ATG Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Απορια: αφού η είδηση ειναι και για την Cosmote (που έχει καλύτερη προσφορά), μόνο της Wind θα σώσει κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 τσακαλια μου, το travel pass σε αυτα τα προγραμματα που αναφερονται εδω, δηλαδη με παγιο απο 65 και ανω, δε χρεωνεται. για την wind δε ξερω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Επειδή ως γνωστών όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον που έχει το πρόγραμμα των 65/70/100... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Απορια: αφού η είδηση ειναι και για την Cosmote (που έχει καλύτερη προσφορά), μόνο της Wind θα σώσει κόσμο; H wind συνήθως δίνει τα προγράμματα της αρκετά φτηνά, οπότε αφορά σε περισσότερους συνδρόμητες από της cosmote. Ισως κάτι τέτοιο λέει ο φίλος Υπάρχει κανονισμός που θα καταργεί τα τέλη roaming (όχι το ίδιο το roaming, προς θεού) το 2017. Μέχρι τότε, η μόνη υποχρέωση των παρόχων είναι να μειώσουν τα τέλη περιαγωγής μέχρι τις 30/4/2016 (αν δεν κάνω λάθος). Επομένως, θετικότατη κίνηση ότι οι εταιρείες εισάγουν νωρίτερα το μέτρο έστω και για μερίδα πελατών τους. Ετσι το βλέπω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnefst Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μια χαρά εχω το cosmote plus 65 με 25 ευρο προσφορά το μήνα και ειμαι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mccrush2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στα ψιλα γραμματα wind: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Η προσφορά για χρήση του προγράμματος χωρίς επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής ισχύει από 01/04 έως 30/06. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτή η διάκριση στο ποιοι πληρώνουν ακριβά συμβόλαια και ποιοι όχι, είναι εξευτελιστική και αντίθετη στο πνεύμα της εφαρμογής που έδωσε η ΕΕ. Πρέπει να ντρέπονται που διαχωρίζουν τους ανθρώπους-πελάτες τους που τους εμπιστεύτηκαν έστω και με μικρότερου κόστους συμβόλαια. Αίσχος πραγματικό και καλό θα ήταν να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή κάποια αρμόδια επιτροπή και να τους συμμορφώσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πρεπει να βγαινεις και εξωτερικο ε???!! Και ποιος σου είπε ότι δεν πάω, ε???!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Επειδή ως γνωστών όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον που έχει το πρόγραμμα των 65/70/100... Επειδή ως γνωστόν, όλοι μας κυκλοφορούμε με καρτοκινητά... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Επειδή ως γνωστόν, όλοι μας κυκλοφορούμε με καρτοκινητά... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχω Vodafone Red, σταυρώστε με! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχω Vodafone Red, σταυρώστε με! Κι εγώ Cosmote με πάγιο άνω των 65, λιθοβολείστε με! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είστε πελούσιοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είστε πελούσιοι! Μα γι'αυτό και μόνο αξίζουμε λιθοβολισμόν, ανασκολοπισμόν, σταύρωσιν και δημοσία διαπόμπευσιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Φοιτητικό των 8€ και viber. Όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Φοιτητικό των 8€ και viber. Όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά Για έναν από 16 εως 25 και ίσως χωρίς δουλειά, όντως μια χαρά είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα