Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παρακάτω λαπτοπ απο μαγαζί το οποίο φέρνει μτχ από εξωτερικό. Έχει κάνεις άποψη για το παρακάτω μαγαζί και το λαπτοπ γενικότερα ? Το θεμα μου ειναι οτι ειναι Θεσσαλονίκη και είμαι Αθηνά και δεν μπορώ να το δω πριν το αγοράσω.

http://pcrama.gr/e-shop/ibm-lenovo-thinkpad-x220-intel-core-i5-2520m-2.5ghz-4gb-250gb-3g--i5-2nd-gen-3g.html#.VwM4bnlJm71

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείται οτι είναι πολλά! Έχει παραγίνει αυτή η μόδα με τα refurbished σκουπίδια απο το εξωτερικό.

Τις προάλλες έβλεπα τύπο, απο Καλλιθέα νομίζω, που έλεγε <<ευκαιρία>> ένα NEC χωρίς ασύρματη κάρτα δικτύου, με 120GB σκληρό, 1GB RAM και ένα T8100 (για το θεό ρε μ@λακα...).

Κατα τη γνώμη μου, το να πουλάς τέτοια μηχανήματα, έστω και σε ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα για κάτι καλύτερο, είναι απλά απαράδεκτο.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παρακάτω λαπτοπ απο μαγαζί το οποίο φέρνει μτχ από εξωτερικό. Έχει κάνεις άποψη για το παρακάτω μαγαζί και το λαπτοπ γενικότερα ? Το θεμα μου ειναι οτι ειναι Θεσσαλονίκη και είμαι Αθηνά και δεν μπορώ να το δω πριν το αγοράσω.

http://pcrama.gr/e-shop/ibm-lenovo-thinkpad-x220-intel-core-i5-2520m-2.5ghz-4gb-250gb-3g--i5-2nd-gen-3g.html#.VwM4bnlJm71

Η τιμη αν δίνει εγγύηση μαζί δεν ειναι κακή γιατί ειναι με ΦΠΑ σε αντίθεση με μερικούς δήθεν ιδιώτες πωλητές στο insomnia που δεν αποδίδουν φόρους στο κράτος . Το x220 ειναι ένα επαγγελματικό φορητό με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εμένα αν με κάλυπταν τα χαρακτηριστικά , θα το αγόραζα

Στην ερώτηση σου για το εν λόγω κατάστημα δεν έχω άποψη αλλα αν έχει αξιολογήσεις στην σελίδα του στο Facebook μπορείς να δεις εκεί .

Στην Αθήνα υπάρχει το www.laptopoutlet.gr Το έχει γνωστός μου το κατάστημα. Δεν θέλω να πω άποψη μην θεωρηθεί οτι κάνω και διαφήμιση μπες όμως στην σελίδα τους στο Facebook να δεις τις αξιολογήσεις τους

• Like 4
Δημοσ.

κατ αρχας ειναι 230€ για ενα μηχανημα που με μνημη κ ssd θα πατησει κατω πολλα σκουπιδια των 500+ ευρω κ με ποιοτητα κατασκευης που δεν αγοραζεις σε αυτα τα λεφτα

δεν εχω σχεση με το καταστημα ,ουτε πουλαω 

θα εψαχνω grade A μεταχειρισμενο απο ebay, αγορασα προσφατα hp elitebook 8460p στα 130 με μεταφορικα φορους κλπ αψογο ,με προσθηκες συνολικου κοστους μαζι με την αγορα του 250€ εγινε πυραυλος με αρκετα εξτρα

250€ αγοραζεις ενα ψοφιο intel N μονο για πολυ βασικο browsing

• Like 5
Δημοσ.

H Τιμή του είναι : €229,00 χωρίς Φ.Π.Α.

Με τον Φ.Π.Α. Πάει €281,67.

Το γράφει απο κάτω με μικρά γράμματα.

Όλοι έχουμε κάποιο φίλο, συγγενή για να γλιτώσουμε το ΦΠΑ με τιμολόγιο

Δημοσ.

Όλοι έχουμε κάποιο φίλο, συγγενή για να γλιτώσουμε το ΦΠΑ με τιμολόγιο

όχι όλοι.

Για Αθήνα υπάρχει και το nexous-computer.

https://nexus-service.gr/12-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-laptop-?gclid=CImaxKe13cgCFVG6GwodeG0HUw

Δημοσ.

Μακρυά από refurbished σκουπίδια εισαγώμενα από διάφορους πονηρίδηδες που ψάχνουν για θύματα! Πεταμένα λευτά!

• Like 1
Δημοσ.

o i5-2520m κοντραρει στα ισια ολους τους νεωτερους U ,πολλους δε τους κερναει πολυ τσαι

μην λεμε οτι θελουμε

• Like 4
Δημοσ.

o i5-2520m κοντραρει στα ισια ολους τους νεωτερους U ,πολλους δε τους κερναει πολυ τσαι

μην λεμε οτι θελουμε

Δεν ξέρω αν τους κερνάει τσάι ή λουϊζα αλλά 280+€ για laptop του 2010 επισκευασμένο (από ποιους?) είναι πολλά λευτά!
Δημοσ.

το ποτε λανσαριστηκε στην αγορα ειναι τελειως αδιαφορο αν:

ειναι αψογο λειτουργικα και αισθητικα

οι επιδοσεις του ειναι up to date με σημερινα αντιστοιχα μοντελα

δεν στερειται συνδεσιμοτητας και χαρακτηριστικων

προφανως το κοστος αντικατοπτριζει το οτι δεν υπαρχει εγγυηση ,αλλα αν μιλαμε για το 1/3 αναλογων συστηματων φανταζομαι πολλοι δεν θα εχουν προβλημα

ps υπενθυμιζω οτι μιλαμε για business σειρες των οποιων τα σημερινα κοστοι ειναι ακομα μεγαλυτερα με αναλογη ποιοτητα κατασκευης κ αντοχη

• Like 4
Δημοσ.

Για ότι και να μιλάμε πρόκειται συνήθως για παλιά laptops (5+ετίας) χαλασμένα ανακύκλωσης που εισάγονται με σχεδόν μηδενικό κόστος και επισκευάζονται στην Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...