αυτό με παραξενεύει και μένα στην άλλη άκρη του χωριού και έχουν 17mbps Μην το βλεπεις ετσι Δεν εχουμε ολοι την ιδια εγκατάσταση Κατα την γνωμη μου(κανεις ασφαλτος) η γραμμη πρεπει πρωτα να παει στο ρουτερ και απο εκει στα τηλεφωνα
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Απο τα στατιστικά του ρουτερ που βλεπω, κανονικα επρεπε να πιανεις ταβάνι, δηλαδη 24αρι full
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα