elenit24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ίσως ακουστεί αστείο αλλά πρέπει(άμεσα οπωσδήποτε ) να κουρέψω τον σκύλο μου και μου λείπει το καλώδιο της κουρευτικής μηχανής.Μήπως ξέρετε γενικά αν θα μπορούσα να βρω άλλο ? Είναι καλή μηχανή για να την αποσύρω.Πάνω γράφει αυτό philips hq8505, το πάτησα αλλά δεν μπορούσα να βρω τίποτα ελληνικό, και το θέλω άμμεσα μήπως μπορώ να βρω το ίδιο αλλά άγνωστης μάρκας?υγ. αν είναι λάθος το θέμα να μεταφερθεί αλλού,αλλά δεν ήξερα που αλλού να το έγραφα
corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ίσως ακουστεί αστείο αλλά πρέπει(άμεσα οπωσδήποτε ) να κουρέψω τον σκύλο μου και μου λείπει το καλώδιο της κουρευτικής μηχανής. Μήπως ξέρετε γενικά αν θα μπορούσα να βρω άλλο ? Είναι καλή μηχανή για να την αποσύρω.Πάνω γράφει αυτό philips hq8505, το πάτησα αλλά δεν μπορούσα να βρω τίποτα ελληνικό, και το θέλω άμμεσα μήπως μπορώ να βρω το ίδιο αλλά άγνωστης μάρκας? υγ. αν είναι λάθος το θέμα να μεταφερθεί αλλού,αλλά δεν ήξερα που αλλού να το έγραφα θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με την phillips Ελλάς η οποία θα σε παραπέμψει στο αντίστοιχο service που μπορείς να προμηθευτείς το καλώδιο αλλά για λόγους υγιεινής πιστεύεις ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια μηχανή και στον σκύλο και στον εαυτό σου μετά!!
elenit24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με την phillips Ελλάς η οποία θα σε παραπέμψει στο αντίστοιχο service που μπορείς να προμηθευτείς το καλώδιο αλλά για λόγους υγιεινής πιστεύεις ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια μηχανή και στον σκύλο και στον εαυτό σου μετά!! το τελευταίο ειρωνία ήταν? Το έχω αποκλειστικά για τον σκύλο μου, γυναίκα είμαι τι να την κάνω την κουρευτική μηχανή?
corsair04 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 το τελευταίο ειρωνία ήταν? Το έχω αποκλειστικά για τον σκύλο μου, γυναίκα είμαι τι να την κάνω την κουρευτική μηχανή? δεν σε ειρωνεύτηκα απλά σου έδωσα μια συμβουλή υγιεινής !! που μπορεί να χρησιμεύσει μια μηχανή κουρευτική σε μια γυναίκα δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω !! (αλλά έχω δει πολλές γυναίκες με ξυρισμένο κεφάλι , να κάνουν τις κομμώτριες και μπορεί απλά να ήταν κάποιου συγγενικού σου προσώπου ελπίζω να σε κάλυψα) αξιοποίησε την συμβουλή για την εύρεση του καλωδίου !!
@topos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με την phillips Ελλάς η οποία θα σε παραπέμψει στο αντίστοιχο service που μπορείς να προμηθευτείς το καλώδιο αλλά για λόγους υγιεινής πιστεύεις ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια μηχανή και στον σκύλο και στον εαυτό σου μετά!! Ειναι σκετο καλωδιο με μπριζα η στο τελος εχει μετασχηματιστη(ας πουμε κατι σε μεγεθος φορτιστη κινητου)? Εαν ειναι απλο σκετο καλωδιο θα βρεις σε οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρονικα/επισκευων ηλεκτρονικων συσκευων. Εαν ειναι με μετασχηματιστη θα ειναι καπως πιο δυσκολο, αλλα και παλι δεν εχεις να χασεις τιποτα εαν ρωτησεις σε αντιστοιχα καταστηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα