Liquid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Απο το πρωι νιωθω οτι εμεινα ο μισος.Ουτε να γραψω δεν εχω αντοχη..Το φορητο επεσε και το δεξι μερος της τα φτυσε και πρεπει να σκευρωσε και το σασι λιγο,γιατι δε το βλεπω να παταει καλα... Πηρα τηλεφωνο σε INFOQUEST και ΠΟΥΛΙΑΔΗ και εχασα και το αλλο μου μισο...Ενα δαχτυλο μου εχει μεινει για να να γραφω μονο... 518+Φ.Π.Α+Εργασια+Μεταφορικα+..... Αν καποιος μπορει να βοηθησει η εχει καμια ιδεα πως μπορουμε καμια φθηνοτερα,θα του ημουν υποχρεος... Το μοντελο ειναι ACER Aspire 1604LC (15''XGA)... Σας ευχαριστω παιδια... Υγ Λυσεις του τυπου ''Συνδεσε το στη τηλεοραση'' η' ''Παρε ενα μονιτορ'' δεν με ενδιαφερουν...
spiros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 ase file! exw faei AKRIBWS thn idia pikra me to forhto mou!!! loipon MIA einai h lysh! na breis kapion allon me to idio forhto, pou na exei problhma omws (sto kyriws meros), kai na douleyei h othoni, kai na tou to agoraseis... alliws den ginete tipota...
21century Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Afto einai to omon xeirotero sta forita, ama pesoune klafta, kata ta alla einai teleia..
Hikoc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Άνοιξε τον δες την συνδεσμολογία της οθόνης και αν μπορείς να την αντικαταστήσεις μόνος σου. Μετά άρχισε να ψάχνεις για μεταχειρισμένο με ίδια χαρακτηριστικά οθόνης κατά προτίμηση Acer ή στείλε μαιλ στην Acer να αγοράσεις μια οθόνη.
Dreamstorm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 krima file,makari na tin bgaleis fthina...kali epitixia!
Liquid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Hikoc,δεν εχω ιδεα πως να την ανοιξω... Και πες πως τα καταφερνω,υπαρχει πιθανοτητα να την αγορασω εγω καινουργια λιγοτερο απο τον αντιπροσωπο...δηλ.600 €... Παντως,guys,σας ευχαριστω που παιρνετε μερος στο δραμα μου...
ksp Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 makria apo mas tetoio kako.... Mila me ti mitriki etaireia sti Germania...kai an exeis kapoio gnwsto ekei pes tou na psaksei...isws ti vgaleis f8ina...
marios1957 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Στείλε μου p.m.,να σου δώσω το τηλ ενός κολλητού που είχε το ίδιο πρόβλημα.Παράγγειλε από Γερμανία(ο προμηθευτής μάλιστα μιλάει άπταιστα Ελληνικά,του στείλαμε και ένα τσίπουρο για το αίσιο τέλος του νταραβεριού που είχαμε). Γύρω στα 300κάτι€,πληρωμένα μεταφορικά-αν θυμάμαι καλά.Την έβαλε μόνος του(ο κολλητός),δεν με περίμενε από την κ@υλα του... ΔΕΝ είναι δύσκολο,υπομονή και μαλακό χέρι χρειάζεται...
Liquid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μαριε,σ'ευχαριστω..Θα τον παρω αυριο τηλ... ΥΓ Η Γερμανια ειναι η καλυτερη λυση για να ψαξω?Τι προελευσης ειναι τα ACER? Στο service ειπαν οτι τις παραγγελνουν απο Αγγλια. Σας ευχαριστω..
marios1957 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Ναι σίγουρα! Να φανταστείς,ψάχνοντας Ελλάδα,απ΄το γραφείο του υπουργού έπεσε μέσον για χαμηλή τιμή στα "μεγάλα Ελληνικά μαγαζιά",με αποτέλεσμα να τους πουν 400κάτι€ +φπα.Φαντάσου να μην κάνανε έκπτωση.Οπότε βρέθηκε(με πολύ ψάξιμο) αυτός ο Φρίτσης και έγινε μάγκας το φιλαράκι μου. Θα στα πει αύριο που θα του τηλεφωνήσεις.
ksp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 are Insomnia a8anati...gia ola yparxei lysi... giati den to proxwrame se dimiourgia syllogou?
Liquid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια,μεχρι να βγαλω ακρη με την οθονη,μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δω το desktop του φορητου σε μια crt οθονη..Την εχω συνδεσει,αλλα μου κανει μονο expand το desktop..
spiros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 logika tha prepei na patas ena koumpaki gia na energopiis mono thn crt... (emena htan syndiasmos FN+ f8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.