Thanasispomonis Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Παιδιά βοηθεια,έφεραν στην κοπέλα μου δώρο το iPhone 6s και αυτή προσπάθησε να βάλει την κάρτα σιμ (την έχει κόψει) και δεν δούλευε, οπότε πήγε να την βγάλει και το συρταρακι εκεί κολλησει. Εξέχει πολύ λίγο,γύρω στο μισό εκατοστο,και δεν μπαίνει μεσα αλλά ούτε βγαίνει έξω.τι να κάνουμε;το κινητό δεν είναι ούτε δύο ώρες καινούριο,αν μπορείτε να προτείνετε κάτι θα το εκτιμουσαμε Μισό-ενα χιλιοστό*
EvilEyes Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εχει ειπωθει πολλες φορες οτι δε βαζουμε ποτε κομμενη sim σε συρταρωτη υποδοχη γιατι υπαρχει κινδυνος να φρακαρει και να κανει ζημια στις επαφες του κινητου και να βγει εκτος εγγυησης.
Thanasispomonis Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Η κοπέλα μου δεν είχε ιδέα το κινητό πήγε σε αντιπροσωπεια της Apple και θα της το επισκευάσουν δωρεάν,σε μία ή δύο μέρες θα το έχει πισω
Thanasispomonis Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι,και εγώ παραξενεύτηκα με αυτό για να πω την αλήθεια! Δεν ξέρω τι τους είπαν και το επισκευάζουν δωρεάν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα