GianniSM Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μια χαρά το χω 1.5 χρόνο, αρχίζω να σκέφτομαι τον αντικαταστάτη του.Τα βασικά χαρακτηριστικά τα θέλω ίδια, δηλαδή μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα (αν διευκολύνει την ζωή ενός ποδηλάτη ακόμα καλύτερα). Η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο. Μπάτζετ μαξ 400
blueangel3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Θα σου πρότεινα το V10 με λίγα λεφτά παραπάνω,αλλά αξίζει πιστεύω.Διαφορετικά,πολύ ωραίο είναι το και το Moto X Style. 1
technology_guy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ίσως το V10 ή το G4. Σε αυτά τα χρήματα δεν έχει τίποτα πιο αξιόλογο σαν σύνολο.
blueangel3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ίσως το V10 ή το G4. Σε αυτά τα χρήματα δεν έχει τίποτα πιο αξιόλογο σαν σύνολο. Ίσως όχι το G4,λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων που έχει.Από την στιγμή που ξεφεύγει από το budget του G4,επιβάλλεται να αγοράσει το V10.
technology_guy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ίσως όχι το G4,λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων που έχει.Από την στιγμή που ξεφεύγει από το budget του G4,επιβάλλεται να αγοράσει το V10. Σωστός. 1
GianniSM Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Θα πήγαινα στο G4, το θέμα μου τα όσα διαβάζω για τα θέματα του, συν την αδύνατη του μπαταρία. Ποδηλατώ συχνά μακρινές αποστάσεις, και σε απομακρυσμένα μέρη, οπότε η μπαταρία είναι κρίσιμος παράγοντας αν είναι removable ακόμα καλύτερα, το powerbank δεν μου είναι καθόλου πρακτικό, μια 2η μπαταρία βολεύεται. Οθόνη στα πλαίσια του G3, οι κάμερες φαντάζομαι πως σε αυτή την κατηγορία όλα έχουν αρκετά καλές.Δεν είναι απαραίτητα να βγει εκεί η τιμή, αν κάτι με καλύπτει και πιο χαμηλά δεν με ενοχλεί, δεν παίζω παιχνίδια, δεν βλέπω ταινίες στο κινητό, social media, ειδήσεις τέτοια πράγματα.
newsformobiles Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γιατί δεν κοιτάς το Xiaomi Redmi Note 3 Pro!? Βάση το kimovil, το πιο φθηνό είναι το Geekbuying για 226$. Πολύ καλό κινητό σε πολύ καλή τιμή. 1
GianniSM Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γιατί δεν κοιτάς το Xiaomi Redmi Note 3 Pro!? Βάση το kimovil, το πιο φθηνό είναι το Geekbuying για 226$. Πολύ καλό κινητό σε πολύ καλή τιμή. Είναι καλύτερο από αυτό που έχω τώρα;
newsformobiles Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είναι καλύτερο από αυτό που έχω τώρα;Έχει καλυτερη μπαταρία και κάρτα γραφικών. Χειρότερο επεξεργαστή και ανάλυση βλέπω. Άλλη λύση είναι το κινητό μου, το Xiaomi Note Pro. Σίγουρα καλυτερο από το G3 και δεν ζεστένεται.
newsformobiles Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το Flex 2 είναι επιλογή;Έχει τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά με το Mi Note Pro, αλλά κυρτό.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Πηγαινοντας για ποδηλασια που την τελειωνεις την μπαταρια κ χρειαζεσαι δευτερη η powerbank;;; (δεν ρωταω ειρωνικα) Για εμενα καλο ολοκληρωμενο τηλ ειναι το Ζ5 κ πολυ με καλη μπαταρια, αλλα δεν εχει μεγαλη οθονη που θες.. Μετα ειναι το v10 που εχει κ αποσπωμενη που θες κ ειναι κ πανεμορφο Για εμενα αφου εχεις τα λεφτα μην παρεις το g4 οχι μονο για τα προβληματα αλλα κ το οτι ειναι πλαστικουρα,αλλη αισθηση εχει το v10 στο χερι
leo06 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Έχει καλυτερη μπαταρία και κάρτα γραφικών. Χειρότερο επεξεργαστή και ανάλυση βλέπω. Άλλη λύση είναι το κινητό μου, το Xiaomi Note Pro. Σίγουρα καλυτερο από το G3 και δεν ζεστένεται. ο επεξεργαστής είναι αρκετά καλύτερος όχι χειρότερες,μονο στην κάμερα υστερεί το note 3 pro 2
splashboogie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μια χαρά το χω 1.5 χρόνο, αρχίζω να σκέφτομαι τον αντικαταστάτη του. Τα βασικά χαρακτηριστικά τα θέλω ίδια, δηλαδή μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα (αν διευκολύνει την ζωή ενός ποδηλάτη ακόμα καλύτερα). Η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο. Μπάτζετ μαξ 400 Μεγάλη οθόνη κάμερα και καλή μπαταρία moto x style. Aπίστευτη συσκευή. Μεταχειρισμένο θα αγόραζες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα