GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 αν θες να τα φτυσει μπαμμπαμ και το επομενο παρε lg Γνώμες ζητώ, το φόρουμ το διαβάζω, παρακολουθώ τις αναφορές σε προβλήματα. Τώρα είμαι με Moto G 1st gen και έχω φρικάρει
GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τι επαθε κ τα εφτυσε;; Πέραν από τις γνωστές κιτρινίλες στην οθόνη (που οκ αντέχεται) πέθανε η μπαταρία, αγόρασα άλλες 2, δεν ξέρω αν είμαι τόσο γκαντέμης είναι χειρότερες από την μαμά. Στην μια ώρα 2 3 η μια ξεκινάει boot loop, η άλλη από την αρχή. Δουλεύει μόνο όταν φορτίζεται. Ωραίο τηλέφωνο ρε γαμώ το, αλλά μόνο όταν δουλεύει.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ολα τα lg ειναι υπεροχα τηλεφωνα αλλα μονο οταν δουλευουν.....αυτο εχω καταλαβει!!! Ειπαμε εχεις 400 κ δινεις βαρος σε καμερα κ αυτονομια κ οθονη απο 5,5 και πανω;; Σωστα;; Αλλαξε κατι;;
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ολα τα lg ειναι υπεροχα τηλεφωνα αλλα μονο οταν δουλευουν.....αυτο εχω καταλαβει!!! Ειπαμε εχεις 400 κ δινεις βαρος σε καμερα κ αυτονομια κ οθονη απο 5,5 και πανω;; Σωστα;; Αλλαξε κατι;; Αυτά. Αν πρέπει να κάνω μια παραχώρηση είναι στην μπαταρία αφού υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές
@topos Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Παίδες το G3 τα έφτυσε. Χρειάζομαι νέα συσκευή επειγόντως. LG G4 η μια επιλογή, το V10 τελικά το έχω βγάλει εκτός. Κάτι άλλο;Εγω για flex2 θα σου ελεγα.. Υ.γ Σβηνει η οθονη? Το ιδιο εμφανιζε του αδερφου μου και του αλλαξανε την μητρικη χωρις απολυτως κανενα κοστος(κουριερ το παρελαβε απο τον χωρο μου,επισκευαστηκε και μου παραδοθηκε με το ιδιο τροπο)μεσω εγγυησης. Υ.γ2 Χρησιμοποιουσες μονο τον δικο του φορτιστη?Γιατι ισως εκει να οφειλετε που σου ξελιγωθηκανε οι μπαταριες(ισως να ειχε φτυσει).
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εγω για flex2 θα σου ελεγα.. Υ.γ Σβηνει η οθονη? Το ιδιο εμφανιζε του αδερφου μου και του αλλαξανε την μητρικη χωρις απολυτως κανενα κοστος(κουριερ το παρελαβε απο τον χωρο μου,επισκευαστηκε και μου παραδοθηκε με το ιδιο τροπο)μεσω εγγυησης. Υ.γ2 Χρησιμοποιουσες μονο τον δικο του φορτιστη?Γιατι ισως εκει να οφειλετε που σου ξελιγωθηκανε οι μπαταριες(ισως να ειχε φτυσει). Είναι καθαρά θέμα μπαταρίας το έψαξα. Η γκαντεμιά μου είναι πως έπεσα πάνω σε 2 ελαττωματικές φαίνεται, θα μου αλλάξουν την μια την ερχόμενη βδομάδα. Όταν είναι πάνω στον φορτιστή μια χαρά είναι, εκτός αυτού ψοφάει πολύ γρήγορα
Thanos233 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Motorola... Αν πάει για motorola έχει τρεις επιλογές, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει κόλας. Τι εννοώ.. Motorola moto x play, το θεωρώ λίγο κατώτερο από το lg και όταν πας για καινούριο κινητό θες να πάρεις αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ίδιο με το προηγούμενο. Motorola Nexus, πολύ καλό, αλλά ξεφεύγει από το budget, όπως και με το motorola moto x style που θα πρότεινα αυτό αν πάει για motorola, αλλά πάλι εκτός budget..
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα κινητα θα ελεγα οτι οταν καποιος λεει για μπαταρια να ανφερει αν τον ενδιφερει περισσοτερο πχ μπαταρια για WiFi ή για τηλεφωνα καθως σχεδον ολα τα κινητα πανω κατω τα ιδια χαλια ειναι. Οσο για το G3 ειναι αυτα που ελεγα για τις αποσπωμενες μπαταριες οτι τελικα δεν ειναι ολα μελι γαλα οπως αναφερουν πολλοι αν σου παθει προβλημα. Και φιλος μου που εχει ενα απλο lg και η μπαταρια του με χρηση εστω απλα να ακουει τραγουδια,του τελειωνε σε μια μερα.Ε και μπαταρια που αλλαξε το προβλημα συνεχιστηκε και αναγκαστικε να κανει downgrade για να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα. Σαν αυτονομια βεβαια στα χρηματα αυτα τα Sony ειναι σε αρκετα καλο δρομο στα χρηματα αυτα,βεβαια και το S6 αν και με μικρη μπαταρια εχει αρκετα ικανοποιητικο χρονο σε Wifi πχ.
ziaba Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν πάει για motorola έχει τρεις επιλογές, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει κόλας. Τι εννοώ.. Motorola moto x play, το θεωρώ λίγο κατώτερο από το lg και όταν πας για καινούριο κινητό θες να πάρεις αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ίδιο με το προηγούμενο. Motorola Nexus, πολύ καλό, αλλά ξεφεύγει από το budget, όπως και με το motorola moto x style που θα πρότεινα αυτό αν πάει για motorola, αλλά πάλι εκτός budget.. η τιμη του moto x style ανεβηκε μαλλον λογω γιορτων
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 η τιμη του moto x style ανεβηκε μαλλον λογω γιορτων Το προβλημα με το moto x style ειναι οτι το φερνουν μονο 2-3 μαγαζια,δυστυχως!! Εγω πιστευω αν το εφερναν κ αλλα σκρουτζομαγαζα η τιμη θα ηταν πιο κατω Αν μπορει ο φιλος ας περιμενει μηπως ξανα πεσει !!
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Η τιμη του Moto X Style οπως και η μπαταρια του ειναι και τα δυο απαγορευτικα. Ναι οκ stock android,φοβερη οθονη,καλη καμερα αλλα τι να το κανεις αν εχει χειροτερη αυτονομια απο το S6 με μικροτερη μπαταρια? http://www.gsmarena.com/moto_x_style_pure_edition-review-1308p3.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-review-1227p3.php Φυσικα τα παραπανω αφορουν τα κινητα με τις τοτε Android 5 εκδοσεις και δεν ειναι απολυτοι οι αριθμοι,απλα δινουν ενα μετρο συγκρισης. Αλλα ακομα και στα λεφτα αυτα,δεν νομιζω οτι αξιζει καποιος να παρει το Moto X στην τιμη αυτη και να μην προτιμησει το Nexus 6p....
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Το mot x style φορτιζει πολυ γρηγορα ομως (δεν ξερω αν ισχυει κ με το powerbank) κ ειπε πιο πανω ο φιλος οτι μπορει να θυσιασει την αυτονομια μιας κ υπαρχουν εναλλακτικες επιλογες.Πιστευω ειναι ταμαμ επιλογη κ θα δει μεγαλη διαφορα στην εμπειρια χρησης σε σχεση με το g3 που ειχε.. Αλλιως αν του κανουν οι 5,2 ιντσες υπαρχει το Z5 οπου εχει την αυτονομια κ την καμερα που θελει,χωρια κατι αλλα καλουδια που εχει!! Και αυτο βεβαια ξεπερναει το μπατζετ του αλλα πιστευω μετα τις γιορτες θα αρχισει να πεφτει
GianniSM Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Όπως βλέπω το X style νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή, δεδομένου της πολύ θετικής εμπειρίας που έχω και από τα 2 Moto G που υπάρχουν στο σπίτι, αλλά τελικά είδα πως δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα