ATG Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Απορια: αφού η είδηση ειναι και για την Cosmote (που έχει καλύτερη προσφορά), μόνο της Wind θα σώσει κόσμο;
cone Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 τσακαλια μου, το travel pass σε αυτα τα προγραμματα που αναφερονται εδω, δηλαδη με παγιο απο 65 και ανω, δε χρεωνεται. για την wind δε ξερω,
alex1_kgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Επειδή ως γνωστών όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον που έχει το πρόγραμμα των 65/70/100... 1
ariannaki85 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Απορια: αφού η είδηση ειναι και για την Cosmote (που έχει καλύτερη προσφορά), μόνο της Wind θα σώσει κόσμο; H wind συνήθως δίνει τα προγράμματα της αρκετά φτηνά, οπότε αφορά σε περισσότερους συνδρόμητες από της cosmote. Ισως κάτι τέτοιο λέει ο φίλος Υπάρχει κανονισμός που θα καταργεί τα τέλη roaming (όχι το ίδιο το roaming, προς θεού) το 2017. Μέχρι τότε, η μόνη υποχρέωση των παρόχων είναι να μειώσουν τα τέλη περιαγωγής μέχρι τις 30/4/2016 (αν δεν κάνω λάθος). Επομένως, θετικότατη κίνηση ότι οι εταιρείες εισάγουν νωρίτερα το μέτρο έστω και για μερίδα πελατών τους. Ετσι το βλέπω και εγώ
Johnefst Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μια χαρά εχω το cosmote plus 65 με 25 ευρο προσφορά το μήνα και ειμαι κομπλέ 1
mccrush2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στα ψιλα γραμματα wind: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Η προσφορά για χρήση του προγράμματος χωρίς επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής ισχύει από 01/04 έως 30/06.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτή η διάκριση στο ποιοι πληρώνουν ακριβά συμβόλαια και ποιοι όχι, είναι εξευτελιστική και αντίθετη στο πνεύμα της εφαρμογής που έδωσε η ΕΕ. Πρέπει να ντρέπονται που διαχωρίζουν τους ανθρώπους-πελάτες τους που τους εμπιστεύτηκαν έστω και με μικρότερου κόστους συμβόλαια. Αίσχος πραγματικό και καλό θα ήταν να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή κάποια αρμόδια επιτροπή και να τους συμμορφώσει!
HadesGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πρεπει να βγαινεις και εξωτερικο ε???!! Και ποιος σου είπε ότι δεν πάω, ε???!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Επειδή ως γνωστών όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον που έχει το πρόγραμμα των 65/70/100... Επειδή ως γνωστόν, όλοι μας κυκλοφορούμε με καρτοκινητά... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Επειδή ως γνωστόν, όλοι μας κυκλοφορούμε με καρτοκινητά... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Έχω Vodafone Red, σταυρώστε με! 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχω Vodafone Red, σταυρώστε με! Κι εγώ Cosmote με πάγιο άνω των 65, λιθοβολείστε με! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είστε πελούσιοι! 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Είστε πελούσιοι! Μα γι'αυτό και μόνο αξίζουμε λιθοβολισμόν, ανασκολοπισμόν, σταύρωσιν και δημοσία διαπόμπευσιν. 1
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Φοιτητικό των 8€ και viber. Όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Φοιτητικό των 8€ και viber. Όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά Για έναν από 16 εως 25 και ίσως χωρίς δουλειά, όντως μια χαρά είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα