Nimda075 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 δεν μιλαω θεωρητικα ,εχω τετοιο λαπτοπ που μου δουλευει αψογα στα παντα 2
delakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για ότι και να μιλάμε πρόκειται συνήθως για παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται με σχεδόν μηδενικό κόστος και επισκευάζονται στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται... Μου αρεσεις που μιλας παντα με αποδειξεις... Εχεις βγει αληθεια εξω να πας μια βολτα απο αυτα τα μαγαζια που θεωρεις πως τα εισαγουν με μηδενικο κοστος να δεις για τι μηχανήματα μιλαμε? Υπάρχουν και επαγγελματιες σε αυτη την χώρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ΟΙ επαγγελματικές σειρές των προϊόντων τοσο της DELL όσο των HP και Lenovo δεν έχουν καμία σχέση με τις consumer σειρές ούτε στην ποιότητα κατασκευής και πόσο μάλλον στην τιμή. Μιλαμε για προϊόντα ποιοτικα που δεν βγάζουν ζημιές και ειναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο. Το αρνητικό στις επαγγελματικές σειρές ειναι πως στην πλειοψηφία τους δεν εχουν εξτρα κάρτα γραφικών (δεν ειναι και το target group οι οικιακοι χρήστες). Προσωπικά θεωρώ καλυτερη αγορά ενα μεταχειρισμένο - ανακατασκευασμενο - εκθεσιακο (οπως θες πες το) παρα να αγορασω ενα σκουπιδι νεας γενιας low-mid budget 4
nikolakisteo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Τα laptop αυτά έχουν και 1 χρόνο εγγύηση από το κατάστημα το οποίο τα αγοράζεις.Αντίστοιχα laptop τα βρίσκεις εδώ μέσα πιο ακριβά και χωρίς εγγύηση φυσικά.Αν είναι αξιόπιστο το κατάστημα για την αγορά ενός σχετικά χαμηλού κόστους laptop και με 1 χρόνο εγγύηση πιστεύω αξίζει η αγορά. 2
zacharis1955 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) 1. Μου αρεσεις που μιλας παντα με αποδειξεις... Εχεις βγει αληθεια εξω να πας μια βολτα απο αυτα τα μαγαζια που θεωρεις πως τα εισαγουν με μηδενικο κοστος να δεις για τι μηχανήματα μιλαμε? Υπάρχουν και επαγγελματιες σε αυτη την χώρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 2. ΟΙ επαγγελματικές σειρές των προϊόντων τοσο της DELL όσο των HP και Lenovo δεν έχουν καμία σχέση με τις consumer σειρές ούτε στην ποιότητα κατασκευής και πόσο μάλλον στην τιμή. Μιλαμε για προϊόντα ποιοτικα που δεν βγάζουν ζημιές και ειναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο. Το αρνητικό στις επαγγελματικές σειρές ειναι πως στην πλειοψηφία τους δεν εχουν εξτρα κάρτα γραφικών (δεν ειναι και το target group οι οικιακοι χρήστες). Προσωπικά θεωρώ καλυτερη αγορά ενα μεταχειρισμένο - ανακατασκευασμενο - εκθεσιακο (οπως θες πες το) παρα να αγορασω ενα σκουπιδι νεας γενιας low-mid budget 1. Σε παλέτες έρχονται από εξωτερικό συνήθως με μερικώς ή ολικώς καμένες μητρικές, έχω γνωστό με φορτηγό που μεταφέρει τέτοια από Γερμανία σε Ελλάδα μέσω Πολωνίας... 2. Πολύ σωστά αρκεί να μην πρόκειται για σαβούρες... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2016 από zacharis1955
nikolakisteo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως που ανοίξανε το αμάξι και μου κλέψανε μια τσάντα με το laptop μέσα, ένα Toshiba που είχα δώσει 1300,00 € να το πάρω, πολύ ευχαρίστως αγόραζα ένα με 180 – 220 € να το έχω σαν δεύτερο και να το κουβαλάω μαζί μου και το καλό το έχω σπίτι για την δουλειά μου. Στο κάτω – κάτω και να πάθει κάτι δεν κλαις τα λεφτά σου που τη σήμερον ημέρα έχουν πολλαπλάσια αξία.
Shadows Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αποψη μου οτι με 280 ευρω δεν αξιζει να παρεις τιποτα σε λαπτοπ.Τα μεταχειρισμενα-refurbished οσο καλα χαρακτηριστικα και να χουν δεν παυουν να ναι χιλιοδουλεμενα μηχανηματα που μπορουν να σε αφησουν ανα πασα στιγμη και σε αυτα τα λεφτα οτι καινουργιο και να παρεις θα σερνεται. Αν δεν ειναι απολυτη αναγκη για λαπτοπ φτιαξε εναν σταθερο με αυτα τα λεφτα που και εγγυηση θα εχει και μια χαρα θα σε βγαλει απο θεμα δυναμης.Αν παλι εχεις απολυτη αναγκη για λαπτοπ πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 500 για να παρεις κατι που αξιζει.Δυστυχως μεσοβεζικες λυσεις δεν υπαρχουν. 2
SpirosZ68 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχω ενα Lenovo X200 που αγορασα refurbished απο το ebay πριν 3 χρονια. Ηταν ηδη 4ων χρονων και δουλευει απροσκοπτα μεχρι σημερα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες απο τα παιδια μου να το αχρηστευσουν χυνοντας οτι μπορεις να φανταστεις επανω του και ριχνοντας το κατω αρκετες φορες.Στο διαστημα αυτο εχει θαψει 2 αλλα πατσαβοτρολαπτοπ των 500 ευρω που εχουν αγορασει συγγενικα μου προσωπα και στην διετια επανω αρχισαν τα προβληματα.Οσοι ειστε εναντιον μαλλον δεν εχετε ιδεα για τι ποιοτητα κατασκευης μιλαμε.Προσωπικα οποτε και αν ξανααγορασω λαπτοπ παλι θα ειναι refurbished (κατα προτιμιση factory refurbished η εστω Grade Α απο καποια αξιοπιστη εταιρια ανακατασκευης). 4
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μην συγχέουμε τα Factory Refurbished (που εγώ δεν θ' αγόραζα το ίδιο) με τα σκουπίδια που κουβαλάνε εδώ από το εξωτερικό! 1
sundance_kid Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 o i5-2520m κοντραρει στα ισια ολους τους νεωτερους U ,πολλους δε τους κερναει πολυ τσαι μην λεμε οτι θελουμε Εντάξει, πλάκα κάνεις ετσι; Μιλάμε για BGΑ! Αλλά προφανώς συμφέρει μετά την λήξη της μονοετούς εγγύησης και μετά απο μεγάλη ταλαιπωρία να ξεκολλήσει το BGA έτσι; Να χρεώθει το 70ρι για ένα reflow... Προσωπικά θεωρώ καλυτερη αγορά ενα μεταχειρισμένο - ανακατασκευασμενο - εκθεσιακο (οπως θες πες το) παρα να αγορασω ενα σκουπιδι νεας γενιας low-mid budget Αγαπητέ, σκουπίδια είναι τα μεταχειρισμένα - ανακατασκευασμενα - εκθεσιακα που έρχονται σε παλέτες απο Πολωνία, Αγγλία και απ' όπου αλλού, με 30€ το κομμάτι. Αυτά είναι μηχανήματα για καμία εφορία, τμημα συγκοινωνιών, τράπεζα ή πολύ πολύ για κάνα photoplay - φρουτάκι.
Nimda075 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 με τοσα παπαγαλακια δω μεσα απορω ακομα γιατι γραφω σοβαρα τυχαινει να εχω 2 μηχανακια απο ebay απο αξιοπιστους πωλητες που ειναι αψογα ,οι υπολοιποι αγοραστε πλαστικα της πλακας πανακριβα με τις ιδιες επιδοσεις με τα δικα μου που κοστισαν 130€ 1
george_gpu Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 καλημέρα , υπάρχουν και αυτά απο leasing ( απο εξωτερικο συνήθως - αμερική)
HPPRO Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 καλημέρα , υπάρχουν και αυτά απο leasing ( απο εξωτερικο συνήθως - αμερική) Οντως απο εκει που αγορασα το Alienware που εχω πήρα ενα ωραιότατο Dell Latitude e7450 για την γυναίκα μου και ενω η τιμη στο Skroutz ηταν Χ εγω το αγορασα Χ/2. Η διαφορά? ΚΑΜΙΑ εκτος του οτι ειχε 3 χρονια παρα 3 μηνες εγγύηση και οταν τηλεφωνησα στην Dell να ρωτησω για την υποστήριξη μου ειπαν πως καλύπτομαι ΚΑΝΟΝΙΚΑ και πως το φορητό δεν εχει υποστεί επισκευές στο παρελθόν ουτε φαινεται να ειναι ανακατασκευασμένο (Τους ρωτησα και για κλεμμενο και το βρηκαν πεντακάθαρο) Δεν θελω να πω ποσά και απο που για να μην θεωρηθεί διαφήμιση 1
zacharis1955 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ...Δεν θελω να πω ποσά και απο που για να μην θεωρηθεί διαφήμιση Το link μπορείς και πρέπει να το βάλεις...
archangelgre Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ρε παιδια,να ρωτησω και εγω κατι.Βρισκω καποιες προσφορες στο ebay αγγλιας,σε refurbished,απο ατομα "εταιριες "με χιλιαδες αξιολογησεις.μιλαμε για τιμες 200-300 ευρω στα grade A-B .Εχει κανει κανεις τετοια αγορα ?γιατι σκεφτομαι να προχωρησω σε καποια τετοια
zacharis1955 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ρε παιδια,να ρωτησω και εγω κατι. Βρισκω καποιες προσφορες στο ebay αγγλιας,σε refurbished,απο ατομα "εταιριες "με χιλιαδες αξιολογησεις. μιλαμε για τιμες 200-300 ευρω στα grade A-B . Εχει κανει κανεις τετοια αγορα ?γιατι σκεφτομαι να προχωρησω σε καποια τετοια http://www.laptopsdirect.co.uk/, συχνά έχει πάρα πολύ καλές τιμές τόσο σε καινούρια όσο και σε μεταχειρισμένα, Ελλάδα όμως στέλνει μόνο κατόπιν συνεννόησης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα