Coilworks Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλημέρα, θέλω να αποκτήσω μεγαλύτερη ταχύτητα upload που σημαίνει vdsl κ.ο.κ. Ο ΟΤΕ μου δίνει 2mbps από 1 που έχω τώρα. Η WIND μου δίνει εώς 10 χρησιμοποιώντας το καφάο του ΟΤΕ που έχω δίπλα μου. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί γραπτώς ότι η ταχύτητα θα είναι μεγαλύτερη των 2mbps παρά μόνο πως η απόκλιση από την διαφημιζόμενη ταχύτητα δεν θα ξεπεράσει τα 2 mbps. Δλδ, ότι 8α έχω 8 mpbs (χαχαχαχα). Έχεις κανείς wind vdsl να επιβεβαιώσει;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλημέρα, θέλω να αποκτήσω μεγαλύτερη ταχύτητα upload που σημαίνει vdsl κ.ο.κ. Ο ΟΤΕ μου δίνει 2mbps από 1 που έχω τώρα. Η WIND μου δίνει εώς 10 χρησιμοποιώντας το καφάο του ΟΤΕ που έχω δίπλα μου. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί γραπτώς ότι η ταχύτητα θα είναι μεγαλύτερη των 2mbps παρά μόνο πως η απόκλιση από την διαφημιζόμενη ταχύτητα δεν θα ξεπεράσει τα 2 mbps. Δλδ, ότι 8α έχω 8 mpbs (χαχαχαχα). Έχεις κανείς wind vdsl να επιβεβαιώσει; Είσαι σίγουρος ότι σου είπα 10 upload? Τα πακέτα του ΟΤΕ είναι 30dl/2,5up και 50dl/5up και οι εναλλακτικοι παροχοι δίνουν 50/5
Coilworks Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι, μίλησα με το τεχνικό τμήμα της WIND και μου εγγυήθηκαν εώς 10 mbps με απόκλιση 2mbps. Έχεις δίκιο για τας εως 5 mbps upload της Cosmote. Αποφάσισα να πάω με Cosmote μιας και το ολοκαίνουριο καφάο είναι δίπλα μου. Otenet, Forthnet, Cyta και τώρα Cosmote. Ίδωμεν.
bstefos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εάν και εφόσον η WIND σε συνδέσει σε Α.Κ γίνεται από ΚΑΦΑΟ όμως όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η WIND μου δίνει εώς 10 χρησιμοποιώντας το καφάο του ΟΤΕ που έχω δίπλα μου. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί γραπτώς ότι η ταχύτητα θα είναι μεγαλύτερη των 2mbps παρά μόνο πως η απόκλιση από την διαφημιζόμενη ταχύτητα δεν θα ξεπεράσει τα 2 mbps. Δλδ, ότι 8α έχω 8 mpbs (χαχαχαχα). Έχεις κανείς wind vdsl να επιβεβαιώσει; VDSL με WIND από τα νέα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, το upload είναι καρφωτά στα 5mbps λόγω περιορισμού του ΟΤΕ... Τα 10mbps τα δίνουν εναλλακτικοί ΜΟΝΟ όταν παίζεις από Αστικό Κέντρο, πράγμα που στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνει μεγάλη απόσταση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα