Runner25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παιδια τωρα τελος του μηνα θελω να περασω στο mac book pro late 09 ενα samsung evo 850 μηπως μπορειτε να μου πειτε που θα βρω τα καταλληλα κατσαβιδια για να κανω τη δουλεια μου αν μπορουσαμε απο eshop θα ηταν τελεια ευχαριστω πολυ
j0hnn1e Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με ένα μικρό απλό συμβατικό σταυροκατσάβιδο είχα κανει όλη τη δουλειά (και μάλιστα έιχα βάλει στο ίδιο μηχάνημα τον ίδιο ακριβώς δίσκο). 1
Runner25 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με ένα μικρό απλό συμβατικό σταυροκατσάβιδο είχα κανει όλη τη δουλειά (και μάλιστα έιχα βάλει στο ίδιο μηχάνημα τον ίδιο ακριβώς δίσκο). ευχαριστω πολυ φιλε μου
basilis5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Aν δεν κανω λαθος, δεν αρκει philips #00 αλλα θες και Torx 0.6, ενω απο οσο εχω διαβασει καποια χρησιμοποιουν και philips #000. Ομως δεν εχω ανοιξει 09 μοντελο. Ειχα ανοιξει το 2011. Αν παλιοτερα μοντελα δεν θελουν Τ6 σορυ. edit: https://www.ifixit.com/Teardown/MacBook+Pro+13-Inch+Unibody+Mid+2009+Teardown/814 1
mistr4l Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι θα χρειαστείς torx για τις βίδες που κρατούν το σκληρό. Μ'ένα μικρό πενσάκι όμως με δοντάκι στην άκρη (σαν αυτά που έχουν οι ωρολογοποιοί) θα κάνεις δουλειά σου. Αν βρεις όμως torx ακόμα καλύτερα. Οι υπόλοιπες βίδες μ'ένα μικρό στραβοκατσάβιδο. 1
Runner25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 που μπορω να βρω τορξ κατσαβιδι στειλτε βρε παιδια αν μπορειτε κανα λινκ
Runner25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) βασικα εκανα μια προχειρη ερευνα στο σκροθτζ μου βγαζει μεν κατσαβιδια αλλα μεμονωμενα κοματια θα ηθελα να μου στειλετε κανα λινκ με κανενα σετ λετε θεσσαλονικη βασιλεως ηρακλειου να βρω? επισης παιδια να ρωτησω κατι ακομη, με τον ssd ξερω θα παρει αερα το συστημα και θα πηγαινει νερακι αλλα δε παιζει να δω και διαφορα στο θεμα μπαταριας? διαβασα σε ενα ξενο φορουμ για ενα παλικαρι ακριβως τον ιδιο δισκο και μακ μπουκ και λεει η αυτονομια του ανεβηκε μιαμιση 2 ωρες ειναι αληθεια η υπερβολικο? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από Runner25
mistr4l Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Υπερβολικός ο τύπος με το θέμα της μπαταρίας. Μπορείς να δεις μία μικρή διαφορά (προς το καλύτερο) και σίγουρα δεν θ'ανεβάσει θερμοκρασία ο σκληρός. Ως εκεί. Σχετικά με το κατσαβίδι, επισκέψου ένα μαγαζί με εργαλεία κλπ και λογικά θα βρεις. Αν δεν βρεις κάνε αυτό που σου γράφω παραπάνω (ή αγόρασε) ένα μικρό κοπτάκι που στις άκρες έχει και δοντάκια. Για τις υπόλοιπες βίδες απλό μικρό κατσαβίδι. Τί να το κάνεις ολόκληρο set με εργαλεία για 5-6 βίδες απλές και 4 βίδες torx? 1
Runner25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Υπερβολικός ο τύπος με το θέμα της μπαταρίας. Μπορείς να δεις μία μικρή διαφορά (προς το καλύτερο) και σίγουρα δεν θ'ανεβάσει θερμοκρασία ο σκληρός. Ως εκεί. Σχετικά με το κατσαβίδι, επισκέψου ένα μαγαζί με εργαλεία κλπ και λογικά θα βρεις. Αν δεν βρεις κάνε αυτό που σου γράφω παραπάνω (ή αγόρασε) ένα μικρό κοπτάκι που στις άκρες έχει και δοντάκια. Για τις υπόλοιπες βίδες απλό μικρό κατσαβίδι. Τί να το κάνεις ολόκληρο set με εργαλεία για 5-6 βίδες απλές και 4 βίδες torx? οκ παλικαρε ευχαριστω πολυ αφου βαλω το δισκο θα παρακολουθησω τη συμπεριφορα της μπαταριας θα ποσταρω και θα σας πω 1
basilis5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω torx πηρα απο practiker. Παιζουν κατι κλασσικες κασσετινες με πλαστικα μαυρα, αλλα θα προτεινα να παρεις με μαγνητη. Με εχει σωσει πολλες φορες στα ανοιγματα του mac. Δεν ειμαστε να φυγει βιδα κ να χαθει εκει μεσα. 2
kavouras Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα το σετάκι http://m.ebay.com/itm/221972918531?euid=48526c653b594b99b336c19e81a2a83f&_mwBanner=1 Βγαίνει περίπου στα 13 ευρώ, αλλα μέσα έχει τα πάντα! Δεν είναι για επαγγελματική καθημερινή χρήση, αλλα γιανα φτιάχνεις τα μηχανήματά σου και των φίλων σου είναι τέλειο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα