Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs. Ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος i7 6700k, 16gb RAM kai 2x GTX 970. Τον τελευταιο καιρο καιγομαι στο Witcher 3  σε 1440 αναλυση και το απολαμβανω. Σημερα ομως μου τυχαινει κατι περιεργο. Απο κει που το παιχνιδι επαιζε απροβληματιστα στα 70+ fps σταθερα, παιρνω καποια τραγικα framedrops που πραγματικα εκνευριζουν αφανταστα (εως και σε μονοψηφια νουμερα). Υπεθεσα οτι κατι συμβαινει με το sli config, ολα ομως δειχνουν να δουλευουν κανονικα. Και μετα ειδα αυτο:

http://prntscr.com/ao5gxi

Πως εξηγειται? 16γιγα ραμ να δειχνουν 97-99% usage μονο με εναν μοζιλα και το παιχνιδι να τρεχουν?  Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ευθυνεται για την πτωση των fps..

Ελπιζω να εχετε τη λυση!

Δημοσ.

Ναι και Ναι... Ειναι σοβαρο γιατρε?

τα εχεις εγκαταστηση προσφατα τα windows ?

μηπως πεζει κανα memory leak

παρακολουθα το paged pool και non paged pool στο memory performance στο task manager να δεις αν ανεβενει και ποσο...

Δημοσ.

Ναι και Ναι... Ειναι σοβαρο γιατρε?

Εχεις περασει το update του Νοεμβριου ?

Ποια εκδοση εχεις τωρα ?

Σαν προσωρινη λυση βγαλε το sleep

Εμενα σωθηκε η κατασταση μονο με περασμα απο την αρχη της τελευταιας version των win

• Like 1
Δημοσ.

Απο κει που το παιχνιδι επαιζε απροβληματιστα στα 70+ fps σταθερα, παιρνω καποια τραγικα framedrops που πραγματικα εκνευριζουν αφανταστα

Μπας και ,λέω τώρα, άρχισαν να πέφτουν όταν έφτασες σε καμιά μεγαλύτερη πόλη;

Δημοσ.

Οχι βεβαια, προς το τελος ειμαι. Μερες ατελειωτες περασα στο Novigrad, ποτε δε μου εμφανισε προβλημα. Θα ακολουθησω τις συμβουλες του φιλου adi32 προς το παρον..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...