Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο εδω και 1,5 χρόνο το οποίο μου έχει κάψει μητρικλη 3 φόρες! Ειναι μέσα σε εγγυήση οκ δεν λέω! Έχω μιλήσει με dell και μου λένε για αντικατάσταση του λάπτοπ πρέπει να μου κάει απο 8 φορές και πάνω! Δηλάδη αν μου καάει μετα την εγγύηση εγω θα πρέπει να πλήρωσω καινουργια μητρηκη? γιατι τωρα μου το καλυπτέι η εγγύηση! Θέλω να μου πείτε την γνώμή σας τι μπορώ να κάνω ακόμα δεν το έχω ξεχρεώσει και μου έχει καεί 3 φορες! ευχαριστω εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

Αυτό ειναι εντελώς κουλό να σου καίγεται η μητρική συνέχεια και να μην στο αλλάζουν οποτε ειναι προβληματική η σειρά δεν γίνεται .... ή dell τι σου έχει πει που οφείλεται ?

Δημοσ.

Τα ανταλλακτικά της Dell ειναι (ΜΟΝΟ) Refurbished. H εγγυηση ισχυει για το φορητο μέχρι την λήξη της. Αν διαπιστωμενα εχεις αλλάξει τόσες φορές μητρική τότε θα πρεπει να σου κανουν αντικατάσταση φορητου (να το απαιτησεις)

Δημοσ.

Τσέκαρε τις μπριζες φίλε...δεν εξηγείται αλλιώς..η πάρε ένα σταθεροποιητή...

Δε θα καιγόταν πρώτα το τροφοδοτικό του laptop? Γιατί σε αντίθεση με τα desktop psu, στα laptop σε υπόταση, όπου αυτή καίει τα ηλεκτρονικά συνήθως, δουλεύει η μπαταρία.

Μυρίζομαι τροφοδοτικό.

Όπως και να έχει, απαίτησε αλλαγή laptop.

Δημοσ.
Δε θα καιγόταν πρώτα το τροφοδοτικό του laptop? Γιατί σε αντίθεση με τα desktop psu, στα laptop σε υπόταση, όπου αυτή καίει τα ηλεκτρονικά συνήθως, δουλεύει η μπαταρία.

Μυρίζομαι τροφοδοτικό.

Ειναι κ η υπέρταση αν το λέω καλα....η αύξηση της τάσης που καίει μαδερμπορντ...

Δημοσ.

Υπερταση έχεις τον πινακα στο σπίτι σου, ότι πανω απο 240v το κόβει. Για πιο λόγω λέμε ups ή τουλάχιστον σταθεροποιητή τάσης; και όχι πολύπριζο ασφαλείας; Γιατί η υπόταση τα καίει κάτι που δε το πιάνει, είναι μόνο για αστοχία του πίνακα σου, που για να γίνει κάτι τέτοιο θα καούν και αυτά στη σειρά χωρίς πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...